|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
کد خبر: ۲۰۱۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۰
آژانس های جاسوسی تاریخچه ای طولانی در استفاده از روش های عمومی برای ارسال پیام های مخفیانه دارند و در عصر اینترنت نیز، این آژانس ها خود را با روش های نوین تطبیق داده اند.
آژانس های جاسوسی تاریخچه ای طولانی در استفاده از روش های عمومی برای ارسال پیام های مخفیانه دارند و در عصر اینترنت نیز، این آژانس ها خود را با روش های نوین تطبیق داده اند.

نشریه نیویورک تایمز اخیراً در گزارشی آورده که آژانس امنیت ملی آمریکا از پلتفرم توییتر برای ارسال «نزدیک به دوجین» توییت رمزگذاری شده به یک رابط روسی استفاده کرده که مدعی است به اطلاعات ربوده شده توسط هکرهای «شدو بروکرز» دسترسی داشته.

در بخشی از این گزارش آمده که آژانس امنیت ملی آمریکا، از رابط روسی خواسته تا منتظر توییت هایی خاص، پیش از اینکه منتشر شوند باشد تا به وی درباره موضوعی خاص سیگنال داده یا نشان دهد که برای مذاکره آماده است. این توییت ها در تمام سال 2017 منتشر شده اند.

گفته می شود پیغام مخفی آژانس امنیت ملی، در توییت هایی به ظاهر معمولی نهفته شده که به مسائل رایج این سازمان یا انتشار یک حقیقت تاریخی می پردازند؛ اما مشخص نیست که این توییت ها چطور تنها برای ارتباط با یک رابط روسی ساخته شده اند یا چه تفاوتی با توییت های معمولی دارند.

با این همه به نظر می رسد ارتباطات صورت گرفته از طریق شبکه اجتماعی توییتر آنقدرها موفقیت آمیز نبوده. آژانس امنیت ملی بالغ بر 100 هزار دلار به هکر روسی پرداخته تا اطلاعات شدو بروکرز را مجدداً جمع آوری کند، اما هنگامی که وی مدعی شده به اطلاعاتی درباره ارتباط دونالد ترامپ با سازمان های روسی دسترسی دارد، معامله به هم خورده است. آژانس امنیت ملی حالا نگران است که تمام این ماجرا، تلاش دولت روسیه برای به آشوب کشیدن دولت فعلی آمریکا بوده باشد.

در حال حاضر مشخص نیست که این شیوه برقراری ارتباط، تا چه حد در شبکه های اجتماعی دیگر و نیز میان آژانس های مشابه فراگیر است. با این حال جای تعجب نخواهد داشت اگر این روش به صورت گسترده در حال استفاده باشد و به نظر راهی امن و منطقی برای برقراری ارتباط با اشخاصی خاص به نظر می رسد؛ البته اگر مثل موارد این چینی، خبر آن فاش نشود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین