|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
کد خبر: ۱۷۸۹۰۸
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۲
بالاخره کنکور 96 به خوان هفتم رسید و نتایج نهایی آزمون سراسری، امروز اعلام می‌شود. کارشناسان تاکید دارند جدای از بحث قبولی یا رد شدن در کنکور، نکته مهم‌تر این است که داوطلبان، شکست یا موفقیت در کنکور را بیش از حد بزرگ نکنند.
 بالاخره کنکور 96 به خوان هفتم رسید و نتایج نهایی آزمون سراسری، امروز اعلام می‌شود. کارشناسان تاکید دارند جدای از بحث قبولی یا رد شدن در کنکور، نکته مهم‌تر این است که داوطلبان، شکست یا موفقیت در کنکور را بیش از حد بزرگ نکنند.

در ادامه این گزارش می خوانیم:
 
فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 96 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، امروز روی سایت این سازمان قرار می‌گیرد. کارنامه نتیجه نهایی گزینش تمام داوطلبان انتخاب رشته‌کننده در این آزمون نیز سه‌شنبه 28شهریور در سایت اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

حسین توکلی، مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور هم توضیح داده است: تمام پذیرفته‌شدگان برای اطلاع از نحوه، تاریخ و مدارک لازم برای ثبت‌نام، علاوه بر مدارک مندرج در اطلاعیه‌ای که همراه فهرست اسامی آنها روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت، ضرورت دارد ابتدا به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند. در صورتی هم که دانشگاه یا موسسه محل قبولی، برنامه زمانی مشخصی برای ثبت‌نام در سایت خود درج نکرده‌اند، پذیرفته‌شدگان این موسسات لازم است مطابق جدول شماره 2 مندرج در اطلاعیه که همراه اسامی آنها روی سایت سنجش قرار می‌گیرد، برای ثبت‌نام به محل قبولی خود مراجعه و براساس حرف اول نام خانوادگی‌شان برای ثبت‌نام اقدام کنند.

براساس اعلام سازمان سنجش، طبق جدول، سه‌شنبه 28 شهریور برای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان با شروع نام خانوادگی از حرف «الف» تا پایان حرف «چ»؛ چهارشنبه 29 شهریور از حرف «ح» تا پایان حرف «س»؛ شنبه اول مهر از حرف «ش» تا پایان حرف «ک» و یکشنبه دوم مهر از حرف «گ» تا پایان حرف «ی» معین شده است.

آزمون سراسری سال 96 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه 15 و 16 تیر در 372 شهرستان و 478 حوزه امتحانی در کشور و 27 حوزه در 23 کشور دنیا برگزار شد که در این آزمون، تعداد 930 هزار و 482 داوطلب ثبت‌نام کردند. از این تعداد، حدود 59 درصد زن و 41 درصد مرد بودند که از این تعداد، 838 هزار و 972 نفر در جلسه آزمون حضور داشتند و در نهایت، 838 هزار و 929 داوطلب برای انتخاب رشته، مجاز شدند.

**قبول نشدن در کنکور، پایان راه نیست
این‌که قبول شدن یا نشدن در کنکور را خیلی بزرگ کنیم و از آن یک موفقیت بزرگ یا شکستی غیرقابل جبران بسازیم، یکی از اشتباهات شناختی رایج در حوزه تحصیل و زندگی است. خیلی‌ها بوده‌اند که در بهترین دانشگاه‌ها درس خوانده‌اند، اما در ادامه مسیر دانش‌اندوزی به‌دلیل نداشتن برنامه‌ریزی و متوقف کردن تلاش تحصیلی، نتوانسته‌اند به موفقیت چشمگیری در بازار کار دست پیدا کنند، اما از سوی دیگر، بسیاری از هنرمندان موفق و عالمان حوزه‌های دیگر را می‌توانیم مثال بزنیم که بدون تحصیلات دانشگاهی توانسته‌اند در حوزه کاری خود موفق باشند.

دکتر شهربانو قهاری، روان‌شناس هم در گفت‌وگو با جام‌جم تاکید دارد که ناراحت بودن پس از قبول نشدن در کنکور تا مدت زمان معینی، یک رفتار طبیعی است، اما انتظار می‌رود حداکثر پس از دو ماه، داوطلب بتواند به روال عادی برگردد و برای موفقیت در زندگی‌اش تلاش کند.

به گفته این روان‌شناس، این‌که دانش‌آموز بپذیرد که در هر آزمونی احتمال شکست یا موفقیت وجود دارد، مهارتی است که باید دانش‌آموز بیاموزد. همچنین نکته مهم‌تر اینجاست که داوطلب پس از قبول نشدن در کنکور نباید به مقایسه خود با دیگران بپردازد یا قبول نشدن در کنکور را نشانی از ناتوانی خود بداند.

آن‌طور که کارشناسان می‌گویند خانواده‌ها نباید زندگی کودکانشان را به نتیجه کنکور گره بزنند، زیرا نسل آینده‌ساز این کشور در کنار تحصیلات دانشگاهی به آموزش‌های دیگری نیز نیاز دارد، آموزش‌هایی که باید منجر به ارتقای هوش هیجانی آنها شود و شرایطی را ایجاد کند که مدیران آینده کشور براحتی از سد مشکلاتی که ممکن است بر سر راهشان قرار گیرد، عبور کنند.

منبع : جام جم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین