|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
کد خبر: ۱۹۶۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۴
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 17 میلیون قطعه مرغ در مرغداری های کشور براثر بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تلف شدند که بیش از 85 درصد از آنها تخمگذار بودند.
 رئیس سازمان دامپزشکی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 17 میلیون قطعه مرغ در مرغداری های کشور براثر بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تلف شدند که بیش از 85 درصد از آنها تخمگذار بودند.

علیرضا رفیعی پور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران خراسان شمالی اظهارکرد: در کشور 15 استان درگیر این بیماری و 16 استان پاک هستند و تاکنون بیش از 300 کانون این بیماری شناسایی شده است.
وی ادامه داد: ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان توسط حیات وحش وارد کشور شد و از آنجا به محیط های روستایی نفوذ کرد.
رفیعی پور عنوان کرد: همه دستگاه های دخیل در صنعت طیور مانند تشکل ها، دستگاه های اجرایی، افراد حقیقی و حقوقی و به طور کلی از مزرعه مرغداری تا سفره مردم، باید در این زمینه مسئولیت پذیر باشند تا بتوان جلوی این بیماری را گرفت.
وی درباره نقش دامپزشکی در اجرای طرح اقتصاد مقاومتی گفت: 134 هزار میلیارد تومان از اموال مردم در اختیار دامپزشکی است که اصل اقتصاد مقاومتی به معنای حفظ و صیانت از این اموال است.
وی درباره تاثیر تحریم ها در حوزه دارو و واکسن هم بیان کرد: اکنون بیش از 95 درصد دارو و واکسن در کشور خودمان تولید می شود و در حوزه واکسن طیور هم حدود 35 تا 40 درصد از تولیدات کشور است.
رفیعی پور درادامه درباره لایحه بودجه سال 97 هم گفت: هشت هزار و 820 میلیارد ریال برای سازمان دامپزشکی کشور و مبلغ یک هزار میلیارد ریال نیز در لایحه مجلس شورای اسلامی در حوزه پیشگیری برای سازمان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: تلاش ما این است که به استان های مرزی توجه ویژه شود به دلیل اینکه حوزه مرزی به اندازه کافی حساسیت دارد و باید مسئولان از حیث ملی به این استان ها سفرهای بیشتری داشته باشند و کمبودها را بررسی کنند.
وی اظهارکرد: تجهیز آزمایشگاه خراسان شمالی به عنوان استان مرزی از اولویت سازمان دامپزشکی کشور است.

وی تعداد دامداری های فعال در سطح کشور را 75 هزار واحد و تعداد کشتارگاه ها را 656 واحدعنوان کرد و گفت: در حوزه پرندگان نیز حدود 24 هزار واحد در حال بهره برداری است.
رفیعی پور اضافه کرد: بیش از 9 هزار و 244 شناور و بیش از یک هزار و 660 سردخانه نگه داری شیر، عسل، تخم مرغ و گوشت در کشور فعال است.
وی اظهارکرد: در حوزه تکثیر و پرورش آبزیان هم بیش از 10 هزار واحد فعال و در حوزه مراکز عرضه 131 هزار واحد فعال داریم.
وی تعداد کارخانجات خوراک و تامین کننده خوراک دام و طیور و آبزیان را بیش از هزار مورد عنوان کرد و گفت: بیش از 25 هزار خودرو در سطح کشور نیز در زمینه جا به جایی فرآورده ها فعالیت دارند.
رئیس سازمان دامپزشکی به منظور بازدید از مراکز دامپزشکی و نحوه فعالیت دامپزشکان سفری یک روزه انجام داده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین