|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۲
کد خبر: ۲۰۳۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۷
محققان می گویند: این یافته به واقع پارادایم های قدیمی را به چالش می کشد و زمینه جدیدی را برای درک ما از سکته مغزی و عواقب آن به وجود می آورد.
نتایج یک مطالعه جدید بر موش ها نشان می دهد که بافت آسیب دیده مغز بر اثر سکته مغزی به مایع تبدیل و سمی شده و به سایر بخش های سالم مغز صدمه می زند.

به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، برخی افراد ممکن است تصور کنند که بافت مغز نیز به همان شیوه سایر بافت های بدن ترمیم می شود اما مطالعه محققان کالج پزشکی دانشگاه آریزونا در آمریکا بر موش ها نشان داد که این موضوع در مورد بافت مغز صادق نیست.

این مطالعه نشان داد که بافت مرده مغز ترمیم نمی شود و مانند سایر جراحت های بدن از بین نمی رود بلکه در عوض به مایع تبدیل شده و برای مدت طولانی در وضعیت مایع باقی می ماند. سپس این بافت مایع سمی شده و به سایر بافت های سالم مغز آسیب می زند که می تواند موجب ابتلا به زوال عقل شود.

محققان از مدت ها پیش می دانستند که مناطقی از مغز که توسط سکته مغزی از بین می روند، به مایع تبدیل می شوند اما اکنون نتایج این مطالعه جدید نشان می دهد که این بقایای مایع شده تهدیدی برای مناطق سالم مغز محسوب می شوند.

محققان می گویند: این کشف می تواند به ابداع درمان های جدیدی برای پیشگیری از ابتلا به زوال مغز بعد از سکته مغزی منجر شود.

محققان می گویند: این یافته به واقع پارادایم های قدیمی را به چالش می کشد و زمینه جدیدی را برای درک ما از سکته مغزی و عواقب آن به وجود می آورد.

آنها افزودند: با کمک این تحقیق اکنون می توانیم درمان های جدید و متفاوتی را برای سکته مغزی در نظر بگیریم.

آنها خاطر نشان کردند که در مطالعات بعدی لازم است به این موضوع پرداخته شود که این بافت مایع شده مغزی بر اثر سکته مغزی چه مدت باقی می ماند و آیا دارویی می تواند از نشت آن به سایر بافت های سالم مغز پیشگیری کند یا خیر.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین