کد خبر: ۱۹۹۶۴۹
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۰
بررسی‌ها نشان می‌دهد ترکیبی در کیوی وجود دارد که می‌تواند از بیماری کبد چرب جلوگیری کند.
 بررسی‌ها نشان می‌دهد ترکیبی در کیوی وجود دارد که می‌تواند از بیماری کبد چرب جلوگیری کند.

در مطالعات اخیر شواهد فزآینده‌ای از تاثیر رژیم غذایی مادران در دوران بارداری بر سلامت نوزادان وجود دارد.

اگر مادران در این دوران رژیم غذایی با چربی بالا مصرف کنند، فرزندشان به اختلالاتی همچون اضافه وزن یا بیماری کبد چرب دچار می‌شود. با این حال نتایج یک بررسی تازه حاکی از آن است که ترکیبی موجود در کیوی می‌تواند از بروز کبد چرب جلوگیری کند.

در این بررسی پزشکان آمریکایی مشاهده کردند ترکیب PQQ موجود در کیوی از پیشرفت بیماری کبد چرب در موش‌هایی که مادرشان رژیم غذایی با میزان چربی بالا داشته،‌ جلوگیری می‌کند.

بیماری کبد چرب عارضه‌ای است که با تولید چربی در کبد شناخته می‌شود.

چاقی، سطح بالای کلسترول، فشار خون و بالا بودن میزان تری‌گلیسیرید عوامل کلیدی موثر در بروز بیماری کبد چرب هستند و این مشکلات اغلب از رژیم غذایی با چربی بالا ناشی می‌شوند.

هرچند نوع غذایی که فرد مصرف کرده تنها عامل بروز این بیماری نیست بلکه وضعیت سلامت کبد وی حتی می‌تواند تحت تاثیر نوع تغذیه‌ مادر او در دوران بارداری باشد.

در سال‌های اخیر مطالعات متعددی در مورد تاثیر رژیم غذایی مادر روی سلامت نوزاد انجام گرفته‌ است. به طور مثال سال گذشته بخشی از آزمایشات نشان داد مادران بارداری که از رژیم غذایی پرچرب مصرف می‌کنند بیشتر احتمال دارد فرزندشان به سرطان پستان مبتلا شود.

همچنین رژیم غذایی نامطلوب مادر در زمان بارداری، باکتری معده نوزاد را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که او را با خطر چاقی و مشکلات دیگر جسمی مواجه می‌کند.

در این بررسی نیز پزشکان آمریکایی به تاثیر ترکیب PQQ موجود در کیوی در جلوگیری از انباشت چربی در کبد موش‌هایی پی بردند که مادرانشان رژیم غذایی پرچرب داشته‌اند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین