کد خبر: ۱۷۶۲۴۰
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۷
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از به کارگیری فناوری پلاسما برای زباله‌های عفونی بیمارستانی در بابل خبرداد و گفت: سال گذشته ایران بیشترین رشد علمی در کشورهای دنیا را با افزایش 18 درصدی مقالات به دست آورد.
 معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از به کارگیری فناوری پلاسما برای زباله‌های عفونی بیمارستانی در بابل خبرداد و گفت: سال گذشته ایران بیشترین رشد علمی در کشورهای دنیا را با افزایش 18 درصدی مقالات به دست آورد.
 
سورنا ستاری در جمع خبرنگاران در ساری اظهار کرد: یکی از بحث‌های جدی محیط زیست به ویژه در شمال کشور زباله است که به یک معضل اجتماعی تبدیل شده است، دو سایت در ساری و نوشهر در حال فعالیت در این زمینه فعال هستند و این آمادگی وجود دارد از نظر مالی نیز به صورت یارانه برای دفع زباله کمک شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به کارگیری فناوری پلاسما برای زباله‌های عفونی بیمارستانی در بابل خاطرنشان کرد: این تولید داخلی است و مشابه خارجی ندارد.

ستاری با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا مبالغی را از وزارت کشور به شهرداری‌ها تخصیص گیرد، گفت: آن چیزی که در معاونت علمی قابلیت دارد این است که تکنولوژی تا حد توسعه و پایلوت پیاده‌سازی شود.

وی با اشاره به اینکه تعداد مقالات ثبت خارجی و داخلی اختراعات بر روی اقتصاد دانشگاه‌ها تاثیر گذار است، اظهار کرد: سال گذشته ایران بیشترین رشد علمی در کشورهای دنیا را با افزایش 18 درصدی مقالات به دست آورد در حالی که آمریکا رشد منفی 5 درصد را داشت.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه رشد مقالات امسال بیشتر از سال گذشته بوده است، گفت: ایران در نانو به رتبه چهارم رسید و در بسیاری از رشته‌ها از نظر تعداد مقالات در بین 10 کشور برتر جهان قرار دارد.

ستاری با اشاره به اینکه در علوم انسانی مشکلات فراوانی وجود دارد، چرا که تعداد مقالات در این زمینه در ایران کم و در رتبه 44 جهان قرار گرفته است، اظهار کرد: سیستم آموزشی در کشور سنتی است و این امر نمی‌تواند موجب توسعه شود.

وی با بیان اینکه استارت آپ‌های حوزه خدمات به شدت رشد می‌کند و سیستم سنتی این تغییرات را تحمل نمی‌کند، افزود: بزرگترین مشکل اشتغال، محیط کسب و کار در کشور است. محیط کسب و کار بسیار شلوغ با تعداد مجوزهای بسیار فراوان داریم چرا که دولت نفتی محسوب می‌شویم اما باید تدبیر شود.

 ستاری با بیان اینکه بیش از سه هزار و 100 شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد، گفت: حدود 500 شرکت دانش بنیان بزرگ صنعتی برای پیشرفت در کار خود از دانش روز برای افزایش کیفیت و بهره وری از روش‌های دانش بنیان استفاده ‌می‌کنند. اما باید در این شرکت‌های دانش بنیان آموزش برای شرکت‌های نوپا برگزار و نیز چگونگی دریافت تسهیلات را آموزش ببینند.

این مسئول با بیان اینکه در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان 120 خدمات ارائه داده می‌شود، گفت: دانش آموختگان می‌توانند از نوآوری و ابتکار خود برای تولید و افزایش رونق اقتصادی بهره برداری کنند.

وی با اشاره به اینکه به شرکت‌های دانش بنیان تهسیلات کم بهره اهدا می‌شود، خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش بنیان در حال تبدیل شدن به شرکت‌های بزرگ هستند و بسیاری از شرکت‌های بزرگ را کنار می‌زنند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه زیست بوم جدیدی در کشور ایجاد شد و آن را به کتاب تبدیل می‌کنیم، تصریح کرد: انتظار می‌رود در حوزه پژوهش‌های کاربردی بخش خصوصی ورود کنند و در بخش پایه‌ای از سوی دولت حمایت می‌شوند.

ستاری با اشاره به اینکه از نخبگان ایرانی که زیر 40 سال دارند برای زیست بوم جدید جذب کردیم، گفت: از این دانشمندان جوان در سال‌های ابتدایی حضورشان در ایران حمایت مالی به عمل آمد.

وی با بیان اینکه آمار رد شرکت دانش‌بنیان در کشور بیش از 50 درصد است، گفت: شرکت‌ها باید حرکت موثری از خود برجای بگذارند تا مشخص شود پس از ثبت مفید عمل کردند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین