|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
کد خبر: ۱۷۷۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۹
رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: طی سال جاری ارتکاب جرائم سایبری در استان نسبت به سال گذشته ۳۰درصد افزایش داشته و مرکزی را درجایگاه اول کشور ازنظر افزایش جرم در فضای مجازی قرار داده است.
 رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: طی سال جاری ارتکاب جرائم سایبری در استان نسبت به سال گذشته ۳۰درصد افزایش داشته و مرکزی را درجایگاه اول کشور ازنظر افزایش جرم در فضای مجازی قرار داده است.

مصطفی نوروزی پیش از ظهر سه شنبه در گردهمایی پلیس و ائمه جماعت استان مرکزی در اراک که در رابطه با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به آمار موجود، جرایم سایبری در کشور هشت برابر نسبت به سال ۹۰ و همچنین سه برابر نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی افزود: استان مرکزی در پنج ماه نخست سال جاری، متاسفانه رتبه اول افزایش ارتکاب جرایم سایبری را در کل کشور به خود اختصاص داده است.

نوروزی گفت: جرایم سایبری، ازجمله جرم های پنهان هستند و آمار واقعی آن، از مقداری که اعلام می شود بسیار بالاتر است، بنابراین باید به جای مقابله پس از وقوع این جرائم، قبل از به وجود آمدن مشکل و مساله، آنها را پیش بینی کرد و درصدد جلوگیری از آن برآمد.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: از بین بردن بنیان خانواده خصوصا حذف کلمه «مادر» یکی از راهبردهای دشمنان جمهوری اسلامی ایران است که از طریق فضاهای الکترونیکی و مجازی و شبکه های ماهواره ای دنبال می شود و نمود آن را در افزایش نرخ طلاق می توان دید.

نوروزی بیان داشت: ترویج بدبینی و بی اعتمادی نسبت به مسئولین و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد شبهات دینی و ترویج فرق و مذاهب و عرفان های کاذب از دیگر اهداف راهبردی دشمنان کشور ما است که این اهداف در فضای مجازی به شدت ظهر و بروز می یابد، بنابراین هوشیاری در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی خاطر نشان ساخت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، به عنوان یک تکلیف، حضور فعال روحانیون و طلاب در فضای مجازی و رفع شبهات دینی و ایجاد صفحات مجازی توسط این متخصصان معنوی، برای ترویج مسائل دینی و همچنین آشنایی، آموزش و آگاهی بخشی به والدین جزو برنامه های راهبردی برای مقابله با دشمنان در حوزه سایبر است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: والدین باید علاوه بر نیاز مادی و جسمی به خوراک و نیاز روحی فرزندان خود توجه ویژه داشته باشند که در این حوزه آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی از اهمیت به سزایی برخوردار است.

نوروزی اضافه کرد: سال گذشته برای آگاه سازی والدین و آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در حوزه فضای مجازی در استان مرکزی ۱۷هزار ساعت کلاس آموزشی برگزار شده که در مقابل کاری که باید انجام می شد بسیار ناچیز است.

وی خاطرنشان ساخت: طی سال های آینده قطعا تمام ضربه ای که دشمنان می خواهند به بنیان خانواده و افکار مردم جامعه ما وارد کنند در حوزه فضای مجازی خواهد بود به همین دلیل می طلبد که در این زمینه کاملا هوشیارانه عمل کرده و راهکارهای پیشگیرانه و آگاه سازی را دنبال کنیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین