|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
کد خبر: ۱۸۳۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
جمهوری دموکراتیک خلق کره کاملا از امحای تسلیحات هسته‌ای و تلاش‌ها برای خلع سلاح هسته‌ای کل جهان حمایت می‌کند. اما تا زمانی که ایالات متحده آمریکا این معاهده را رد کند و مکررا کره‌شمالی را با تسلیحات هسته‌ای مورد تهدید قرار دهد و بخواهد از آن اخاذی کند، جمهوری دموکراتیک خلق کره در موضعی قرار نمی‌گیرد که بخواهد این معاهده را بپذیرد.
 معاون سفیر کره‌شمالی در سازمان ملل متحد هشدار داد،‌ شرایط در شبه جزیره کره به نقطه‌ای "بسیار بی‌ثبات و حیاتی" رسیده است و یک جنگ هسته‌ای ممکن است هر لحظه به وقوع بپیوندد.

 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، "کیم این ریونگ" معاون سفیر کره‌شمالی در سازمان ملل متحد در کمیته خلع سلاح مجمع عمومی سازمان ملل گفت، کره‌شمالی تنها کشوری در جهان است که از دهه ۷۰ میلادی هدف "چنین تهدید هسته‌ای مستقیم و شدیدی" از جانب ایالات متحده آمریکا قرار گرفته است و این کشور حق دارد تسلیحات هسته‌ای برای دفاع از خودش در اختیار داشته باشد.

او به رزمایش‌های سالانه با استفاده از "تجهیزات هسته‌ای" اشاره کرد و گفت: آنچه خطرناک‌تر است طرح آمریکایی برای "عملیات سری با هدف حذف رهبری ماست."

به گفته معاون سفیر کره‌شمالی در سازمان ملل متحد، امسال پیونگ‌یانگ "نیروی هسته‌ای خود را تکمیل کرده و بنابراین به قدرت هسته‌ای کامل تبدیل شده است که ابزارهای انتقالی شامل بمب اتمی، بمب هیدروژنی و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما در اختیار دارد."

او افزود: سراسر خاک آمریکا در برد موشک‌های ماست و اگر آمریکا برای حمله به اراضیمان، حتی یک وجب از آن جرات به خرج دهد، از مجازات شدید ما در هیچ جایی از جهان نمی‌تواند فرار کند.

سخنرانی کیم این ریونگ به دنبال تشدید تهدیدات میان کره‌شمالی و ایالات متحده آمریکا و افزایش شدید تحریم‌های سازمان ملل متحد مطرح می‌شود.

در همین حال ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه گفت این کشور مناسبات اقتصادی، علمی و سایر روابط با کره‌شمالی را در راستای تحریم‌های سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا محدود می‌کند. این تحریم‌ها بابت برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های بالستیک کره‌شمالی وضع شده است.

معاون سفیر کره‌شمالی همچنین زرادخانه هسته‌ای و موشکی کشورش را یک "دارایی استراتژیک گرانبها" توصیف کرد که "با هیچ چیز قابل تعویض یا مبادله نیست."

او افزود: تا زمانی که سیاست خصمانه و تهدید هسته‌ای آمریکا به صورت کلی محو نشده باشد، ما هرگز و تحت هیچ شرایطی تسلیحات هسته‌ای و یا موشک‌های بالستیک خودمان را به پای میز مذاکره نمی‌بریم.

او به این کمیته خلع سلاح سازمان ملل متحد گفت: جمهوری دموکراتیک خلق کره (نام رسمی کره‌شمالی) به ایجاد جهانی عاری از تسلیحات هسته‌ای امید دارد اما به جای آن تمام کشورهای هسته‌ای مدرنیزه‌ کردن تسلیحات خودشان را سرعت دادند و یک رقابت تسلیحات هسته‌ای که یادآور دوران جنگ سرد است، احیا کردند. کشورهای هسته‌ای از جمله ایالات متحده آمریکا مذاکرات بر سر معاهده منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای را که ژوئیه از سوی ۱۲۲ کشور در سازمان ملل تایید شد، بایکوت کردند.

این مقام ارشد کره‌شمالی تاکید کرد: جمهوری دموکراتیک خلق کره کاملا از امحای تسلیحات هسته‌ای و تلاش‌ها برای خلع سلاح هسته‌ای کل جهان حمایت می‌کند. اما تا زمانی که ایالات متحده آمریکا این معاهده را رد کند و مکررا کره‌شمالی را با تسلیحات هسته‌ای مورد تهدید قرار دهد و بخواهد از آن اخاذی کند، جمهوری دموکراتیک خلق کره در موضعی قرار نمی‌گیرد که بخواهد این معاهده را بپذیرد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین