کد خبر: ۱۷۵۵۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۰
فرمانده آمریکائی کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در افغانستان گفت که در راهبرد جدید واشنگتن در قبال افغانستان، شمار افزایش نظامیان آمریکائی در این کشور مشخص شده است، اما این آمار علنی نخواهد شد.
 فرمانده آمریکائی کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در افغانستان گفت که در راهبرد جدید واشنگتن در قبال افغانستان، شمار افزایش نظامیان آمریکائی در این کشور مشخص شده است، اما این آمار علنی نخواهد شد.

به گزارش ایرنا، ژنرال «جان نیکلسون» در یک نشست خبری مشترک با سفیر آمریکا در کابل گفت که گروه های مسلح مخالف دیگر نمی توانند از خاک افغانستان، تهدیدی برای جهان ایجاد کنند.

منابع افغان به نقل از نشریه «فارن پالیسی»، فاش کردند که رقم دقیق نظامیان آمریکائی در افغانستان 12 هزار سرباز است، اما پیشتر این رقم 9 هزار و 800 تن ذکر شده بود.

این نشریه در شماره اخیر خود اضافه کرده است که اینک با اعلام راهبرد جدید ترامپ در افغانستان، قرار است شمار سربازان آمریکائی در این کشور به 16 هزار نفر افزایش یابد.

به نوشته این نشریه، محرمانه ماندن آمار نظامیان آمریکائی از زمان ریاست جمهوری «باراک اوباما» آغاز شده و در زمان ترامپ نیز این سیاست ادامه پیدا می کند.

به گفته فرمانده نظامیان آمریکا و ناتو در افغانستان، پیام راهبرد جدید آمریکا، شکست قطعی طالبان و گروه های تروریستی در افغانستان است.

فرمانده آمریکائی نظامیان خارجی در افغانستان گفت که گروه طالبان با استفاده از قاچاق مواد مخدر به فعالیت خود ادامه می دهند.

وی، از گروه طالان خواست که سلاح خود را به زمین بگذارند و به درگیری و جنگ در این کشور پایان دهند، در غیر این صورت به گفته وی، به شدت سرکوب خواهند شد.

نیکلسون، در این نشست خبری که بعد از اعلام راهبرد جدید آمریکا در قبال جنگ افغانستان برگزار شد، گفت که داعش نیز در استان «ننگرهار» افغانستان سرکوب شده‌ و در نقاط دیگر نیز نابود خواهد شد.

وی گفت که نیروی هوائی افغانستان بر اساس راهبرد جدید آمریکا تقویت خواهد شد.

«هوگو لورنس»، سفیر امریکا در کابل نیز در این نشست گفت که باید فشار بر گروه طالبان افزایش یابد تا آنان وادار به حاضر شدن بر سر میز گفت و گو و صلح با دولت شوند.

وی افزود که راهبرد جدید واشنگتن، تعهد آمریکا را در قبال افغانستان روشن کرد و امریکا در برابر طالبان، داعش و هر گروهی که باعث هرج و مرج شود، جنگ را ادامه خواهد داد.

سفیر امریکا در کابل تصریح کرد که واشنگتن، افغانستان را ترک نخواهد کرد و از این پس فعالیت های خود را دیگر بر پایه مهلت های زمانی انجام نمی دهد، بلکه این فعالیت ها بر بنیادهای عینی صورت خواهد گرفت.

لورنس افزود: راهبرد تازه آمریکا، نیازمند شکل دهی یک اجماع دیپلماتیک میان بازیگران منطقه ای و قدرت های خارجی است تا نقش سازنده ای را در صلح و ثبات در افغانستان ایفا کنند.

وی گفت که به تمام کشورهای منطقه، اهمیت همکاری برای کاهش تهدیدهای تروریستی و هسته ای را گوشزد می کند و پاکستان و هند در این راه، نقشی عمده را ایفا می کنند و ما در روزهای آینده منتظر کمک کشورهای همسایه افغانستان در جنگ هستیم.

سفیر آمریکا در کابل افزود که پاکستان به عنوان یک همکار مهم در منطقه، باید گام های عملی تعیین کننده در برابر گروه های مسلح مستقر در خاک این کشور که افغانستان را تهدید می کنند، بردارد.

این مقام آمریکائی، پیشرفت های به دست آمده از سال 2001 در افغانستان را چشمگیر دانست و گفت که رئیس جمهوری و رئیس اجرائی دولت آگاهند که کارهای زیادی باید صورت دهند تا اصلاحات بنیادی بر پایه میثاق نامه دوجانبه میان واشنگتن و کابل، به بار بنشیند و راهبرد آمریکا نیز منوط به انجام این اصلاحات خواهد بود.

این میثاق نامه روز گذشته در کاخ ریاست جمهوری افغانستان میان مقام های دو کشور به امضاء رسید. معیارهای اجرائی راهبرد سیاسی و امنیتی که در سال 2012 به امضای طرفین رسیده، در آن مشخص شده است.

سفیر آمریکا افزود که این اصلاحات، شامل برگزاری انتخابات در سال 2018 و 2019 میلادی، افزایش بیشتر مشارکت در دولت، افزایش مبارزه با فساد به ویژه در دستگاه های امنیتی و جذب سرمایه گذاری خصوصی و رشد اقتصادی است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین