|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۱۸۶۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۵
محمدرضا تابش اگرچه چهره‌ای سیاسی محسوب می‌شود ولی در عرصه ورزش هم دستی بر آتش دارد.
 محمدرضا تابش اگرچه چهره‌ای سیاسی محسوب می‌شود ولی در عرصه ورزش هم دستی بر آتش دارد.

این نماینده مجلس سال‌ها رئیس فدراسیون سوارکاری بود و حالا هم رئیس فراکسیون ورزش محسوب می‌شود. عصر پنج‌شنبه در خلال برگزاری نمایشگاه مطبوعات فرصتی دست داد تا با او پیرامون اتفاقات حاکم بر فوتبال کشور گپ بزنیم. داستان از مشکلات مالی استقلال و پرسپولیس شروع شد و کم‌کم به سمتی رفت که...

* بدهی‌های معوقه استقلال و پرسپولیس آنها را تا مرز خلق یک فاجعه و حذف از لیگ قهرمانان آسیا جلو برد. این قضیه چطور رقم خورد و سرانجام کار به کجا رسید؟
مشکل اساسی در عدم تمکین نهادهای قانونی به اجرای قانون است. مگر طبق قانون قرار نبود استقلال و پرسپولیس خصوصی بشوند، پس چرا نشدند؟ ما دو ماه قبل کمیته تشکیل دادیم و افراد مختلفی را مسئول و موظف کردیم. ماجرای بدهی‌های استقلال و پرسپولیس محرمانه بود ولی کم‌کم رسانه‌ای شد. آقای وزیر ورزش باید خصوصی شدن سرخابی‌ها را در اولویت قرار بدهد. البته احتمالاً این دو باشگاه ابتدا خصولتی می‌شوند و پس از آن خصوصی خواهند شد. باید ابتدا شرکت‌های مطرحی برای کمک به اینها وارد عرصه شوند و پس از آن به طور کامل و واقعی خصوصی شوند.

* ولی این بحث هم مطرح است که اگر دولت بر اساس گفته آقای نوبخت بدهی آبی و قرمز را بدهد این مسئله باب شود که هرکس بیاید چند میلیارد بدهی بگذارد و بعداً بگوید دولت باید کمک کند.
خب اینجا من باید از وزارت ورزش گلایه کنم. قرار بود این وزارتخانه کمکی به استقلال و پرسپولیس تزریق کند ولی این کار را نکرد و دولت مجبور شد وارد عمل شود. به هر حال این دو تیم بسیار پرطرفدارند و باید به فکر هواداران‌شان بود. البته باید این پول به عنوان تنخواه در قالب یک صندوق در اختیار استقلال و پرسپولیس قرار بگیرد و پس از آن با کسانی که باعث بدهی‌های میلیاردی استقلال و پرسپولیس شده‌اند و مقصر بوده‌اند برخورد شده و پول‌ها را بازگرداند. البته این صندوق باید برای همه ورزش‌ها تشکیل شود نه صرفاً فوتبال.

* به مجلس انتقاد می‌شود سر قضیه حق پخش پشت فدراسیون نماند.
نه، این انتقاد نابجاست. اتفاقاً آقای مطهری به رغم مشغله‌های فراوانی که به عنوان نایب رئیس مجلس دارند خیلی پیگیر مسئله بوده و بارها جلسه هم گذاشت. البته فقط بحث حق پخش نبود. بر سر قضیه خصوصی‌سازی، بدهی باشگاه‌ها و خلأهای قانونی هم فراکسیون ورزش جلسات متعددی گذاشت و برای هر کدام از موارد رئیس کارگروه تعیین شد. یکی از موارد مهم، همین بحث‌های خلأ قانونی است. باید حق عزل و نصب رؤسای فدراسیون‌ها از وزیر گرفته شود.

* داستان حضور خانم‌ها در ورزشگاه‌ها همچنان داغ است؟
زمانی که ترامپ با رفتارها و حرکات نامناسب و غلط خود می‌خواهد ما را تحت فشار بگذارد راه ندادن خانم‌ها به استادیوم یک بدسلیقگی محض بوده و حرکتی خلاف مصالح ملی محسوب می‌شود چون دست خارجی‌ها بهانه می‌دهد تا همین موضوع را علیه ما استفاده کنند. اتفاقاً ما الان خیلی بیشتر نیازمند همدلی و اتحاد هستیم. یعنی ما عرضه نداریم با هماهنگی ارگان‌های ذی‌صلاح راه حضور خانم‌ها در ورزشگاه‌ها را فراهم کنیم؟ من خودم رئیس فدراسیون سوارکاری بودم و تمام مسابقات را با حضور تماشاگران خانم و آقا برگزار کردم. کوچک‌ترین اتفاقی هم رخ نداد. اگر بحث لباس ورزشکاران باشد هم که خب کشتی از تلویزیون پخش می‌شود. لباس آنها که از البسه سایر ورزشکاران خاص‌تر است. به نظرم حضور بانوان می‌تواند به بهتر شدن جو استادیوم‌ها کمک کند چون خود آقایان رعایت می‌کنند و حرف‌های نامناسب کمتری می‌شنویم. ما عین این مسئله را در کمیسیون‌ها هم داریم. وقتی همه اعضا مرد باشند یکسری شوخی‌ها و حرف‌های مردانه مطرح می‌شود ولی خانم‌ها هم باشند خیلی رعات می‌کنیم تا حرمت بانوان حفظ شود.

منبع : خبر ورزشی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین