کد خبر: ۱۸۷۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
اگر بتوانیم این ضایعات را به ضایعات خوراکی مانند خمیرمرغ تبدیل کنیم ارزش افزوده بالاتری دارد و از نظر سلامت نیز هیچ مشکلی نیست، چرا که استانداردهای ملی ما دقیقا با پیشرفته ترین کشورهای اروپایی و حتی FDA آمریکا مطابقت دارد.
 رییس سازمان دامپزشکی توزیع مرغ مرده در کارخانه‌های فرآوری را به شدت تکذیب کرد و گفت: بهتر است به جای تبدیل ضایعات گوشت قرمز و گوشت مرغ به محصولاتی که ارزش افزوده چندانی ندارند و هدردادن آنها، این محصول را به خمیرمرغ تبدیل کنیم که از نظر اقتصادی توجیح بیشتری دارد و استانداردهای آن مطابق استانداردهای جهانی است.

 علیرضا رفیعی پور در حاشیه دومین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته اظهار کرد: توزیع مرغ مرده در کارخانه‌های فرآوری به شدت تکذیب می‌شود، چرا که مرغ از زمان تولید تا زمانی که وارد چرخه کشتار می‌شود توسط ناظران شرعی و دامپزشکان مورد نظارت قرار می‌گیرند، بنابراین چنین مساله‌ای به هیچ وجه صحت ندارد.

وی همچنین در خصوص استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، ادامه داد: در گوشت قرمز و گوشت مرغ ضایعات قابل توجهی وجود دارد که خوراکی و غیرخوراکی هستند و میزان آن در گوشت قرمز به ۱۲ درصد و در گوشت مرغ به ۸۸ درصد می‌رسد و متاسفانه ما آن را هدر می‌دهیم یا به پودر گوشت که ارزش افزوده چندانی ندارد تبدیل می‌کنیم.

رییس سازمان دامپزشکی بیان کرد: اگر بتوانیم این ضایعات را به ضایعات خوراکی مانند خمیرمرغ تبدیل کنیم ارزش افزوده بالاتری دارد و از نظر سلامت نیز هیچ مشکلی نیست، چرا که استانداردهای ملی ما دقیقا با پیشرفته ترین کشورهای اروپایی و حتی FDA آمریکا مطابقت دارد.

رفیعی پور با بیان این که وظیفه سازمان دامپزشکی تایید سلامت محصولات پروتئینی است درباره‌ صادرات غذای حلال نیز عنوان کرد: در پی جلساتی که با سازمان استاندارد داشتیم مقرر شد تا از این به بعد وزارت جهاد کشاورزی (حوزه نمایندگی ولی فقیه) و سازمان استاندارد به این مساله ورود کنند تا شرکت‌های ایرانی که پیش از این مجبور بودند برند حلال خود را از کشورهایی مانند ترکیه و مالزی دریافت کنند، آن را از داخل و از طریق این دستگاه‌ها بگیرند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین