کد خبر: ۱۹۷۸۹۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۸
مدیرکل بیمه مرکزی اعلام کرد: کمتر از ۱۲ درصد ساختمان‌ها بیمه آتش‌سوزی و کمتر از هفت درصد آنها بیمه زلزله دارند.
 عبدالناصر همتی در اجلاس سالیانه جوامع ایمن، بیان کرد: حوادثی که اشخاص حقیقی و حقوقی را سال به سال تهدید می‌کند، تنوع و پیچیدگی زیادی پیدا کرده است. به همین دلیل نمی‌توانیم بگوییم ایمنی به معنی مطلق اجرا می‌شود بلکه می‌توان آن را افزایش داد. برای این موضوع نیز نیاز به مدیریت ریسک داریم.

مدیرکل بیمه مرکزی اعلام کرد:در حال حاضر کمتر از ۱۲ درصد ساختمان‌ها بیمه آتش‌سوزی و کمتر از هفت درصد آنها بیمه زلزله دارند.

وی ادامه داد: در حادثه پلاسکو حدود ۳۰ درصد کسبه بیمه بودند. بسیاری از این افراد می‌گفتند ۵۰ سال است در این ساختمان اتفاقی نیفتاده، چرا باید برای بیمه پولی بپردازیم؟ کسبه زیادی نیز حق بیمه معوق داشتند و فکر می‌کردند قرارداد بیمه سوری است.

مدیرکل بیمه مرکزی بیان کرد: سال گذشته ۳۵۰ هزار نفر در حوادث مصدوم شدند. این رقم طی سه سال به یک میلیون نفر می‌رسد که برای جامعه ما غیرقابل قبول است. سالیانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان صرف بیمه حوادث رانندگی و شخص ثالث می‌شود. با ایجاد خلاقیت در مدیریت ریسک می‌توان بخش مهمی از این حوادث را کنترل کرد.

همتی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد خسارت‌های پرداختی از طرف صنعت بیمه مربوط به حوادث رانندگی است، افزود: سال گذشته هر چه خسارت پرداخت کردیم، مربوط به رعایت نشدن مسائل ایمنی بود. حادثه پتروشیمی بوعلی نیز ۹۴ میلیون دلار خسارت به صنعت بیمه وارد کرد. این حادثه نیز به دلیل ضعف کنترل‌ها و رعایت نشدن نکات ایمنی اتفاق افتاد.

وی تصریح کرد: در زلزله کرمانشاه دو هزار میلیارد تومان خسارت ایجاد شد اما کل مجموعه تحت پوشش بیمه ۱۵۰ تا ۱۷۰ میلیارد تومان بود. کمتر از ۱۲ درصد ساختمان‌ها در کشور بیمه آتش‌سوزی و کمتر از هفت درصد آنها بیمه زلزله دارند.

به گفته مدیرعامل بیمه مرکزی، تصویب صندوق بیمه حوادث طبیعی در دستور کار قرار گرفته و بیمه مرکزی منتظر تأیید آن است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین