در این طرح، چندین شرط مطرح شده است که از جمله آنها، تعهد رژیم صهیونیستی به لغو کامل محاصره زمینی و دریایی نوار غزه است.
همچنین براساس این شروط باید تمامی گذرگاهها گشوده و فعالیت در اسکله غزه مجددا از سر گرفته شود تا امکان وارد کردن تمامی کالاها، برق، سوخت، مصالح ساختمانی و تمام نیازها به فلسطینیها بوجود آید.
براساس این شروط، باید رژیم صهیونیستی متعهد شود که به محاصره اقتصادی و مالی نوار غزه پایان میدهد و ضمانت آزادی ماهیگیری و قایقرانی تا 12 مایل دریایی را میدهد. همچنین حماس در مناطق مرزی نوار غزه آزادی آمد و شد داشته باشد و منطقه امن وجود نداشته باشد و برنامههای بازسازی نوار غزه اجرایی شود.
از دیگر درخواستهای مقاومت این است که رژیم صهیونیستی توافقنامه امضا شده در اکتبر سال 2012 در قاهره میان حماس و طرف اسرائیلی در خصوص تبادل اسیران فلسطین را تکمیل کند واین توافقنامه شامل اسیرانی میشود که آزاد شده و بار دیگر بازداشت شدهاند.
براساس این درخواستهای مقاومت، باید تمامی مجازات گروهی علیه فلسطینیها در کرانه باختری لغو شود که از جمله آن، آزادی تمام بازداشت شدگان بویژه رئیس و اعضای شورای قانون گذاری فلسطین است.
همچنین باید نهادها مجددا گشوده و داراییهای دولتی و خصوصی که مصادره شده است، بازگردانده شود و سیاست بازداشتهای اداری متوقف شده و مجازات اسیران فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی پایان یابد.
طرح این خواستهها در پی تماسهای بسیار قطر با ترکیه و کشورهای عربی و در راس آنها با آمریکا و فرانسه جهت بررسی راههای توقف حملات رژیم صهیونیستی به نواز غره صورت گرفت.
در همین حال فوزی برهوم، سخنگوی حماس اعلام کرد: این خواستهها که در اختیار قطر قرار گرفته است، به اتحادیه عرب، ترکیه و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز تحویل داده شده است.
وی افزود: این خواستهها جدید نیست و همان خواستههایی است که در توافقهای پیشین آتشبس نیز مطرح شده است که اسرائیل به آنها پایبند نبوده است.