یک موسسه خیریه در کانادا رستورانی راه اندازی کرده که تمامی سرآشپزها و کارکنان آن HIV (ویروس ایدز) مثبت هستند. هدف از ایجاد این رستوران، امیدبخشی به بیماران HIV مثبت و از بین بردن ذهنیت منفی افراد جامعه درباره این بیماران است.
بر اساس تحقیقی که این موسسه خیریه انجام داده تنها نیمی از افراد از غذاهای تهیه شده توسط افراد HIV مثبت مصرف میکنند این در حالی است که ویروس HIV تنها زمانی منتشر میشود که ترشحات فرد آلوده با خونِ یک فرد سالم تماس پیدا کند و این ویروس از طریق غذا و حتی تماس پوستی منتقل نمیشود.
ارسال نظر