کد خبر: ۱۸۴۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۹
فرمانده پلیس کرکوک با رد مطالب منتشر شده برخی رسانه های وابسته به حزب دموکرات کردستان عراق تاکید کرد که امنیت در کرکوک کاملا برقرار و شایعات نقض حقوق شهروندان بی اساس است.
 فرمانده پلیس کرکوک با رد مطالب منتشر شده برخی رسانه های وابسته به حزب دموکرات کردستان عراق تاکید کرد که امنیت در کرکوک کاملا برقرار و شایعات نقض حقوق شهروندان بی اساس است.

وی روز چهارشنبه در گفتگو با پایگاه خبری 'المعلومه' عراق گفت: هماهنگی دایمی و بسیار بالا میان پلیس استان با نیروهای مبارزه با تروریسم وجود دارد، نیروهای امنیتی در سراسر شهر کرکوک مستقر هستند و زندگی طبیعی درجریان است و از زمان حضور نیروهای دولت فدرال هیچگونه خلل امنیتی یا نقص حقوق شهروندان صورت نگرفته است.

وی گفت: همکاری خوبی میان اهالی کرکوک با پلیس وجوددارد و فعالیت های روزمره تجاری و رفت و آمد مردم در جریان است و درحال تسهیل بازگشت صدها خانواده ای هستیم که دراثر شایعات مغرضانه مبنی بر وجود ناامنی شهر را ترک کرده اند.

وی از خانواده هایی که به این دلیل شهر را ترک کرده اند خواست هر چه زودتر به شهر و خانه خود باز گردند و زندگی عادی خود را از سر بگیرند.

گفتنی است؛ رسانه های وابسته به حزب دمکرات کردستان عراق از زمان اقدام ارتش فدرال عراق برای بازگشت به مناطقی که قبل از ظهور داعش در سال 2014 در اختیار داشته اند و بعدا تحت سیطره پیشمرگه های کرد قرار گرفت، موج های تبلیغاتی سنگینی مبنی بر ناامنی، درگیری و نقض حقوق ساکنان منتشر می کنند.

پیشمرگه های وابسته به حزب دموکرات کردستان عراق به رهبری مسعود بارزانی تاکنون دوبار نیز با ارتش عراق درگیری شدید ایجاد کرده اند.

حیدرالعبادی نخست وزیر عراق تاکید کرده است که بغداد مصمم است حاکمیت ملی خود را بر همه نقاط کشور بسط دهد و پروژه تقسیم عراق که از زمان برگزاری همه پرسی کردستان عراق در 25 سپتامبر جدی تر شد، برای همیشه به تاریخ پیوسته است.

ارتش عراق و پلیس فدرال این کشور از روز دوشنبه هفته گذشته برای اجرای مصوبات پارلمان و دادگاه قانون اساسی این کشور مبنی بر برقراری مجدد حاکمیت دولت فدرال بر مناطقی که تا قبل از ظهور داعش در سال 2014 در اختیار داشته است، به منطقه کرکوک اعزام شدند و توانستند به دلیل عقب نشینی پیشمرگه -عمدتا وابسته به اتحادیه میهنی کردستان عراق- به سرعت در همه این مناطق از جمله چاه های نفت و مراکز دولتی مستقر شوند اما بخشی برخی از رهبران اقلیم و نیز پیشمرگه های وابسته همچنان از نظر نظامی، سیاسی و تبلیغاتی در برابر این اقدامات مقاومت می کنند.

تلاش برای بحرانی نشان دادن این مناطق و در خطر بودن کردها و حتی استفاده از تعبیری چون خطر نسل کشی کردها این روزها به خوبی در ادبیات این رهبران و رسانه های تحت نظر آنها دیده می شود.
منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین