کد خبر: ۲۰۱۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۰
بیشتر تحقیقات نشان داده است که سیر تازه یک منبع مناسب تر برای کسب فواید سیر در بدن را فراهم می کند، اما کپسول سیر هم میتواند یک گزینه جایگزین باشد، به خصوص اگر شما بوی سیر تازه را دوست نداشته باشید. کپسول سیر حاوی پودر سیر غلیظ، اسانس یا عصاره سیر است.
 بیشتر تحقیقات نشان داده است که سیر تازه یک منبع مناسب تر برای کسب فواید سیر در بدن را فراهم می کند، اما کپسول سیر هم میتواند یک گزینه جایگزین باشد، به خصوص اگر شما بوی سیر تازه را دوست نداشته باشید. کپسول سیر حاوی پودر سیر غلیظ، اسانس یا عصاره سیر است.

در حالی که سیر دارای تعدادی از کاربردهای بالقوه بهداشتی برای مردان و زنان است، برخی تحقیقات نشان داده است که سیر ممکن است خواص مفدیتری برای زنان داشته باشد. قبل از استفاده از مکملهای غذایی، با پزشک خود مشورت کنید.

فواید کپسول سیر
مزایای کاندیدیازیس
کاندیدیازیس، همچنین به نام تراش شناخته شده است، یک عفونت مخمر است که به دلیل رشد بیش از حد نوع خاصی از قارچ در بدن رخ می دهد. اگر چه عفونت های مخمر در انواع مختلف در بدن رخ می دهد، زنان معمولا عفونت های مخمر واژن را تجربه می کنند. بر طبق یک مطالعه که در شماره آگوست ۱۹۹۱ در مجله منتشر شد، «تحقیقات فیتوتراپی» نشان داد که ترکیبات خاصی در سیر که دیالیل تیسولفینات نامیده می شود، یا آلیسین، متیل آلیلی تیسولفینات و آللییل متیل تیزولفینت، همچنین در پودر سیر یافت شده، دارای اثرات ضد میکروبی و اثرات ضد قارچی هستند. محققان گزارش دادند که "خواص آنتی کاندیدیال یا ضد سرطانی محصولات موجود در بازار و افزودنی های سیر به طور کلی مربوط به ترکیبات شیمیایی موجود در این محصولات است.”

خواص ضد سرطانی بالقوه
سیر ممکن است خواص ضد سرطانی بالقوه ای داشته باشد، اگر چه مطالعات بالینی هنوز در مورد این ادعا ادامه دارد. موسسه ملی سرطان گزارش می دهد برخی از مطالعات نشان می دهد که سیر ممکن است به جلوگیری از انواع خاصی از سرطان، مانند سرطان روده بزرگ، پستان و معده کمک کند، احتمالا این موضوع به علت ویژگی های آنتی باکتریال و توان بالقوه آن برای جلوگیری از تشکیل مواد سرطان زا می باشد. با این حال، مشخص نیست که آیا کپسول سیر همان فواید و خواص سیر تازه را دارد. در حالی که موسسه ملی سرطان از استفاده از مکمل های غذایی برای پیشگیری از سرطان حمایت نمی کند، گزارش می دهد که سازمان بهداشت جهانی پیشنهاد می کند "دوز روزانه دو تا پنج گرم سیر تازه (تقریبا یک گل میخ)، ۰٫۴ تا ۱٫۲ گرم پودر سیر، دو تا پنج میلی گرم از روغن سیر، ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم عصاره سیر یا سایر فرمولاسیون ها که برابر با دو تا پنج میلی گرم از آلسیوم است "برای بهبود سلامت افراد خوب است.

کاهش کلسترول
در حالی که سیر ممکن است بر میزان کلسترول در زنان و مردان تأثیر مثبتی داشته باشد، برخی تحقیقات محدود نشان داده اند که تاثیر سیر در میزان کلسترول زنان ممکن است با مردان متفاوت باشد. مطالعه ای که در سال ۲۰۰۱ در نشریه "تغذیه” منتشر شد نشان داد که کپسول های روغن سیر باعث افزایش HDL-C یا کلسترول چربی لیپوپروتئین با چگالی بالا و "کلسترول خوب” و کاهش میزان کلسترول کلی در زنان می شود، در حالی که مردانی که همین نوع درمان را دریافت کردند، اثرات نامطلوبی را تجربه کردند. علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده در شماره ۱۹۹۸ مجله انجمن تغذیه آمریکا نشان داد که مکمل سیر به کاهش کلسترول در زنان بعد از یائسگی کمک می کند.

ملاحظات
در حالی که کپسول سیر ممکن است بر روی تعدادی از نگرانی های سلامتی زنان تأثیر بگذارد، نباید از علائمی که ممکن است در اثر خود درمانی و استفاده از مکمل های غذایی بدون مشورت پزشک می باشد، غافل شوید. همه مکمل های سیر حاوی مقدار مشابهی از مواد افزودنی یا فعال نیستند. مرکز پزشکی دانشگاه مریلند به بیماران توصیه می کند از محصولات سیر استاندارد استفاده کنند. برای بحث در مورد هر گونه نگرانی پزشکی که ممکن است داشته باشید با دکتر خود مشورت کنید. سیر می تواند عوارض جانبی خاصی مانند معده درد و سردرد ایجاد کند و می تواند با بعضی از داروها، از جمله قرص های کنترل تولد، ارتباط برقرار کند. اگر شما قصد استفاده از مکمل سیر را دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.

مزایای پودر سیر
برای قرن ها، سیر به عنوان یک ابزار خانگی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. سیر حاوی ترکیبات متعددی است که به نظر می رسد به اثرات مفید آن کمک کند. در دسترس بودن و مقدار این اجزا ممکن است با شکل مصرف سیر – خام، پخته شده، پودر و یا به صورت مکمل – تحت تأثیر قرار گیرد. در حالی که سیر یک عنصر آشپزی پرطرفدار و محبوب است، اگر شما قصد استفاده از سیر برای مدیریت هر گونه شرایط پزشکی را داشته باشید یا اگر شما قبلا از داروهای تجویزی مصرف می کردید، قبل از مصرف سیر به عنوان مکمل یا پیش از مصرف زیاد عصاره آن، با پزشک خود صحبت کنید.

شیمی سیر
در سالهای دور، سیر برای درمان زخم ها، انگل ها و اختلالات روده استفاده می شد، و در دهه های اخیر این ادویه آشپزی محبوب بیشتر برای نقش آن در مدیریت یا پیشگیری از بیماری ها مانند سرطان و بیماری های قلبی شناخته شده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد، آنزیم ها و انواع مواد مغذی همچون ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است. برخی از مولفه های ارتقا دهنده سلامت این گیاه هنوز شناخته شده نیستند. یکی از ترکیبات فعال در سیر آلیسین، یک آنتی اکسیدان قوی است. آلیسین در سیر کامل وجود ندارد، اما بعد از آنکه سیر خرد شده یا برش داده می شود، یکی از ترکیبات گوگرد سیر را آلیین به آنزیم آلناز تبدیل می کند.

شیمی پودر سیر
پودر از سیرهای تازه و خشک شده که شامل آلیین و آلیناز هستند، اما شامل آلیسین نیست، ساخته میشود. طبق یک بررسی مارس ۲۰۰۱ منتشر شده در مجله تغذیه. پودر سیر حاوی بسیاری از اجزای مفید دیگر سیر و برخی از قرص های سیراست. با توجه به اینکه آلیناز مکمل توسط معده هضم نمیشود و امکان تبدیل آلیین روده به آلیسین را فراهم می کند. بنابراین شیمی سیر پیچیده است و کیفیت محصولات سیر، از جمله پودر و مکمل ها، بستگی به فرایند تولید آن متفاوت است.

کلسترول و بیماری قلبی
تصور می شود که سیر باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی از طریق چندین مکانیسم می شود – کاهش تولید کلسترول، افزایش میزان کلسترول در مدفوع، کاهش کلسترول در دیواره های شریانی، مهار لخته شدن خون، کاهش التهاب و کاهش فشار خون. اما تحقیق در مورد این فواید سلامتی موجب بروز برخی نتایج متناقض شده است. به عنوان مثال، یک مطالعه کوچک منتشر شده در اکتبر ۲۰۱۰ نشان داد که یک قرص پودر سیر، کلسترول LDL را به میزان ۳۲٫۹ میلی گرم در مردان و به میزان ۲۷٫۳ میلی گرم در دسی لیتر در زنان کاهش داده است.

با این حال، یک مطالعه منتشر شده در فوریه ۲۰۰۷ در مورد مقایسه استفاده از سیر خرد شده، مکمل پودر سیر و عصاره سیر را در بزرگسالان آزمایش کرد و پس از ۶ ماه هیچ بهبود قابل ملاحظه ای در سطح کلسترول افراد و یا تفاوتی بین گروه های مختلف مشاهده نکرد. بررسی اخیری هم شامل ۳۹ آزمایش روی سیر و سطوح کلسترول، که در شماره ۲۰۱۳ "بررسی تغذیه” منتشر شده است، نشان می دهد مصرف سیر بیش از ۲ ماه باعث کاهش کلسترول LDL به میزان ۹ میلی گرم در دسی لیتر می شود. در حالی که ممکن است اینها به نظر تغییرات قابل توجهی نرسد، نویسندگان گزارش دادند که تنها کاهش ۸ درصدی کلسترول در افراد بالای ۵۰ سال با ۳۸ درصد کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است.

سرطان
سیر با کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان ارتباط دارد. در حالی که سیر دارای چندین ماده محافظ است، ترکیبات گوگرد در سیر نقش مهمی در کاهش خطر سرطان دارند. بررسی تحقیقاتی که در شماره مارس ۲۰۰۱ "انجمن آمریکایی علوم تغذیه ای” منتشر شده است، ۱۹ مطالعه در مورد سیر و سرطان را مورد بررسی قرار داد و ارتباط سیر خام یا پخته شده را با کاهش خطر سرطان معده و روده نشان میدهد. با این حال، مکمل سیر، از جمله مکمل های پودری، نقش محافظتی ویژه ای نداشت. علاوه بر این، نویسندگان این مطالعه خاطر نشان کردند که مزایای شناخته شده، به طور بالقوه می تواند به این دلیل باشد که مصرف کنندگان سیر خام یا پخته می توانند سبزیجات زیادی مصرف کنند – الگوی غذایی که سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود. برای شناخت بهتر اثرات اشکال مختلف سیر و سرطان، تحقیقات بیشتری لازم است.

افزایش ایمنی
طبق گزارش منتشر شده در شماره ژانویه ۲۰۰۳ "مجله شیمی درمانی ضد میکروبی”، احتمال داده شده است که سیر خواص محافظتی علیه باکتری ها، قارچ ها، انگل ها و ویروس ها داشته باشد. گرچه بیش از یکی از اجزای سیر احتمالا مسئول این فعالیت محافظتی است، آلیسین – در پودر سیر یافت نشد – به برخی از این مزایا مرتبط است. نویسندگان تحقیق گزارش دادند که آزمایشات آزمایشگاهی روی انسان باید انجام شود و علیرغم محبوبیت سیر و سایر مکمل های گیاهی برای درمان عفونت، تحقیقات موجود در مورد سیر محدود است. حتی با مطالعات زیادی که روی سیر انجام شده، نتایج متناقض است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین