کد خبر: ۲۰۰۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷
نمايندگان عضو فراکسيون اميد تأکيد دارند بايد در پرونده طوسي تجديدنظر صورت بگيرد يا اينکه مدعي‌العموم وارد شده و بررسي‌هاي بيشتري را طلب کند.
  سعيد طوسي تبرئه شد و همين خبر کافي بود که او دوباره به صدر خبرها بازگردد. تبرئه طوسي حالا منتقدان بسياري پيدا کرده است؛ از خانواده کودکان قرآني گرفته تا نمايندگان مجلس، به‌ويژه اميدي‌ها. آنها مي‌گويند افکار عمومي جريحه‌دار شده است. گله خانواده‌ها به مجلس رسيده؛ پدر دو کودک شاکي پرونده سعيد طوسي، راهي کميسيون اصل ٩٠ شده‌‌اند و گله‌هاي خود را با نمايندگان مجلس در ميان گذاشته‌اند. حالا فراکسيون اميد آستين‌ها را بالا زده، وزير دادگستري و معاون پارلماني قوه قضائيه ميهمان هيئت‌رئيسه فراکسيون اميد شده‌‌اند و نمايندگان به‌جز برخي، ابهام‌ها و سؤال‌ها را با وزير و معاون پارلماني در ميان مي‌گذارند. چکيده جلسه اينکه نه حرف‌هاي وزير دادگستري و نه حرف‌هاي معاون پارلماني قوه قضائيه قانع‌کننده به نظر نمي‌آيد. عبدالکريم حسين‌زاده، نایب‌رئيس فراکسيون اميد، به «شرق» مي‌گويد: «افکار عمومي به‌شدت درگير اين مسئله شده است. بنابراين وقتي مسئله‌اي از سطح عادي خارج شده و اذهان عمومي را در اين ابعاد درگير مي‌کند، انتظار مي‌رود مدعي‌العموم بتواند در سطح ديگري به پرونده وارد شده و دادخواهي کند».

افکار عمومي جريحه‌دار شد

محمودصادقي جزء معدود نمايندگاني است که درخواست خانواده شاکيان را لبيک گفت و پاي حرفشان نشست. فراکسيون اميد بنا دارد به‌طور‌جدي این مسئله را بررسي کند.

نمايندگان عضو فراکسيون اميد تأکيد دارند بايد در پرونده طوسي تجديدنظر صورت بگيرد يا اينکه مدعي‌العموم وارد شده و بررسي‌هاي بيشتري را طلب کند.

بهرام پارسايي به «شرق» مي‌گويد: «در آن جلسه به جزئيات مسئله وارد شديم. دغدغه و نگراني‌هايي در مسير اين پرونده وجود داشت. معاون قوه قضائيه و وزير دادگستري توضيحاتي دادند. توضيح قانع‌کننده نبود. قرار شد ادامه اين بحث با حضور مقام‌هاي قضائي در فراکسيون اميد بررسي شود.  نحوه سير پرونده نگران‌کننده بود و قرار شد کميته حقوقي فراکسيون اميد به مسئولان قضائي اجازه تشکيل جلسه بدهد. در مورد پرونده‌اي مانند سعيد طوسي بايد آسيب واردشده به افکار عمومي و جريحه‌دار‌شدن حس مردم در نظر گرفته شود».

عبدالکريم حسين‌زاده نيز تأکيد دارد: «پرونده شکايت از طوسي فردي نيست. بايد پرونده طوسي را در سطح کلان بررسي کنند و هم فراکسيون اميد و هم فراکسيون حقوق شهروندي و هم کميسيون اصل ٩٠ به اين مسئله ورود جدي داشته باشند». 

او همچنين درباره اينکه گاهي اين مسائل با برچسب پاسداري از حريم دين توجيه مي‌شود نيز به «شرق» گفته: «اينکه بخواهيم با اين مسئله چنين برچسبي بزنيم درست نيست. بايد در مقابل موضوعات بايستيم. لازمه اين موضوع اين است که در دادگاه تجديدنظر وضعيت آن مشخص شده و دوباره پيگيري‌هاي لازم صورت گيرد».

درخواست نايب‌رئيس فراکسيون اميد درباره شخص طوسي نيز اين است که او بايد از «همه مسائل عمومي منع شود. بايد از فعاليت‌هاي جمعي رسانه‌هاي ملي و صداوسيما حذف شود. نبايد در فضاهاي ديني حضور يابد تا بستر جامعه التيام يابد.

بهرام پارسايي، سخنگوي فراکسيون اميد، به «شرق» مي‌گويد: «ما به دنبال اعاده حيثيت فرزندان آسيب‌ديده در اين پرونده هستيم. کسر شأن ماست که برخي بچه‌هاي قرآني کارشان به استفاده از قرص اعصاب و روان رسيده و حال و روز روحي و رواني خوشي ندارند. اين پرونده خيلي پيچيده است». 

حسين‌زاده نيز در همين زمينه ادامه مي‌دهد: «آخر چطور مي‌توانيم آسيب روحي و رواني واردشده به اين بچه‌ها را کاهش دهيم. صدمه و لطمه روحي و رواني به اين سادگي‌ها قابل جبران نيست».
توضيح معاون قوه قضائيه قانع‌کننده نبود..

پارسايي همچنين درباره جزئيات جلسه اخير- دوشنبه همين هفته – فراکسيون اميدي‌ها با دو مقام مسئول گفته: «دغدغه‌اي که وجود دارد اين است که اخبار مرتبط با پرونده طوسي در افکار عمومي اثرگذار بوده و جريحه‌دارشدن اذهان عمومي صرفا با روشنگري جزئيات پرونده قابل‌قبول است. براي نمونه مردم بايد در جريان جزئيات تبرئه و دلايل تبرئه طوسي قرار بگيرند».

حسين‌زاده نيز تأکيد می‌کند: «اگر اين‌طور نشود اعتماد عمومي مردم صدمه خواهد ديد. باور کنيد جامعه ما بيش از هر چيز به بازسازي اعتماد عمومي به دولت و حاکميت نياز دارد».

منبع: شرق
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین