|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
کد خبر: ۱۷۷۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۰
یک روانشناس فشارهای اجتماعی و روانی را عامل اصلی گرایش افراد به انجام عمل‌های زیبایی عنوان کرد و افزود: در این بین مجردها بیشترین تمایل را به انجام عمل جراحی زیبایی دارند.
 یک روانشناس فشارهای اجتماعی و روانی را عامل اصلی گرایش افراد به انجام عمل‌های زیبایی عنوان کرد و افزود: در این بین مجردها بیشترین تمایل را به انجام عمل جراحی زیبایی دارند.

با بیان اینکه گسترش روزافزون مُدگرایی سبب شده جراحی‌های زیبایی عمومیت پیدا کند، گفت: دو عامل اصلی که افراد را به سمت جراحی‌های زیبایی می‌برد، فشار های اجتماعی و روانی است.
مرادی تصریح کرد: یکی از پایه‌های سلامت روان نیاز به تایید از طرف اطرافیان است که اگر این نیاز برآورده نشود فرد احساس نقص کرده و به هر طریقی از جمله جراحی زیبایی درصدد جبران این نقص بر می‌آید.

وی فشارهای اجتماعی مانند مُدگرایی را از دیگر دلایل اصلی رفتن جوانان به سمت جراحی‌های زیبایی عنوان کرد و افزود: متاسفانه مُدگرایی در جامعه‌ ما گسترش پیدا کرده که ریشه آن نبود تفکر نقادانه و پذیرش هر الگویی از سمت مردم خصوصا جوانان است.

مرادی با اشاره به اینکه بازیگران فیلم‌های هالیوودی الگوی جوانان ما شده‌اند، گفت: متاسفانه جوانان ما در پی الگو گرفتن از این بازیگران هستند که به سمت جراحی‌های زیبایی می‌روند.

وی با بیان اینکه مشکلات روانی نیز در کشیده شدن فرد سمت جراحی‌های زیبایی دخیل هستند، گفت: عمده این مشکلات ریشه در دوران کودکی فرد دارد.

این روانشناس خاطرنشان کرد: اگر نقاط منفی کودک را مرتب به او یادآوری کنیم، این کار موجب ایجاد احساس حقارت در او می‌شود و این کودک هنگام رسیدن به سن نوجوانی و جوانی درصدد جبران این نقاط منفی برمی‌آید و برای جبران احساس حقارتی که در دوران کودکی تجربه کرده‌ به سمت جراحی های زیبایی می‌رود.

مرادی با بیان اینکه افرادی هستند که تحت تاثیر مشکلات روانی ظاهر خود را به تیغ جراحان می‌سپارند، گفت: این افراد هر چقدر هم ظاهر خود را تغییر بدهند چون اعتماد به نفس لازم را ندارند، در آنها احساس رضایت به وجود نمی‌آید و بعضا به طور مکرر این کار را ادامه می دهند.

وی در ادامه با بیان اینکه عمل های زیبایی در بین مجرد ها نسبت به افراد متاهل بیشتر دیده می‌شود، گفت: بیشتر مجردها بر این باورند که اگر نقص ظاهری‌ که دارند را برطرف کنند، دوست داشتنی شده و توسط جنس مخالف انتخاب می‌شوند.

این روانشناس به روند افزایشی جراحی‌های زیبایی در بین افراد متاهل نیز اشاره کرد و افزود: دلیل اصلی این امر به روابط ضعیف بین زوجین و فشارهای اجتماعی مانند مُدگرایی مربوط می‌شود.

مرادی در پایان به آسیب‌های روانی بعد از جراحی‌های زیبایی اشاره کرد و افزود: احساس عدم رضایت از جراحی زیبایی یکی از مشکلاتی است که مسائل روانی زیادی را برای افراد به وجود می‌آورد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین