|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
کد خبر: ۱۸۷۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷
محمدرضا یوسفی پور، رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) شرکت ملی گاز در نشستی در جمع خبرنگاران گفت: هر سال در فصل سرما شاهد وقوع حوادث ناگوار برای هموطنان عزیزمان هستیم، مرگ خاموش بدترین تجربه به سبب رعایت نکردن مسائل ایمنی است که امیدواریم امسال شاهد تکرار آن نباشیم.
 رئیس HSE شرکت ملی گاز ایران گفت: حوادث پیش‌بینی نشده مانند زلزله شامگاه یکشنبه سبب قطع گاز برای مدت محدود به‌منظور حفظ امنیت جان مردم می‌شود که در این مواقع مشترکان باید از دستکاری رگلاتورها برای وصل گاز منازل خودداری کنند.

 محمدرضا یوسفی پور، رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) شرکت ملی گاز  در نشستی در جمع خبرنگاران گفت: هر سال در فصل سرما شاهد وقوع حوادث ناگوار برای هموطنان عزیزمان هستیم، مرگ خاموش بدترین تجربه به سبب رعایت نکردن مسائل ایمنی است که امیدواریم امسال شاهد تکرار آن نباشیم.

وی با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح و بهینه گاز از سوی مردم، اظهار کرد: حوادث پیش بینی نشده مانند زلزله شامگاه یکشنبه از جمله مواردی هستند که گازرسانی به مردم برای مدتی معین، متوقف می‌شود، مردم در چنین شرایطی به هیچ عنوان نباید رگلاتورها را دستکاری کنند در غیر این صورت سیستم ایمنی گاز منازل آنها از کار می‌افتد.

یوسفی پور ادامه داد: هر تغییری در لوله کشی داخلی گاز مانند تبدیل کردن آبگرمکن زمینی به آبگرمکن دیواری باید با هماهنگی سازمان نظام مهندسی انجام شود، همچنین مردم نسبت به بررسی تهویه منازل و ساختمان‌ها اقدام کنند زیرا تهویه نامناسب از مهم‌ترین دلایل وقوع حوادث مرگبار است.

وی درباره روشن شدن شومینه‌های منازل در فصل سرما هشدار داد: شومینه‌ها بیشتر جنبه تزئینی دارند که افزون بر اتلاف حرارتی، اغلب دچار گرفتگی دودکش شده و حوادث تلخی را به دنبال دارند بنابراین بهتر است مردم تا جای ممکن از روشن کردن شومینه‌ها پرهیز کنند.

رئیس HSE شرکت ملی گاز ادامه داد: با وجود آن‌که مسئولیت تبلیغات و اطلاع رسانی در زمینه استفاده بهینه از انرژی و گاز و رعایت مسائل ایمنی از سال ۸۲ تاکنون از عهده شرکت ملی گاز برداشته شده، اما همچنان تنها یکه‌تاز عرصه تبلیغات و ایمن سازی مشترکان شرکت ملی گاز است، امیدواریم دیگر سازمان‌های مربوطه نیز همکاری لازم را با شرکت ملی گاز داشته باشند تا سطح آگاهی مردم نسبت به نحوه استفاده از گاز و رعایت موارد ایمنی افزایش یابد.

یوسفی پور ادامه داد: نواقص مربوط به وسایل گازسوز از سال ۹۲ تا سال ۹۵ رشد تصاعدی داشته که گاهی منجر به فوت شده، نبود تهویه مناسب، استفاده از وسایل پخت و پز جهت گرم کردن ساختمان‌ها و نداشتن دودکش مناسب از جمله عوامل مرگ و میر هستند.

وی افزود: همانطور که ذکر شد اردبیل بالاترین میزان حوادث را داشته که در این بین، بالاترین عامل مربوط به استفاده از دودکش‌های نامناسب است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین