|
|
امروز: جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
کد خبر: ۱۸۰۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۰
مهندس آیدا غفاری کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: در ماه محرم نذر های زیادی به صورت پختن غذا و پخش بین مردم ادا میشود که رعایت برخی اصول در تهیه و طبخ نذریها اهمیت بسیاری دارد.
 مهندس آیدا غفاری کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: در ماه محرم نذر های زیادی به صورت پختن غذا و پخش بین مردم ادا میشود که رعایت برخی اصول در تهیه و طبخ نذریها اهمیت بسیاری دارد.

مهندس غفاری افزود: مهمترین نکته تهیه مواد اولیه مرغوب و تازه و رعایت بهداشت کامل میباشد که در غیر این صورت ممکن است بیماری از طریق غذای تهیه شده به افراد بسیاری سرایت پیدا کند.

کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو ادامه داد : در قدم بعدی با توجه به افزایش خطر بیماریهای غیر واگیر مثل دیابت، فشار خون و چربی بالای خون توصیه میشود روغن کمتری در طبخ نذری ها بکار برده شود . برای مثال پیاز و سبزی مورد مصرف در تهیه خورشت ها نباید خیلی زیاد سرخ شود . چرا که هم محتوای ویتامینی ان کاهش می یابد و هم روغن بیشتری مصرف میشود.

مهندس غفاری اظهار کرد: در تهیه شله زرد، انواع شربت ها و نوشیدنی های نذری توصیه میشود شکر کمتری مصرف شود و کم شیرین تر باشند.

همچنین از مصرف نمک زیاد در پخت نذری ها خودداری شده و حتما از نمک تصفیه شده ید دار استفاده شود.

کارشناس تغذیه همچنین یادآور شد: برنج مصرفی قبل از پخت چندین بار توسط افراد مختلف پاک و تمیز شود تا هر گونه ناخالصی اعم از فضله موش، سنگ و غیره از برنج حذف گردد و نهایتا نذری با کیفیت و سالم به دست مصرف کننده برسد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین