|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۹۱۵۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
به دو علت ترجیح می‌دهیم شهرداری در ساخت و ساز پردیس‌های سینمایی ورود نداشته باشد اول اینکه کمبود منابع داریم و بسیاری از طرح‌های ناتمام شهرداری به بیست و سه هزار میلیارد تومان برای تکمیل نیاز دارند.
محمدعلی نجفی اعلام کرد: هجمه‌ها انگیزه‌های مختلفی دارد و چه بسا پشت برخی از آنها نیت خیر وجود دارد و می‌خواهند با انتقاد به اصلاح مشکلات موجود کمک کنند. البته برخی از این هجمه‌ها نیز انگیزه‌های سیاسی و تخریبی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، محمدعلی نجفی (شهردار تهران) پیش از ظهر امروز و در حاشیه بازدید از خانه هنرمندان و شرکت در مجمع عمومی این مجموعه؛ در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره سرانجام برنامه‌های شهرداری برای سدمعبرها اعم از دستفروشان و فروشگاه‌هایی که به حریم شهر تجاوز می‌کنند، گفت: مدیریت بحث سدمعبر مساله‌ای سهل و ممتنع است که می‌توان با دستور از بالا به جمع‌آوری دستفروشان یا تخریب پیشروی‌های غیرمجاز در پیاده‌روها و سطح شهر اقدام کرد و اعلام کرد با هر که مقاومت کند؛ برخورد شود. اما این شیوه باعث بروز نارضایتی در میان شهروندان می‌شود. از طرف دیگر اشکال سدمعبر مختلف است و واقعا می‌بینیم در برخی موارد به حقوق شهروندان و شهر تعدی شده است. برای همین هیاتی از معاونان و مدیران در حال آماده‌سازی طرح جامعی برای مدیریت این مساله هستند.

شهردار تهران ادامه داد: نمی‌خواهیم با ناپختگی وارد این ماجرا شویم برای همین به دنبال یافتن راه‌حل‌های منطقی هستیم. ظرف هفته آینده؛ طرح برخورد با سدمعبر آماده می‌شود و پیش‌بینی قول آماده‌سازی این طرح را در مدت یک ماه داده‌ایم. هرچه هست برخی از موارد سدمعبر مثل موارد فروشگاه‌هایی است که پیاده‌رو را به حریم خود اضافه کرده‌اند؛ این نوع سدمعبرها برای مردم قابل درک‌ است و ما نیز از همین نمونه‌ها آغاز کرده و پیش می‌رویم.

نجفی سپس در پاسخ به درباره آخرین وضعیت کافه نادری و پیگیری شهرداری برای حفظ آن بیان کرد: نقشی که شهرداری در مساله کافه نادری ایفا کرد از این جهت بود که این محل به عنوان مکانی تاریخی و حتی نماد فرهنگی و هنری شناخته می‌شود و باید برای حفظ سابقه تاریخی و فرهنگی شهر آن را حفظ کنیم. به مجرد اینکه از بروز این مشکل آگاه شدیم مدیران شهرداری دست به کار شده و شورای شهر هم کمک کرد و خوشبختانه فعلا مساله به مزایده گذاشتن حیاط کافه نادری منتفی شده است اما آنچه باید اتفاق بیفتد این است که باید سعی کنیم کافه نادری دوباره تبدیل به مکانی زنده و پویا و یک پاتوق فرهنگی برای شهروندان تهرانی شود تا جوان‌ترها هم با تاریخ خود آشنا شوند.

شهردار تهران همچنین درباره سرمایه‌گذاری‌های این نهاد عمومی برای ساخت پردیس‌های سینمایی اظهار داشت: به دو علت ترجیح می‌دهیم شهرداری در ساخت و ساز پردیس‌های سینمایی ورود نداشته باشد اول اینکه کمبود منابع داریم و بسیاری از طرح‌های ناتمام شهرداری به بیست و سه هزار میلیارد تومان برای تکمیل نیاز دارند. علاوه بر این معتقد هستیم چنین ساخت و سازهایی بهتر است و باید توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شود به همین دلیل برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های ما گرم و جذب سرمایه برای پروژه‌هایی مثل پردیس سینمایی از طریق بخش خصوصی است با این حال اگر جایی ببینیم که ورود بخش خصوصی نمی‌تواند پاسخگوی نیازها باشد، شهرداری نیز برنامه‌های خود را اعلام می‌کند اما این برنامه‌ها مطلقا برای سال‌های 96 و 97 نیستند.

شهردار تهران در پاسخ به برخی هجمه‌ها در فضای مجازی نسبت به او و عملکرد مدیران شهرداری گفت: این هجمه‌ها انگیزه‌های مختلفی دارد و چه بسا پشت برخی از آنها نیت خیر نیز وجود دارد و می‌خواهند با انتقاد به اصلاح مشکلات موجود کمک کنند. جای خوشحالی است که شهرداری در کانون توجه مردم قرار گرفته و هر عزل و نصبی در این نهاد به سرعت مورد تحلیل و ارزیابی قرار می‌گیرد البته برخی از این هجمه‌ها نیز انگیزه‌های سیاسی و تخریبی دارد. از دو طیف این عزیزان تقاضا دارم در بیان انتقادات و نظرات خود دست‌کم انصاف را رعایت کرده و موارد دروغ به شهرداری نسبت ندهند. از روزی که لباس خدمت بر تن کردم می‌دانستم که مسائل و مشکلاتی ممکن است به وجود بیاید.

نجفی در باره ساخت ساختمان جدید در خانه هنرمندان نیز گفت: به نظرم اضافه کردن بنای جدید به این محل درست نیست چراکه اکنون به نوعی محل تفرح شهروندان نیز محسوب می‌شود با این حال زمین بالای این مجموعه به مساحت شش هزار متر مربع که متعلق به ارتش است؛ در صورت هماهنگی و همکاری این نهاد می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. مذاکرات این قضیه نیز آغاز شده و چند نفر از فرماندهان ارتش نیز آمادگی خود را برای این موضوع اعلام کرده‌اند.

نجفی سپس در باره احتمال حمایت شهرداری از جشنواره‌های فجر نیز گفت: مذاکرات برای چنین حمایت‌هایی آغاز شده و از آنجا که این جشنواره‌ها عمدتا در تهران برگزار می‌شود شهرداری تهران خود را موظف به حمایت از آنها می‌داند مخصوصا اینکه نه تنها جنبه ملی که جنبه بین‌المللی نیز دارند.

او در پایان از لزوم بازنگری در فعالیت‌های سراهای محله خبر داد و بیان کرد: به نظرم کارکرد و نتایج بازدهی سراهای محله صددرصد مثبت نبوده و جنبه‌های منفی نیز در این مورد دیده می‌شود. به ویژه آنکه سیاست و طرح روشنی برای برنامه‌ریزی سراهای محله وجود ندارد و تمایز و نوع ارتباطشان با دیگر بخش‌های شهرداری نیز روشن نیست و آقای صالحیان تقاضا کردند یک ارزیابی و تحلیل درباره این سراها تا ماه آینده ارائه کند و مسلما تغییرات اساسی در آنها شاهد خواهیم بود منتها اول باید یک برنامه‌ریزی اساسی داشته باشیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین