کد خبر: ۱۸۶۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۷
رئیس اورژانس اجتماعی کشور از بهبود وضعیت کودک دو ساله رفسنجانی که به دنبال آزار ناپدری و در اثر خونریزی دهان و آثار سوختگی ناشی از آتش سیگار بر بدن به بیمارستان منتقل شده بود، خبر داد.
 رئیس اورژانس اجتماعی کشور از بهبود وضعیت کودک دو ساله رفسنجانی که به دنبال آزار ناپدری و در اثر خونریزی دهان و آثار سوختگی ناشی از آتش سیگار بر بدن به بیمارستان منتقل شده بود، خبر داد.

"ابوالفضل"؛ کودک دو ساله‌ایست که روز یکشنبه بدلیل کاهش سطح هوشیاری و خونریزی دهان به بخش اورژانس بیمارستان علی‌ابن ابیطالب رفسنجان منتقل شد پس از بدتر شدن حال عمومی‌اش به آی سی یو 2 منتقل شده بود که حسین اسدبیگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه پدر و مادر "ابوالفضل" کودک دو ساله از یکدیگر جدا شده‌اند ادامه داد: این خانواده دارای 3 فرزند هستند که فرزند 9 ساله آنها توسط پدر بزرگ و مادر بزرگش نگهداری می‌شود. همچنین دختر 6 ساله دیگر آنها نیز به دلیل ناتوانی مادر در نگهداری از فرزند ، مدتی نزد اقوام نگهداری می‌شد. مادر این کودک قبلا اعتیاد داشته و وضعیت حال حاضر او در این خصوص مشخص نیست.

وی در ادامه افزود: اقوام این دختر 6 ساله از اورژانس اجتماعی درخواست کمک کردند و بهزیستی نیز بعد از انجام اقدامات لازم او را به مرکز شبانه روزی منتقل کرد. مسئولان بهزیستی با دیدن شرایط این خانواده به دنبال کودک دو ساله برای بررسی وضعیت او بودند تا او را از مادر تحویل بگیرند، اما از آنجایی که محل زندگی ابوالفضل مدام در حال تغییر بود، حتی در پارک ها و چادر نیز دیده شده بود،  مدتی طول کشید تا اورژانس اجتماعی او را بیابد.

 رئیس اورژانس اجتماعی کشور با اشاره به اقدامات اورژانس اجتماعی کشور بعد از اطلاع از انتقال وی به بیمارستان در اثر آزار و اذیت ناپدری اضافه کرد: بعد از اینکه همکاران اورژانس اجتماعی متوجه شدند این کودک توسط همسر دوم مادر کودک کتک خورده است و به بیمارستان منتقل شده، به بیمارستان مراجعه کردند. خوشبختانه وضعیت این کودک بهتر است و احتمال و خطر مرگ او از بین رفته است.

اسدبیگی با اشاره به دستگیری ناپدری توسط نیروی انتظامی گفت:  بلافاصله بعد از اینکه وضعیت کودک تثبیت و از بیمارستان ترخیص شود، اقدامات لازم بعد از حکم قاضی دادگاه برای انتقال او به مراکز شبانه روزی، یا هر تصمیم دیگر قاضی در این خصوص انجام خواهد شد. این کودک تنها به دلیل کتک خوردن به بیمارستان منتقل نشده است، بلکه به دلیل ضعف و سوء تغذیه و عدم رسیدگی مادر، فشار خون بالایی نیز دارد.

وی با اشاره به روند رسیدگی به وضعیت این کودکان اظهار کرد: پروتکل رسیدگی به این کودکان این است که دستگاه های دیگر حتی اورژانس اجتماعی برای اینکه کودک در خانه بماند یا به اقوام یا مراکز نگهداری سپرده شود، نیازمند دستور قاضی و دادگاه است اما دادگاه بر اساس مستندات و گزارش نهادهای مربوط حکمی برای تعیین تکلیف کودک صادر می کند. مسئولیت این کار به لحاظ قانونی با دادگاه است.

رئیس اورژانس اجتماعی کشور در پایان با اشاره به اینکه بهزیستی به دنبال بهبود وضعیت کودکان در کنار خانواده، به جز در موارد شدید کودک‌آزاری است، تصریح کرد: گاهی مردم با دیدن موارد مختلف کودک آزاری فکر می‌کنند کودک باید با کوچک ترین آزار از خانواده گرفته و به مراکز شبانه روزی سپرده شود. درحالی که این کار خودش نوعی کودک آزاری است؛ اما اگر ببینیم خانواده توانایی بهبود دارد و ممکن است اوضاع آن بهتر شود سعی می کنیم کودک در خانواده و جایی که امنیت وجود دارد نگهداری شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین