کد خبر: ۱۸۸۲۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹
وزارت خزانه‌داری آمریکا در سال‌های گذشته به ویژه پس از وقوع زلزله در شهر بم در ایران به منظور کمک به این کشور برخی تحریم‌ها را لغو کرد. این اقدام حتی پس از آن صورت گرفت که جورج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا ایران را یکی از اعضای محور شرارت نامیده بود.
 خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: با توجه به نبود امکان برای شهروندان ایرانی آمریکایی برای انتقال مستقیم پول به ایران به منظور کمک به زلزله‌زدگان در غرب ایران انتقادات به تحریم‌های آمریکا علیه ایران شدت یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛پس از آنکه ایران و گروه ۱+۵ در ژانویه ۲۰۱۵ به یک توافق هسته‌ای دست یافتند قدرت‌های جهانی برخی تحریم‌ها علیه ایران را لغو کردند اما باقی تحریم‌ها که موسوم به تحریم‌های اولیه واشنگتن است و به روزهای آغازین پس از وقوع انقلاب اسلامی ایران بازمی‌گردند، همچنان به قوت خود باقی هستند.  

آسوشیتدپرس در ادامه به گزارشات انتقادی رسانه‌های داخلی ایران اشاره کرد که در آن‌ها نسبت به مشکلات ایرانیانی که در آمریکا زندگی می‌کنند برای انتقال پول به ایران به منظور کمک به حادثه‌دیدگان در زلزله این هفته غرب ایران مشکل دارند، شکایت شده است.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که اظهارنظری درباره زلزله مهیب غرب ایران نداشته است چندی پیش از تأیید توافق هسته‌ای سر باز زد. وی با این کار سرنوشت توافق را به دست کنگره آمریکا سپرد که اکنون باید درباره وضع مجدد تحریم‌های لغو شده به واسطه برجام و ماندن در این توافق تصمیم‌گیری کند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در سال‌های گذشته به ویژه پس از وقوع زلزله در شهر بم در ایران به منظور کمک به این کشور برخی تحریم‌ها را لغو کرد. این اقدام حتی پس از آن صورت گرفت که جورج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا ایران را یکی از اعضای محور شرارت نامیده بود. وزارت خزانه‌داری آمریکا در آن زمان بیانیه‌ای منتشر کرد و زلزله بم را فاجعه‌آمیز خواند و اجازه داد تا اقلام خوراکی، لباس و پزشکی به ایران منتقل شوند.

اما در حال حاضر با توجه به باقی ماندن تحریم‌های اولیه آمریکا علیه ایران، سازمان‌ها و بانک‌ها همچنان برای دادوستد با ایران از قوانین آمریکا هراس دارند.

تریتا پارسی رئیس شورای ملی ایران و آمریکا در این باره گفت: یک بانک پیش از این به من گفت که بهترین راه برای انتقال پول به ایران این است که چمدانی از اسکناس پر کنیم و به تهران ببریم. بانک‌ها از نقل و انتقالات مالی درآمد کسب می‌کنند. وقتی که آن‌ها به چنین دادوستدی نه می‌گویند به این معنی است که آن‌ها هراس دارند.

این خبرگزاری در ادامه گزارش خود با اشاره به زلزله یکشنبه شب (۲۱ آبان‌ماه) در مناطق مرزی ایران و عراق به ارائه جزئیاتی درباره میزان تلفات و خسارات این زلزله مهیب پرداخت.

آسوشیتد پرس در بخش پایانی این گزارش تصریح کرد: در روزهای اخیر با توجه به مشکلات انتقال پول به ایران به ویژه به منظور کمک به زلزله‌زدگان انتقادات درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیش از پیش در مرکز توجهات و مورد انتقاد قرار گرفته است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین