|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
کد خبر: ۱۷۵۱۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۰
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: نبود یا کمبود مهارت ارتباط موثر بین زوجین و نداشتن مهارت حل تعارض بین آنان، شایع‌ترین علل طلاق زوج‌ها محسوب می‌شود.
 معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: نبود یا کمبود مهارت ارتباط موثر بین زوجین و نداشتن مهارت حل تعارض بین آنان، شایع‌ترین علل طلاق زوج‌ها محسوب می‌شود.

حبیب الله مسعودی فرید خاطرنشان کرد: این عوامل در بررسی‌های انجام شده روی ۸۰ هزار زوجی که سال گذشته به مراکز مشاوره بهزیستی مراجعه کردند، استخراج شده است.

ارتباط موثر به آن معنا است که زن و شوهر باید شرایط یکدیگر را درک کنند و به یکدیگر احترام بگذارند، توهین نکنند، ارتباط بدون خشونت داشته باشند و محبت و مودت را در خانه ترویج دهند. اینها اصول پایه‌ای برای یک ارتباط موثر است.

مهم‌ترین اصل ارتباط موثر، درک یکدیگر است به آن معنا که زوج ها در برخوردهایی که با همدیگر دارند، خودشان را جای یکدیگر بگذارند که آیا بطور مثال من دوست دارم با من اینگونه رفتار شود، اگر دوست ندارم پس با همسرم نیز اینگونه رفتار نکنم. آیا من دوست دارم با خانواده من اینگونه رفتار شود، اگر دوست ندارم پس با خانواده همسرم اینگونه رفتار نکنم.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: گاهی ممکن است آدم‌ها در شرایط روحی مناسبی نباشند که باید شرایط روحی طرف مقابل را درک کنیم و این مساله درباره زن یا مرد، فرقی نمی‌کند.

مسعودی فرید اظهار داشت: اساس ارتباط موثر، همدلی و درک متقابل و توجه به شرایط طرفین و احترام و اعتماد متقابل است که این مولفه ها از اهمیت فوق العاده زیادی برخوردار هستند و در دوره‌های آموزشی مراکز مشاوره بهزیستی به این موضوعات به طور مفصل در قالب کارگاه، شرح داده می‌شود و زوج‌های جوان در این کارگاه‌ها به درک خیلی خوبی می‌رسند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین