کد خبر: ۱۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
سیف دارای دکترای تخصصی حسابداری و امور مالی است و از با سابقه ترین مدیران بانکی کشور ایران به شمار می رود.
تدبیر و امیدپنجاه و پنجمین جلسه مجمع عمومی عادی به صورت فوق العاده بانک مرکزی در تاریخ چهارشنبه 30 مرداد 92 به ریاست روحانی رئیس جمهور و با حضور وزیر اقتصاد، وزیر صنعت، وزیر نفت و معاون برنامه ریزی تشکیل شد و انتصاب ولی الله سیف به عنوان رئیس کل بانک مرکزی به تائید مجمع عمومی رسید.

سرانجام بعد از گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای و اما و اگرهای فراوان رئیس کل بانک مرکزی دولت یازدهم منصوب شد.

از همان روزهای نخست که در گوشه و کنار محافل خبری اعضاء کابینه یازدهم معرفی می شدند در خبری رسماً از انتخاب ولی اله سیف بعنوان رئیس کل بانک مرکزی خبر داده بود

سیف دارای دکترای حسابداری و امور مالی از دانشگاه علامه طباطبایی است. سیف مدیریت مالی و عضو هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران؛ عضو هیات مدیره بانک سپه؛ رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک ملت؛ معاون اقتصادی و برنامه ریزی بنیاد مستضعفان و جانبازان؛ معاون بازرگانی و بین الملل بنیاد مستضعفان و جانبازان؛ رییس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صادرات؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک سپه؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک ملی ایران؛ رییس هیات مدیره و مدیرعامل فیوچر بانک در بحرین و عضو هیات مدیره و مدیرعامل بانک کارآفرین را در کارنامه اجرایی خود دارد.

وی همچنین عضوشورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، نایب رئیس کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، موسس شورای فقهی بانک ملی ایران، عضو شورای فقهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و «چهره ماندگار صنعت بانکداری ایران» در همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی را در رزومه کاری خود دارد.

 از سال 1339 تا کنون بانک مرکزی 17 رئیس کل را به خود دیده که هر کدام سیاست ها و عقاید متفاوتی در خصوص بانکداری و بازار پولی و ارزی داشتند و همین امر موجب شد تا اقتصاد ایران در سال های مختلف شاهد وقایع متفاوت ارزی و پولی باشد.

ابراهیم کاشانی، علی اصغر پورهمایون، مهدی سمیعی، خداداد فرمانفرمائیان، عبدالعلی جهانشاهی، محمد یگانه، حسنعلی مهران، یوسف خوش کیش، محمد علی مولوی، علیرضا نوبری، سید محسن نوربخش، مجید قاسمی، سید محمد حسین عادلی، ابراهیم شیبانی، طهماسب مظاهری و محمود بهمنی، روسای بانک مرکزی از سال 1339 تا 1392 هستند. و با حکم امروز رئیس جمهور نام ولی اله سیف بعنوان هجدهمین رئیس کل بانک مرکزی در تاریخ ثبت شد.
سیف کیست؟

سیف از سال 1362 به سمت «رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک ملت» منصوب شد. وی بانک ملت را در دوره بحران ها و تحریم های اقتصادی بین المللی به خوبی مدیریت کرد. کارنامۀ موفق وی در بانک ملت، موجب دعوت از وی برای مدیریت و سکانداری بانک های «صادرات، سپه و ملی» شد. سیف، بیش از 20 سال مدیریت عامل بانک های دولتی کشور را برعهده داشته است. تجربه گرانبهای وی در بانک های ایرانی موجب گشت تا از سال 1385 به مدت 5 سال «رئیس هیات مدیره و مدیرعامل فیوچر بانک در کشور بحرین» شود.
وی همچنین از سال1360 تا 1362 برای مدت 2 سال «مدیر مالی و عضو هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران» و 2 سال نیز «معاون اقتصادی و برنامه ریزی بنیاد مستضعفان و جانبازان» بوده است.
سیف، در حال حاضر «عضو هیات مدیره و مدیر عامل بانک کارآفرین» است و به طور همزمان عضو « شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی » و « نائب رئیس کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی » است.

وی «عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی» است. سیف، صاحب نظر و محققِ حوزه بانکداری اسلامی است. «شورای فقهی» مرکب از استادان و صاحب نظران و محققان حوزه و دانشگاه در بانک ملی ایران، با هدف تبیین و نهادینه سازی بانکداری اسلامی، به همت وی تشکیل شد. علاوه براین، وی هم اکنون، همانندگذشته، یکی از اعضای فعال شورای فقهی بانک مرکزی است.
وی همچنین نگارش و انتشار مقالات متعدد علمی- پژوهشی و علمی -ترویجی و تخصصی در حوزه های مختلف اقتصاد و بانکداری،نظام بانکی، بانکداری اسلامی، مشتری مداری و سلامت بانکی را در کارنامه علمی و دانشگاهی خود دارد.
در بیست و سومین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی، ولی اله سیف، مدیرعامل بانک کارآفرین، به عنوان چهره ماندگار صنعت بانکداری ایران معرفی شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین