کد خبر: ۱۹۱۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰
به گفته محققان، سرعت غذاخوردن می تواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد.
 به گفته محققان، سرعت غذاخوردن می تواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد.

طبق تحقیقات اولیه، افرادی که آهسته تر غذا می خورند کمتر در معرض ابتلا به سندروم متابولیک قرار دارند. سندروم متابولیک مجموعه ای از مشکلات از جمله فشارخون بالا، دیابت، چاقی و میزان غیرعادی کلسترول است که ریسک بیماری قلبی، دیابت و سکته را در فرد چندین برابر می کند.

از سوی دیگر، سریع غذاخوردن ممکن است موجب بروز نوساناتی در قندخون شود که می تواند منجر به مقاومت انسولین شود.

به گفته محققان هرچقدر غذا آهسته تر خورده شود سلامت و تناسب اندام بهتر تحت کنترل خواهد بود.

تیمی از محققان دانشگاه هیروشیما ژاپن ۶۴۲ مرد و ۴۴۱ زن با میانگین سنی ۵۱.۲ سال را در سال ۲۰۰۸ بررسی کردند. هیچ یک از این افراد مبتلا به سندروم متابولیک نبودند.

شرکت کنندگان براساس سرعت معمول غذاخوردن شان به سه گروه تقسیم شدند: آهسته، عادی یا سریع.

پنج سال بعد، محققان شرکت کنندگان را مورد ارزیابی مجدد قرار دادند.

محققان دریافتند افرادی که سریع غذا می خوردند در مقایسه با افرادی که عادی (۶.۵ درصد) و آهسته (۲.۳ درصد) غذا می خوردند، بیشتر (۱۱.۶ درصد) در معرض ابتلا به سندروم متابولیک قرار داشتند.

همچنین غذا خوردن سریع با اضافه وزن بیشتر، اندازه بیشتر دور کمر و قندخون بالاتر مرتبط بود.

به گفته محققان، شیوه جویدن آهسته غذا به مغز اجازه می دهد تا سیگنال های سیری را دریافت کرده که به معنای توقف زودتر از غذا خوردن است، در نتیجه فرد کمتر دچار اضافه وزن می شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین