|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۴
کد خبر: ۲۰۲۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳
معمولاً هنگامی که نام سکته مغزی را می‌شنویم، به یاد افراد سالمند می‌افتیم، در صورتی که چنین نیست؛ در کشور ما حدود ۲۰ درصد از سکته‌های مغزی در افراد جوان اتفاق می‌افتد.
 یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به شیوع ۲۰ درصدی سکته مغزی در افراد جوان گفت: شایع‌ترین علت سکته مغزی در کودکان و نوزادان، بیماری‌های مادرزادی است.

 دکتر فرامرز امیری در حاشیه دهمین کنگره استروک ایران در جمع خبرنگاران گفت: معمولاً هنگامی که نام سکته مغزی را می‌شنویم، به یاد افراد سالمند می‌افتیم، در صورتی که چنین نیست؛ در کشور ما حدود ۲۰ درصد از سکته‌های مغزی در افراد جوان اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: سکته مغزی می‌تواند حتی در نوجوانان و نوزادان نیز اتفاق بیفتد که در چنین شرایطی ما به دنبال عوامل غیراکتسابی هستیم؛ عواملی که می‌تواند مادرزادی باشد. معمولاً سندرم‌هایی که ما در بیماران می‌بینیم، سندرم‌های شریان و ورید هستند.

عضو هیأت رئیسه انجمن مغز و اعصاب ایران افزود: شایع‌ترین علت سکته مغزی در کودکان و نوزادان، بیماری‌های مادرزادی است.

امیری تصریح کرد: معمولاً تداخل دارویی، ایجاد سکته مغزی نمی‌کند. ما هر مواد خارجی که وارد بدن شود را با نام دارو می‌شناسیم؛ این مواد می‌توانند، مواد شیمیایی یا حتی مواد مخدر باشند.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: داروهایی که فشار خون را بالا می‌برند، می‌توانند زمینه‌ساز سکته مغزی باشند. ما سکته مغزی را به عنوان یک بیماری اکتسابی می‌شناسیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عوامل مؤثر بر سکته مغزی، عوامل ژنتیکی و محیطی هستند؛ ما نمی‌توانیم بر روی عوامل ژنتیکی تأثیر داشته باشیم. اما عوامل محیطی مانند چربی خون بالا، کم‌تحرکی، قند خون بالا و رژیم غذایی نامناسب هستند که می‌توانیم با کنترل آنها، ریسک ابتلا به سکته مغزی را کاهش دهیم.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین