کد خبر: ۱۹۳۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰
کرم‌الله علیمرادی، رئیس سابق فدراسیون ناشنوایان بعد از جدایی‌اش از این فدراسیون علاقه شدیدی به دراختیارگرفتن سکان مدیریت یک فدراسیون دیگر دارد. به نظر می‌رسد او را می‌توان پایه اصلی انتخابات فدراسیون‌ها دانست.
در روزهایی که انتخابات فدراسیون‌های ورزشی به‌طور متراکم درحال برگزاری است، به شکلی عجیب چهره‌های مشابهی را در برخی فدراسیون‌ها رویت می‌کنیم که شاید هیچ سابقه‌ای در آن رشته نداشته باشند. بعضی افراد که برخی آنها را نزدیک به وزارت ورزش می‌دانند، بعد از خالی‌شدن هر صندلی مدیریتی در ورزش خود را مدعی رسیدن به آن عنوان می‌کنند. این اتفاق نادر شاید فقط در ورزش ایران رخ می‌دهد که برخی با سابقه مدیریتی که برای خود در ورزش جمع کرده‌اند، بدون تخصص می‌خواهند وارد فدراسیون‌ها شوند.

پشیمانی پریچهره بعد از اعتراض‌ها

روز یکشنبه هفته جاری مهلت ثبت‌نام از نامزدهای ریاست فدراسیون بسکتبال به اتمام رسید. درحالی ‌که استقبال عجیبی از انتخابات این فدراسیون شده بود و ٢٤نفر برای رسیدن به صندلی ریاست ثبت‌نام کردند. در دقایق آخر مهلت ثبت‌نام، اخباری به گوش رسید که نصرالله پریچهره، سرپرست فدراسیون بسکتبال هم تصمیم به نام‌نویسی گرفته است. این مسأله با توجه به این‌که پریچهره تخصصی در بسکتبال نداشته، با اعتراض‌هایی روبه‌رو شد و درنهایت دیروز سرپرست فدراسیون بسکتبال اعلام کرد که از این کار پشیمان شده است. نصرالله پریچهره پیش از این سابقه سرپرستی در چند فدراسیون دیگر ازجمله دوچرخه‌سواری را هم داشته و به نظر می‌رسد شرایط بسکتبال او را برای حضور در انتخابات وسوسه کرده است.

علیمرادی، مدیر چندمنظوره!

کرم‌الله علیمرادی، رئیس سابق فدراسیون ناشنوایان بعد از جدایی‌اش از این فدراسیون علاقه شدیدی به دراختیارگرفتن سکان مدیریت یک فدراسیون دیگر دارد. به نظر می‌رسد او را می‌توان پایه اصلی انتخابات فدراسیون‌ها دانست. در همین ماه‌های اخیر، علیمرادی برای چند فدراسیون نام‌نویسی کرده است که آخرین آن بسکتبال است. چندماه قبل او در انتخابات فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری به توفیقی نرسید. حالا همزمان برای انتخابات فدراسیون‌های بسکتبال و جانبازان و معلولان ثبت‌نام کرده است. مشخص نیست یک مدیر ورزشی چطور می‌تواند در تمام رشته‌ها و فدراسیون‌ها تخصص داشته باشد!

منتقمی، گزینه همیشگی

بهروز منتقمی، مدیرکل توسعه منابع انسانی وزارت ورزش که سابقه حضور در باشگاه پرسپولیس را دارد، نامش همواره برای پست‌های مدیریتی ورزش برده می‌شود. جالب است بعد از این‌که ماموریت او به‌عنوان قائم‌مقام و سرپرست باشگاه پرسپولیس به پایان رسید، همچنان وقتی پرسپولیس دچار تغییرات می‌شود،‌ نخستین نفر نام منتقمی برده می‌شود. با این‌که منتقمی در ظاهر هیچ‌وقت علاقه‌ای به حضور در پست‌های مدیریتی نشان نمی‌دهد، این‌بار برای فدراسیون بسکتبال ثبت‌نام کرده و گفته می‌شود جزو گزینه‌های اصلی است.

دولو، از کبدی تا بسکتبال

دیگر فردی که حوالی فدراسیون‌های مختلف دیده می‌شود؛ رمضانعلی دولو است. او که مدتی در غیاب مشحون سرپرستی فدراسیون بسکتبال را بدون هیچ سابقه‌ای در این رشته برعهده داشت، حالا بعد از خداحافظی مشحون برای رسیدن به ریاست این فدراسیون اقدام کرده است. این درحالی است که در ٢‌سال اخیر و بعد از پایان سرپرستی دولو در بسکتبال، دیگر هیچ‌کس او را یک‌بار هم در سالن بسکتبال ندیده است. از سوی دیگر، جالب است بدانید همین فرد چند روز قبل به‌عنوان یکی از کاندیداهای انتخابات فدراسیون کبدی هم با دیگر نفرات رقابت کرد.

داوری، سرپرستی که وسوسه شد

سرپرست فعلی فدراسیون بوکس که حالا گزینه اصلی ریاست این فدراسیون در انتخابات پیش‌رو به حساب می‌آید، جزو دیگر افرادی است که خودش را به‌عنوان یک مدیر چندمنظوره مطرح کرده است. افشین داوری چند‌سال قبل ریاست فدراسیون دوومیدانی را برعهده داشت. او بعد از مدتی دوری از ورزش و رفتن به سیاست، به‌عنوان سرپرست فدراسیون ناشنوایان مدتی فعالیت کرد. همه تصور می‌کردند سرپرستی فدراسیون بوکس برای داوری بعد از کناره‌گیری ناطق‌نوری موقتی باشد اما خالی‌بودن میدان او را وسوسه کرد تا کاندیدا شود.

سعادتمند، از والیبال تا فوتبال و نجات غریق!

احمد سعادتمند، مدیرعامل فعلی باشگاه بانک سرمایه را می‌توان یکی از پرکارترین مدیران ورزشی نامید. او علاقه زیادی به ریاست در یک فدراسیون ورزشی دارد و حتی مدیریت در یک باشگاه پرمشغله در والیبال هم باعث نشده او از علاقه‌اش بکاهد. سعادتمند که یکی از کاندیداهای فدراسیون نجات غریق است؛ پیش از این شانس خود را برای ریاست فدراسیون‌های وزنه‌برداری و هندبال هم امتحان کرده بوده اما موفق به کسب آرای لازم در آن مجامع نشد. در کارنامه سعادتمند سرپرستی فدراسیون‌های اسکی و پینگ‌پنگ هم دیده می‌شود که پس از دوره‌ای کوتاه جای خود را به رئیس جدید داد. در کنار تمام این گرفتاری‌ها، گرایش اصلی سعادتمند به سمت فوتبال است، جایی که مدیریت تیم‌هایی مثل نساجی مازندران و شموشک را در کارنامه دارد.

طباطبایی، مدیریت آزادی هم کافی نبود؟

ثبت‌نام سیدحسن طباطبایی برای انتخابات فدراسیون بسکتبال یکی دیگر از اتفاقات عجیب بود. او که هم‌اکنون ریاست مجموعه ورزشی بزرگ آزادی را برعهده دارد، مشخص نیست چرا برای حضور در بسکتبال وسوسه شده است. البته حضور طباطبایی هم در کارنامه‌اش در فدراسیون‌های مختلف دیده می‌شود. او قبلا در فدراسیون‌های وزنه‌برداری و کاراته در یک دوره طولانی سرپرست بوده و حالا مدتی است که سمت مهمی مثل مدیریت ورزشگاه آزادی را برعهده دارد.

احمد گواری، گزینه سرپرستی

احمد گواری که تا چندی پیش مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها بود، جای خود را به اسبقیان داده تا با توجه به تسلطی که به مجامع فدراسیون‌ها دارد، به فکر پستی جدید برای خودش باشد. گواری برای حضور در انتخابات فدراسیون نجات غریق کاندیدا شده، اما نکته جالب درباره او این نیست. احمد گواری به‌عنوان گزینه شماره یک سرپرستی فدراسیون‌ها از سوی وزارت ورزش مطرح می‌شود. به‌طوری که بعد از برکناری روسای فدراسیون‌های چوگان و بسکتبال هم ابتدا نام او مطرح شد اما سرپرستی به فرد دیگری رسید.

در انتظار جلوگیری از مدیران چندمنظوره!

وقتی برای انتخابات فدراسیون بسکتبال ٢٤نفر ثبت‌نام کردند که اکثر آنها ارتباطی با این رشته نداشتند، باعث شد بیش ازپیش حضور مدیران غیرمتخصصی در رأس فدراسیون‌ها توی ذوق بزند. به نظر می‌رسد وزارت ورزش برای جلوگیری از افرادی که خودشان را لایق هر سمتی در ورزش می‌دانند و اصلا برایشان جایگاه و تخصص در آن رشته مهم نیست، باید آیین‌نامه‌ای تدوین کند. به ‌نظر می‌رسد آیین‌نامه برگزاری انتخابات فدراسیون‌ها باید محدودتر شود تا حداقل یک‌نفر نتواند برای چند فدراسیون نام‌نویسی کند. مدیران چندمنظوره در ورزش ایران زیاد هستند و خیلی از آنها نیز درنهایت در یکی از فدراسیون‌ها با اقبال اعضای مجمع روبه‌رو می‌شوند. حضور همین افراد شاید باعث شود برخی افراد متخصص که دارای سابقه مدیریتی کمتری در فدراسیون‌ها هستند، جرأت ثبت‌نام را نداشته باشند و نخواهند حتی شانس خود را بیازمایند.

منبع:شهروند
 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین