|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۲۰۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۰
طرح تولید برق از طریق سوزاندن زباله های پزشکی و «اعضا و اندام‌های بدن» در شهر کوچک ساسِکس انگلیس، جنجال آفرین شد.
 طرح تولید برق از طریق سوزاندن زباله های پزشکی و «اعضا و اندام‌های بدن» در شهر کوچک ساسِکس انگلیس، جنجال آفرین شد.

بر این اساس، تاجران در شهر ساسِکس انگلیس تصمیم دارند با سوزاندن ضایعات پزشکی و فرآورده های خونی انرژی پاک تولید کنند. پیشنهاد نوآورانه تبدیل ضایعات پزشکی نظیر نوار و پانسمان های زخم یا فرآورده های خونی به انرژی پاک سبب پریشان شدن ساکنان محلی شده است.

مردم محلی نگران این مسئله هستند که روند تولید انرژی به این صورت، هوایی سمّی و آلودگی صوتی برای آنها ایجاد خواهد کرد. یک تاجر 62 ساله به نام مایکل بِرنز به عنوان یکی از ایده پردازان این طرح می‌گوید وی یکی از پیشگامان تولید انرژی از ترکیب پلاستیک و زیست توده (بیومَس) است.

شرکت «مِدی پاور» متعلق به این تاجر به جای سوزاندن ضایعات در یک کوره سنّتی، تصمیم دارد از روند تبدیل گاز استفاده کند که طی آن ضایعات برای تولید گاز مصنوعی گرم و سپس مشتعل و به انرژی گرمایشی تبدیل می شوند.

وی می گوید: «ما تلاش کرده ایم با ضایعات همچون یک سوخت ارزشمند نظیر بنزین یا دیزل رفتار کنیم. ما خواهان یک نوآوری هستیم که به محیط زیست کمک کند، نه اینکه آن را از بین ببرد.»

وی با کمک وام دولتی و سرمایه گذاری هایی که به چندین میلیون پوند می رسد، به توسعه روش تبادل گرمایی پرداخته است. گرچه این پیشنهاد «طرح سوزاندن اعضای بدن یا چیزهایی شبیه کیسه خون» نام دارد؛ اما این تاجر انگلیسی اصرار می ورزد که «دست یا پای انسان» جزو چیزهایی که سوزانده می شود نیست و در بدترین حالت ممکن شاید از ناخن های انسان استفاده شود.

در صورتی که این طرح مجوزهای لازم را کسب کند، کارخانه مذکور 10 و نیم تُن زباله بیمارستانی در طول روز خواهد سوزاند که انرژی گرمایی کافی برای برق رسانی به صدها خانه را تأمین خواهد کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین