کد خبر: ۲۰۰۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۰
دانش پزشکی مدرن، شناسایی و مطالعه روی قدرت بی‌انتهای چاشنی‌ها، ادویه‌ها و گیاهان را آغاز کرده است و قصد دارد از این ترکیبات مفید و شفابخش به عنوان سلاح‌هایی برای مقابله با بیماری‌های گوناگون از سرطان گرفته تا آلزایمر استفاده کند.
 دانش پزشکی مدرن، شناسایی و مطالعه روی قدرت بی‌انتهای چاشنی‌ها، ادویه‌ها و گیاهان را آغاز کرده است و قصد دارد از این ترکیبات مفید و شفابخش به عنوان سلاح‌هایی برای مقابله با بیماری‌های گوناگون از سرطان گرفته تا آلزایمر استفاده کند.

دکتر بهارات آگاروال، استاد پزشکی مرکز سرطان اندرسون در دانشگاه تگزاس و نویسنده اثر «ادویه‌های شفابخش»:

در سال‌های اخیر متخصصان تلاش خود را آغاز کرده‌اند تا براساس شواهد پزشکی نشان دهند که چرا هزاران سال انسان از ادویه‌ها برای مصارف پزشکی و درمانی استفاده می‌کرده است.

در این مقاله، فهرستی از شش مورد از مفیدترین و شفابخش‌ترین ادویه‌ها که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند، ارائه شده است.

این شش ادویه عبارتند از:
1. مریم گلی:
امروزه متخصصان گیاه‌شناسی و گیاهان دارویی، مصرف چای مریم گلی را برای بهبود مشکلات معده و گلودرد توصیه می‌کنند. یک مطالعه جدید نشان داده است که استفاده از افشانه حاوی محلول مریم گلی به داخل گلو در کاهش درد بسیار مؤثر است. بررسی‌ها همچنین نشان داده است که مریم گلی برخی از علائم اولیه آلزایمر را بهبود می‌بخشد و روی نوعی ماده شیمیایی تأثیر می‌گذارد که در حافظه و یادگیری نقش دارد. برای مثال گروهی از دانشجویان که از کپسول‌های حاوی این گیاه استفاده کرده بودند، در تست‌های حافظه امتیازات بهتری را به دست آوردند.

2. رزماری:
رزماری نیز در تقویت حافظه و سطح هوشیاری مؤثر است. اسید رزماری و سایر ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در این ادویه که معمولاً روی گوشت قرمز و مرغ استفاده می‌شود، برای مقابله با باکتری‌ها مؤثر است و حتی به طبخ سالم‌تر گوشت کمک می‌کند.

3. زردچوبه:
در هند از این ادویه برای تسریع بهبود و شفای زخم‌ها استفاده می‌شود. همچنین چای زردچوبه در بهبود سرماخوردگی و مشکلات تنفسی مؤثر است. پزشکی مدرن نیز بسیاری از خواص مفید زردچوبه شامل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی را تأیید کرده است.

زردچوبه حاوی ماده‌ای به نام کورکیومین است که می‌تواند دردهای ناشی از آرتریت و‌ جراحات دندانی را کاهش دهد. همچنین در برخی از مطالعات که خاصیت این ادویه در کنترل بیماری‌های قلبی، دیابت و آلزایمر مشاهده شده است. علاوه بر این‌ها دکتر آگاروال در مطالعات خود به خاصیت این ادویه در درمان سرطان به ویژه سرطان‌های روده، پرستات و سینه پی برده است.

4. فلفل تند:
برخی از متخصصان معتقدند که خوردن فلفل تند در هوای گرم می‌تواند سیستم خنک کننده بدن را به طور طبیعی مورد هدف قرار دهد و در نتیجه بدن را خنک کند. به علاوه، نوعی ترکیب موجود در فلفل تند موسوم به «کاپسایسین» سوخت و ساز بدن و سوختن چربی را تشدید می‌کند؛ به این ترتیب می‌تواند در طولانی مدت موجب کاهش وزن شود. این ماده در عین حال با تقویت توان سلول‌های معده، خطر بروز زخم معده را کاهش می‌دهد و این عضو را در برابر عفونت‌ها و باکتری‌های تولید کننده زخم مقاوم می‌سازد. فلفل تند همچنین با کاهش کلسترول بد از قلب محافظت می‌کند.

5. زنجبیل:
این ادویه به داروخانه گیاهی معروف است. زنجبیل از قدیم برای درمان سرماخوردگی و مشکلات معده استفاده می‌شود و غنی از ترکیبات ضد التهابی است که هر کدام برای مقابله با سرطان‌‌های مختلف و کاهش دردهای آرتریتی مفید هستند. افرادی که روزانه کپسول زنجبیل مصرف می‌کنند، 25 درصد کمتر دچار دردهای عضلانی می‌شوند.

همچنین تزریق عصاره این ادویه در بهبود دردهای اوستئوآرتریت زانو مؤثر است. عصاره زنجبیل حالت تهوع را کاهش می‌دهد و به کاهش تهوع صبحگاهی ناشی از جراحی و شیمی درمانی کمک می‌کند.

6. دارچین:
این ادویه نیز به نوبه خود تأثیرات و خواص مفید بسیاری دارد. دارچین اشتها را افزایش داده و گوارش را تسهیل می‌کند. این ادویه برای کنترل قندخون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم بسیار مؤثر است. مصرف دارچین به مقدار محدود تأثیرات بسیار قابل توجهی روی بدن و حفظ سلامتی دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین