|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۹
کد خبر: ۱۹۹۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰
از برخی راهنمایی های خوراکی برای مقابله با سرطان های خطرناک می توانید کمک بگیرید. از جمله آن ها می توانیم به میوه ها و سبزیجات رنگی، خوردنی های حاوی فولات و پرهیز از فست فود را نام ببریم.
 از برخی راهنمایی های خوراکی برای مقابله با سرطان های خطرناک می توانید کمک بگیرید. از جمله آن ها می توانیم به میوه ها و سبزیجات رنگی، خوردنی های حاوی فولات و پرهیز از فست فود را نام ببریم.

هیچ گونه ماده خوراکی در کم کردن ریسک سرطان تاثیرگذار نیست ولی احتمال دارد تاثیر ترکیب مواد غذایی برای کم کردن این ریسک موثر باشد. برای انتخاب مواد غذایی خوراکی باید میان 2/3 خوراکی ها گیاهی و 1/3 فرآورده های حیوانی توازن ایجاد شود. این رژیم غذایی وسیله ای جهت مقابله با سرطان به شمار می رود. باید موارد بهتر و بدتر مواد غذایی را تشخیص دهید.

مقابله با سرطان با مصرف خوراکی های رنگی
مقابله با سرطان با مصرف خوردنی های رنگی و بهره مندی از مزایای میوه‌ها و سبزیجاتی که با سرطان مقابله می‌کنند امکان پذیر است، و هر چقدر تیره رنگ تر باشد، حاوی مواد مغذی بیشتری هستند. این مواد غذایی قادرند به فرد کمک کنند تا به وزن ایده آل خود برسد و آن را کنترل کند، و به همین ترتیب از این راه هم به کاهش ریسک سرطان کمک می‌کنند. با چاقی، ریسک انواع امراض سرطانی افزایش خواهد یافت، به عنوان مثال امراض سرطانی خطرناک مربوط به روده بزرگ، مری، و کلیه. باید مشخص شود که در روز حداقل 5 میان وعده از میوه و سبزیجات که به نحوی ویژه آماده شده باشند میل شود.

بهترین صبحانه‌ برای مقابله با سرطان
صبحانه‌ای مفید برای مقابله با سرطان حاوی فولات و ویتامین ب زیادی است که می تواند در زمینه محافظت در برابر امراض سرطانی در مقابل سرطان‌های روده بزرگ (کولون)، راست‌روده (رکتوم)، و پستان موثر باشد. فولات به میزان فراوان در فرآورده های غذایی که به‌ جای صبحانه میل می‌شوند وجود دارد. ذرت تقویت شده و محصولاتی مانند گندم سبوس نگرفته، آب پرتقال، خربزه، توت فرنگی‌، جهت تامین فولات گزینه مناسبی هستند.

خوراکی هایی که فولات دارند
از جمله مواد غذایی که حاوی فولات می باشند می توان مارچوبه و تخم مرغ را نام برد، فولات درون جگر مرغ، انواع لوبیا، تخم آفتابگردان، و سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج یا کاهوی رومی (که دارای برگ های درازی است) هم یافت می شود. مناسب ترین راه جهت دریافت فولات خوردن قرص حاوی آن نمی‌باشد، بلکه باید مقدار کافی میوه، سبزی، و فرآورده های غلات غنی‌سازی شده مصرف شود.

از مصرف مواد غذایی آماده (فست فود) پرهیز کنید
از مصرف مواد غذایی حاضری مانند فست فود خودداری شود غالبا مصرف دیر به دیر یک همبرگر یا یک ساندویچ سوسیس مضر نخواهد بود. ولی کاهش مقدار مصرف محصولات فرآوری شده، مثل سوسیس دودی ،کالباس و همبرگر می تواند در کاهش خطر سرطان های روده بزرگ و راست‌ روده (کولورکتال) و معده موثر باشد. احتمال دارد مصرف گوشت هایی که با دودی کردن یا با مصرف نمک نگهداری شده‌اند فرد را در خطر عواملی قرار دهد که به‌ صورت مستقیم می‌توانند موجب بروز سرطان بشوند.

گوجه فرنگی برای مقابله با سرطان مفید است
گوجه فرنگی خاصیت ضد سرطان دارد معلوم نیست که آیا این خاصیت به‌ دلیل وجود لیکوپن، رنگدانه‌ای که قرمز رنگ بودن گوجه فرنگی بخاطر آن است، یا ماده‌ای دیگر باشد. ولی در تازه ترین مطالعات، مصرف گوجه فرنگی را با کم کردن خطر انواع سرطان ها، مانند سرطان پروستات، ارتباط داده‌اند. بررسی‌های جدید ثابت کرده است که محصولات فرآوری شده گوجه فرنگی، مثل افشره یا سس یا خمیر گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی بودن آن را بالا میبرند.

پتانسیل ضد سرطانی بودن چای
هر چند شواهد یافته ها همچنان به یک میزان قابل‌ اطمینان نیستند، ولی احتمال دارد چای، به ویژه چای سبز، نوعی ماده ضد سرطانی قوی باشد. در یافته های آزمایشگاهی، چای سبز از بروز سرطان در سلول های روده بزرگ، کبد، پستان، و پروستات پیشگیری میکند یا سرعت ایجاد این سرطان‌ها را کم میکند و همچنین اثری شبیه به بافت ریه و پوست دارد. در بعضی از یافته های درازمدت‌تر، خوردن چای را با کاهش ریسک سرطان‌های مثانه، معده، و لوزالمعده ارتباط داده‌اند.

انگور و سرطان
غالبا انگور سرخ رنگ، رزوراترول زیادی وجود دارد. رزوراترول خواص قوی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد، و در یافته های آزمایشگاهی که از ورود نوعی عارضه پیشگیری کرده استو این عارضه احتمال دارد آغازگر فرآیند سرطان در سلول‌ها باشد. یافته های موجود به مقدار مورد نیاز کافی نمی‌باشد تا بتوانیم بگوییم که احتمال دارد مصرف انگور برای مقابله یا درمان سرطان موثر است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین