کد خبر: ۱۸۵۴۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۷
سید هدایت حسینی، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با اشاره به تاریخچه و نحوه فعالیت های این مجموعه علمی تحقیقاتی را کمک به صنعت برای رساندن محصول به استانداردهای موردنظر عنوان کرد.
تفاهم نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، صبح امروز در سازمان ملی استاندارد ایران برای دومین بار به امضای وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد و سید هدایت حسینی، رییس انستیتو رسید.

به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد، این تفاهم نامه به منظور گسترش همکاریهای و استفاده بهینه از توانائیهای عملی ، فنی و پژوهشی در زمینه مشارکت در تدوین و بروزرسانی استانداردهای ملی و بین المللی در حوزه صنایع غذایی و تغذیه ، برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی مورد نیاز به درخواست طرفین، بهره گیری متقابل از خدمات آزمایشگاهی، ارزیابی ریسک مداخلات غذایی و مشارکت در امور پژوهشی و طرح های تحقیقاتی برای دومین بار امضا شد.

این تفاهم نامه تعهداتی را برای سازمان ملی استاندارد ایران و  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در خصوص مفاد اشاره شده، ترسیم کرده و در 4 ماده، 28 بند و به مدت 3 سال به امضای طرفین رسید.

در این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند، تلاش خویش را برای استفاده از توان عملی، فنی و اجرایی دستگاه متبوع در جهت اجرای مفاد تفاهم نامه معطوف خواهند داشت و از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.

وحید مرندی مقدم ، معاون نظارت بر اجرای استاندارد در این نشست هماهنگی و همکاری بین دو مجموعه را عامل پیشبرد اهداف تبیین شده دانست و گفت: با کاربردی کردن فعالیت های پژوهشی می توان گام های موثری در سلامت و ایمنی جامعه برداشت.

سید هدایت حسینی، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با اشاره به تاریخچه و نحوه فعالیت های این مجموعه علمی تحقیقاتی را کمک به صنعت برای رساندن محصول به استانداردهای موردنظر عنوان کرد.

وی با تاکید بر استانداردسازی محصولات غذایی در کشور گفت: با عملیاتی کردن طرح های تحقیقاتی و بهینه سازی محصولات غذایی ، امید می رود جامعه ای سالم تر در مقابل بیماریهای غیرواگیر داشته باشیم.

غلامرضا امینی، مدیرکل نظارت بر استاندارد صنایع غذایی ،آرایشی ، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران، ارتباط این سازمان با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور را یک ضرورت دانست و افزود: با همکاری این دو مجموعه و انجام فعالیت های تحقیقاتی می توان گام های موثری را در زمینه استانداردسازی و سلامت غذایی برداشت.

غلامرضا قاسم پور، مشاور رییس سازمان ملی استاندارد ایران نیز در این نشست با بیان اینکه ، امروزه صنایع غذایی نیاز به دانش بیشتری دارد گفت: تعداد استانداردهای صنایع غذایی از مزرعه تا سفره بالغ بر 5 هزار استاندارد است.

وی ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن این تفاهم نامه و بروزرسانی استانداردها و بتوانیم پاسخگوی نیاز و حساسیت جامعه در بخش صنایع غذایی باشیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین