|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۲
کد خبر: ۲۰۳۵۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۹
ابتکار با تاکید به اینکه مسئله زن و خانواده از مسایل مهم انقلاب اسلامی از روز اول تاکنون است تصریح کرد: بیش از نیمی از جامعه کشور را زنان تشکیل داده‌اند به همین دلیل نمی‌توان سهم و جایگاه زنان را در رشد و سلامت جامعه نادیده گرفت.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت بدنبال تقویت حضور زنان در عرصه‌های مختلف جامعه و برقراری عدالت جنسیتی است.

معصومه ابتکار در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی افزود: طبق برنامه ششم برای دست یافتن به جامعه متعادل در سیاست گذاری و داشتن جامعه سالم باید عدالت جنسیتی را مدنظر گرفت که دولت بدنبال تقویت حضور زنان در عرصه‌های مختلف جامعه و برقراری عدالت جنسیتی است.

ابتکار با تاکید به اینکه مسئله زن و خانواده از مسایل مهم انقلاب اسلامی از روز اول تاکنون است تصریح کرد: بیش از نیمی از جامعه کشور را زنان تشکیل داده‌اند به همین دلیل نمی‌توان سهم و جایگاه زنان را در رشد و سلامت جامعه نادیده گرفت.

معاون رییس جمهور در امور زنان باتاکید بر اینکه توجه نکردن به بنیان خانواده باعث آسیب جدی به جامعه می شود اظهارکرد: باید به امور و مشکلات زنان توجه کرد و در جهت رفع این مشکلات گام برداشت که رفع مشکل بانوان همان رفع آسیب ها و مشکلات جامعه است.

وی درخصوص سندتوسعه زنان وخانواده گفت: این سند چارچوب بسیارخوبی  است که هراستان باتوجه به سیاست های کلی ابلاغیه مقام معظم رهبری برای بهبود وضعیت زنان و خانواده در راستای آن گام برمی‌دارد.

وی با تاکید بر اینکه برخی از این برنامه ها در دولت یازدهم نیز دنبال شده است، اضافه کرد: یکی از مهمترین موضوعات در حال پیگیری مقابله با خشونت علیه زنان بوده و آموزش و پرورش در این زمینه آموزش حقوق زنان را در بین دانش آموزان دنبال می کند.

وی اضافه کرد: در مورد موضوع اصلاح قانون و تنظیم امنیت اجتماعی زنان نیز لایحه ای ارزشمند در حال اتمام مراحل خود در قوه قضائیه است.

ابتکار با بیان اینکه دولت در زمینه اصلاح قانون، آموزش و پیشگیری اقدامات شایسته ای چون تقویت اورژانس اجتماعی را در دست اقدام دارد، اظهار کرد: یکی از کارکردهای مهم اورژانس اجتماعی موضوع مقابله با خشونت علیه زنان و کودک آزاری بوده که مورد حمایت و پیگیری جدی معاونت امور زنان و خانواده است.

به گفته وی گفت و گوی بین اعضای خانواده بر اساس مطالعات بسیار کاهش یافته و این میزان به کمتر از ۲۰ دقیقه در روز رسیده است.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینکه حدود ۱۰ سال قبل این میزان ۲ ساعت بوده است، افزود: کاهش مدت زمان گفت و گوی روزانه در بین اعضا خانواده ها به پیوندهای عاطفی لطمه وارد می کند و انقلاب دیجیتال و مشغله های خانوادگی از مهمترین علل این موضوع به شمار می رود.

ابتکار با تاکید بر اینکه موضوع گفت و گوی ملی خانواده با همکاری احزاب و تشکل ها و دانشگاهیان میسر می شود، بیان کرد: حضور احزاب و سازمان های مردم نهاد در اجتماع نیز می تواند نقش مهمی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشد.

و ی ادامه داد: با توجه به سیاست برون سپاری دولت، احزاب و تشکل های مردمی می توانند در حل مشکلات بسیار مفید و موثر عمل کنند.

ابتکار خاطرنشان کرد:  در زمان حاضر ۶۰ درصد دانشجویان کشور و ۵۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهها از میان بانوان هستند در حالیکه بیکاری میان فارغ التحصیلان زن کشور ۲ برابر بیشتر از مردان است. همچنین دولت تدبیر و امید در صدد ایجاد تعادل است تا بتواند شاهد حضور ۳۰ درصدی زنان توانمند کشور در پست های مدیریتی و همپا با مردان باشد.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین