|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۸
کد خبر: ۱۸۸۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین گفت:جمهوری اسلامی ایران به یک قابلیت دفاعی راهبردی بسیار بالایی دست یافته است تا جائیکه امروز می توانیم انواع تهدیدات علیه نظام اسلامی را در دو حوزه درون و برون مرزها "به موقع، باقاطعیت و با شدت" سرکوب کنیم.
 نشست مشترک اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با وزیر دفاع، مدیران عامل سازمان ها و شرکت های وابسته به وزارت دفاع در محل این وزارتخانه برگزار شد.

 به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، نشست مشترک اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با وزیر دفاع، مدیران عامل سازمان ها و شرکت های وابسته به وزارت دفاع در محل این وزارتخانه برگزار شد.

در این جلسه با بررسی آخرین دستاوردهای وزرات دفاع، بر افزایش توان دفاعی کشور باتوجه به تهدیدات دشمنان ایران اسلامی تاکید شد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این نشست با خیرمقدم به اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و با قدردانی مجدد از رای اعتماد بالای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اعتماد بالای نمایندگان محترم، پشتوانه ارزشمندی برای ادای تکلیف و پیشبرد اهداف، راهبردها و برنامه‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.

امیر سرتیپ حاتمی در بخش دیگری از سخنان خود با تحلیلی از تحولات دفاعی منطقه افزود: سیاست دفاعی جمهوری اسلامی ایران بازدارندگی است و تحت تأثیر هیچ تهدید، تحریم و فشاری قرار نمی گیرد و متناسب با انواع تهدیدات پیش رو و شرایط ژئوپلتیکی کشور به پیش می رویم.

وی با اشاره به اینکه قدرت و توان دفاعی جمهوری اسلامی برای هیچ دشمنی قابل تصور نیست، تصریح کرد: اگر امروز آمریکایی ها همانند برخی از مقاطع در ۱۶ سال گذشته که با وقاحت از تهدید نظامی به عنوان گزینه روی میز سخن می گفتند و در حال حاضر دیگر از این موضع بی اثر سخن به میان نمی آورند به دلیل قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین گفت:جمهوری اسلامی  ایران به یک قابلیت دفاعی راهبردی بسیار بالایی دست یافته است تا جائیکه امروز می توانیم انواع تهدیدات علیه نظام اسلامی را در دو حوزه درون و برون مرزها "به موقع، باقاطعیت و با شدت" سرکوب کنیم.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه به تمام مولفه های دفاع راهبردی با اتکا به توانمندی های متخصصین داخلی دست یافته ایم و دشمن به طور کامل به این قدرت آگاه است، خاطرنشان کرد: دشمنان به زعم خود برای تضعیف همین مولفه ها اقدام به تحریم سپاه پاسداران، توان دفاعی و قدرت موشکی کشورمان کرده اند.

وی اظهار داشت :ایران اسلامی با داشتن قابلیت های موثر دفاعی به چنان قدرت، اقتدار و توانی دست یافته  که برای دشمنان قابل باور نیست.

امیر حاتمی تصریح کرد: درصدد آن هستیم تا با تعامل هر چه بیشتر با دولت و مجلس شورای اسلامی این قابلیت های دفاعی را ارتقا دهیم.

وزیر دفاع با بیان اینکه امروز به لحاظ نظامی و دفاعی در بهترین شرایط قرار داریم، تاکید کرد: می بایست از منابع و بسترهای در اختیار در راستای ارتقاء  هر چه بیشتر قابلیت دفاع راهبردی کشورمان استفاده کنیم.

وی با اشاره به پشتیبانی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تصویب قانون مقابله با تهدیدات آمریکا خاطرنشان کرد: از مجلس شورای اسلامی برای تصویب قانون نقض حقوق بشر و مقابله با اقدامات تروریستی و ماجراجویانه آمریکا علیه ملت ایران به ویژه تقویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر می کنم چرا که این اقدام همت، قاطعیت و یگانگی ملت ایران برای مقابله با زیاده خواهی های دشمن را در پی داشت.

وزیر دفاع در ادامه با ارائه گزارش مبسوطی از فعالیت های وزارت دفاع اظهار داشت: در این دوره بر تقویت و بالندگی توان دفاعی با توجه به تهدیدات دشمنان  تمرکز کرده ایم و امیدواریم با حمایت و پشتیبانی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به اهداف پیش بینی شده دست یابیم.

امیر حاتمی با تشکر از همکاری مجلس شورای اسلامی به ویژه  رئیس و اعضای کمیسیون امنیتی ملی و سیاست خارجی، نقش مجلس در تقویت اقتدار دفاعی کشور را بسیار کلیدی و مهم دانست و افزود: دولت و مجلس با تمرکز بر برنامه های اولویت دار و اساسی نیروهای مسلح می توانند بسیاری از مشکلات و موانع پیش رو را از میان بردارند و بر استحکام و قدرت بازدارندگی کشور بیفزایند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تقدیر از تلاش و فعالیت جهادی وزیر، مدیران، دانشمندان و متخصصان وزارت دفاع، حمایت جدی مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را از مباحث راهبردی قدرت دفاعی اعلام کرد و گفت: براین اساس تصمیمات خوبی در مجلس برای تقویت بنیه دفاعی گرفته شده است.

علاءالدین بروجردی تقویت و اهتمام ویژه در حوزه های مختلف دفاعی نظیر پدافند هوایی، حوزه موشکی، دیپلماسی دفاعی، صنایع هوایی و ... را از اولویت ها برشمرد و افزود: برگزاری رزمایش های مشترک نیروهای مسلح کشورمان با سایر کشورهای مسلمان می تواند در دستور کار قرار گیرد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان دیدگاه ها و نظرات خود بر ضرورت افزایش اقتدار دفاعی و تقویت نیروهای مسلح و همچنین حمایت از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به منظور پیشبرد اهداف دفاعی جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین