دکتر بیدارپور با اعلام این مطلب و با اشاره به اینکه وعده سحری بهتر است مثل وعده ناهار کامل باشد و غذای اصلی در این وعده مصرف شود، اظهار کرد: انواع خورشتها، پلوهای مخلوط با حبوبات و سبزیجات به همراه مرغ، ماهی یا گوشت و ماست برای این وعده مناسب است.
وی در ادامه با تاکید بر مصرف یک تا دو واحد سبزیجات و میوههای تازه و متنوع در وعده سحری، افزود: مصرف چای کم رنگ همراه 3 - 2 عدد خرما و یک لیوان شربت عسل، در این وعده توصیه میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، توصیه کرد: روزه داران برای جلوگیری از تشنگی باید از مصرف غذاهای پرچرب، سرخ کرده، شور، زیاد شیرین، کله پاچه، چای و ادویه جات زیاد در وعده سحری خودداری کنند.
وی افزود: مصرف مواد قندی و شیرینی زیاد در وعده سحری، منجر به کاهش قندخون، سرگیجه، بی حالی، پرخاشگری، عصبانیت و ضعف ناگهانی می شود.
دکتر بیدارپور اضافه کرد: مصرف زیاد چای در وعده سحری باعث افزایش دفع ادرار، تشنگی، کم آبی بدن و از دست دادن املاح خواهد شد.
وی در پایان با تاکید برضرورت پیروی از برنامه غذایی متنوع حاوی چهار گروه
اصلی غذایی اعم از نان و غلات، میوهها و سبزیها، گوشت، حبوبات و تخم مرغ و
شیر و لبنیات در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: با رعایت تنوع و تعادل در
مصرف این غذاها، نیازهای تغذیهای بدن تأمین میشود.