|
|
امروز: شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
کد خبر: ۲۰۳۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹
یک دکترای مدیریت استراتژیک و تصمیم‎گیری گفت: فرار مغزهای جوان بخش عمده‎ای از سیاست‎های دشمنان است.
 یک دکترای مدیریت استراتژیک و تصمیم‎گیری گفت: فرار مغزهای جوان بخش عمده‎ای از سیاست‎های دشمنان است.

«بهزاد خسروی» در گفت‎وگو با خبرنگار، اظهار کرد: در جهانی که زندگی می‎کنیم از ابتدا تا به امروز حدوداً 14 هزار جنگ که هر کدام منطقه‎ای از سیاره زمین را دچار رنج و محنت کرده، به ثبت رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در این میان سرزمین ایران که نخستین امپراطوری جهان را به خود دید بیش از هر کشور دیگری در جهان مورد تهاجم قرار گرفته است.

این دکترای مدیریت استراتژیک و تصمیم‎گیری تصریح کرد: از آشوریان گرفته تا رومیان و اعراب و این سو از روس‎ها و عثمانیان گرفته تا پرتغالی‎ها و انگلیسی‎ها بیشترین درد و رنج را بر پیکره سرزمین ایران بجا گذاشته‎اند.

خسروی افزود: حتی در اوان جنگ جهانی دوم با این‌که کشور ایران نسبت به طرفین جنگ اعلام بی‎طرفی کرده بود بیش از کشورهای دیگر جنگ دچار تلفات انسانی شد.

وی تصریح کرد: شاید کمتر کسی بداند که در طول جنگ جهانی دوم کشور شوروی سابق یک سوم از جمعیت حدوداً 60 میلیونی خود را معادل 20 میلیون نفر از دست داد.

این دکترای مدیریت استراتژیک و تصمیم‎گیری ادامه داد: در حالی‎که کشور ایران با جمعیتی معادل حدوداً 22 میلیون نفر بیش از 10 میلیون نفر از جمعیت خود را به‌علت قحطی و سیاست‎های ناشی از دولت‏‎های متخاصم روس، انگلیس و حتی آمریکا از دست داد.

خسروی اظهار کرد: این در حالی است که برای جمعیت از دست رفته حداقلی یهودیان سوژه‎ای به نام هولوکاست مطرح شد، اما برای از دست رفتن نیمی از جمعیت ایران هیچگاه روشنگری نشده است.

وی با بیان این‌که در طول تاریخ هیچ کشوری مانند ایران دچار نوسانات سرزمینی نشده است، تصریح کرد: روزگاری که ایران در اوج قدرت و ثروت جهانی معادل 6 تا 7 برابر مساحت فعلی، سرزمین داشت و امروز را که به این حد از مساحت رسیده، مقایسه کنیم نشانگر عظمت تهاجمات خارجی به کشور ایران است.

دکترای مدیریت استراتژیک و تصمیم‎گیری خاطرنشان کرد: اما آنچه خوشایند است بالندگی فرهنگ ایران است که بر اثر این تهاجمات از میان نرفته است.

خسروی افزود: به‌علت موقعیت ژئوپولیتیکی و ژئواستراتژیکی ایران، متأسفانه هم‌چنان تحت فشار قدرت‎های بزرگ جهانی از یک طرف و همراهی برخی کشورهای نوپای منطقه با آنهاست.

وی ادامه داد: آنچه که از روند تاریخی برداشت می‎شود این است که کشور ایران در اکثر دوره‎های تاریخی مورد طمع و چپاول دیگران قرار گرفته است.

این دکترای مدیریت استراتژیک و تصمیم‎گیری گفت: از طرفی دیگر با توجه به بی‎ثباتی تاریخی در منطقه خاورمیانه و دنبال کردن تجزیه آن از طرف قدرت‎های بزرگ بیش از پیش کشور ایران با چالش‎های بزرگ‎تر مواجه خواهد بود.

خسروی افزود: سیاست بین‌المللی قدرت‎های بزرگ در منطقه خاورمیانه به تمام معنا برای حفظ اسرائیل تدوین و اجرا می‎شود و در این میان تنها کشوری که مانع انجام این سیاست‌هاست کشور ایران است.

وی اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهمی که برای پایداری و ماندگاری کشور ایران در مقابل دشمنان منطقه‎ای و جهانی کلیدی به نظر می‎رسد تربیت و پرورش مدیران، کارآفرینان و مبتکران جوانی است که باید جایگزین دولت مردان و مدیران فعلی کشور شوند.

دکترای مدیریت استراتژیک و تصمیم‎گیری تصریح کرد: فرار مغزهای جوان بخش عمده‎ای از سیاست‎های دشمنان است که با این کار خلاء مدیریتی را هم‌اکنون و آینده در کشور ایجاد می‎کنند.

خسروی افزود: اما متأسفانه در این میان نظام اداری و مدیریتی کشور بسیار مفعولانه عمل کرده و هیچ راهبرد مشخصی برای این امر حیاتی ندارد.

وی یادآور شد: امید می‎رود به‌زودی دولت و مجلس از یک طرف و دلسوزان کشور از طرف دیگر برای این مهم چاره‌اندیشی کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین