کد خبر: ۱۹۴۷۳۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۰
خرید گوشی هوشمند جدید می تواند هم هیجان انگیز و هم استرس آور باشد. فرقی ندارد که در چه محدوده قیمتی قصد خرید گوشی داشته باشید، همیشه انتخاب های زیادی پیش روی شما است و تصمیم گیری کار سختی به نظر میاید. قرار است که هزینه ای صرف خرید گوشی ای کنید که قرار است حداقل یک تا دو سال برای شما کار کند.
 خرید گوشی هوشمند جدید می تواند هم هیجان انگیز و هم استرس آور باشد. فرقی ندارد که در چه محدوده قیمتی قصد خرید گوشی داشته باشید، همیشه انتخاب های زیادی پیش روی شما است و تصمیم گیری کار سختی به نظر میاید. قرار است که هزینه ای صرف خرید گوشی ای کنید که قرار است حداقل یک تا دو سال برای شما کار کند. شما بر اساس نیازهایتان و استفاده هایی که از گوشی می کنید، اولویت های خود را در خرید مد نظر قرار دهید و احتمالا کسی غیر از شما نمی تواند انتخاب کند که چه گوشی بخرید. اما ما در این مطلب قصد داریم به شما نکاتی را یادآور شویم که در هنگام خرید گوشی باید از انجام آنها اجتناب کنید.
 
1. بیش از اندازه خرج کردن

صرف پولی بیشتر از آنچه که در توان شما می باشد، یکی از اشتباهات بزرگ است. حتی قبل از اینکه تصمیم بگیرید چه گوشی ای می خواهید بخرید، باید برای خودتان بودجه تنظیم کنید. شاید تنظیم کردن یک بودجه برای خرید گوشی جذاب ترین کار دنیا نباشد اما در عین حال یک مزیت خوب دارد و آن اینست که انتخاب های شما را محدود می کند. مثلاً اگر تنها 800 هزار تومان می توانید برای خرید گوشی هزینه کنید، گوشی های گرانتر از این قیمت را از لیست خود حذف کنید.

گوشی های هوشمند جذابند و این یک واقعیت است که همه ما می خواهیم گرانترین آنها را با آخرین تکنولوژی های روز داشته باشیم. اما به جز خرید گوشی، چیزهای مهم دیگری نیز در زندگی وجود دارد که باید به آنها نیز توجه کرد. پس برای خرید یک گوشی خودتان را وارد قرض نکنید.

2. تعصبی بودن

اشتباه بزرگ دیگر در خرید گوشی تعصبی رفتار کردن است. یعنی شما فقط به یک برند علاقه داشته باشید و گوشی های برندهای دیگر را بدون دلیل موجهی از لیست خود حذف کنید. در بسیاری از موارد شرکت های با نام تجاری کوچک تر در مقایسه با غول های بازار، گوشی هایی با کیفیت اما با قیمت بسیار کمتر ارائه میدهند.

در هنگام خرید گوشی ذهن خود را باز نگه دارید و در خصوص یک برند خاص تعصبی عمل نکنید و به این نکته توجه داشته باشید که لزوماً شرکت های معروف تر، گوشی های باکیفیت تری تولید می کنند. البته این بدان معنی نیست که گوشی های شرکت های معروف را خریداری نکنید، اما دلیلی ندارد که برندهای دارای معروفیت کمتر را، بخاطر آنها نادیده بگیرید.

3. نداشتن اولویت

بدون داشتن اولویت انتخاب برای خرید گوشی هوشمند سخت است. یک تکه کاغذ بردارید و بر روی آن بنویسید که کدام ویژگی گوشی برای شما از همه مهم تر است. دوربین؟ باتری؟ طراحی؟ و... مشخص کردن اولویت، انتخاب های شما را محدودتر می کند و شما می توانید گزینه هایی که اولویت مورد نظر را ندارند، خط بزنید. این حرکت حتی به شما در انتخاب بین دو گزینه شبیه به هم نیز کمک خواهد کرد.

مثلا در انتخاب بین G6 الجی و گلکسی S8 سامسونگ، اگر ملاک شما باتری است، G6 گزینه بهتری می باشد (3300 mAh در مقابل 3000 mAh)/ اگر ملاک شما عملکرد گوشی است S8 انتخاب بهتری می باشد (اسنپدراگون 835 در مقابل 821).

4. نادیده گرفتن گوشی های قدیمی

نادیده گرفتن گوشی های قدیمی یک اشتباه رایج است. یک گوشی که سال پیش معرفی شده است، هنوز می تواند تمام ویژگی های مورد نظر شما را داشته باشد، با این تفاوت که قیمت آن بسیار مناسب تر از گوشی های سال جدید است. گوشی های جدیدتر همیشه خیلی بهتر از نسخه های قبلی خود نیستند. در بعضی موارد تنها اتفاقی که رخ میدهد، بهبود نسبی عملکرد گوشی و تغییر طراحی است که آن هم همیشه جواب نمیدهد. اگر شما به داشتن آخرین نسخه از گوشی اهمیت نمیدهید، خرید دستگاه های یک یا دو سال قبل تر انتخاب خوبی برای صرفه جویی در هزینه ها است.

به عنوان مثال شما می توانید به جای خرید گلکسی اس8، گلکسی اس7 اج را خریداری کنید. این گوشی هنوز عملکرد سخت افزار قوی دارد، دارای نمایشگر بزرگ با لبه های منحنی است و نسبت به آب و گرد و غبار نیز مقاوم است. مهمتر از همه اینکه بسیار ارزانتر از پرچمدار فعلی سری گلکسی اس است. برچسب قیمت پایینتر این گوشی به معنی از دست دادن چند ویژگی مانند طراحی بدون حاشیه، نسبت نمایشگر 18:9 و رزولوشن بالاتر دوربین سلفی است، که البته همه اینها به اولویت بندی شما برمیگردد. اگر گزینه های فوق جز اولویت های شما نباشد S7 Edge با قیمت ارزانتر انتخاب بهتری برای شما خواهد بود.

بنابراین زمانی که در فروشگاه های اینترنتی و یا بازارهای فروش موبایل به دنبال گوشی مناسب برای خود میگردید، مطمئن شوید که دستگاه های قدیمی تر را نیز در نظر گرفته اید. با مرور مشخصات آنها به صورت آنلاین می توانید از مشخصات کلی آنها به طور دقیق مطلع شوید.

در پایان به شما توصیه می کنیم که در هنگام خرید گوشی تنها به ظاهر و طراحی آن توجه نکنید و ویژگی های سخت افزاری، نرم افزاری و کیفیت ساخت آن را مورد توجه قرار دهید. همچنین از نظر اقتصادی و منطقی بهتر است که درست پس از معرفی و ورود آن به بازار، گوشی نخرید، چرا که قیمت آن دارای حباب است و با گذشت چند ماه پایین تر خواهد آمد و با گذشت این مدت می توانید از کیفیت عملکرد گوشی مورد نظر نیز اطمینان حاصل کنید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین