کد خبر: ۱۷۳۰۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴
ساختار نانویی این کرم به رهایش تدریجی ترکیب ضد سرطان کمک می‌کند و از سوی دیگر پس از استفاده از این کرم، اثرات سفیدی آن بر روی پوست باقی نخواهد ماند.
 دانش آموخته دانشگاه تربیت مدرس اقدام به استفاده از فناوری نانو در راستای افزایش کارایی کرم‌های ضد آفتاب با قابلیت رهایش ماده ضد سرطان شد.

به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، سمانه آشناگر مجری طرح با اشاره به مواد آلی و غیر آلی سمی و سرطان ‌زای موجود در کرم‌های ضد آفتاب در رابطه با اهداف این پژوهش گفت: در این طرح تلاش کردیم با اضافه کردن نانوذرات نانوکامپوزیتی به کرم ضد آفتاب، کارایی جذب اشعه‌ فرابنفش این کرم‌ها افزایش دهیم.

وی افزود: همچنین حضور و رهایش تدریجی ماده‌ ضدسرطان منجر به افزایش قابلیت آنتی اکسیدانی این کرم ضد آفتاب خواهد شد.

این محقق در رابطه با ضرورت انجام این طرح تاکید کرد: باتوجه به اینکه کرم ضد آفتاب یکی از پرمصرف ‌ترین محصولات آرایشی بهداشتی در کل دنیاست، بهبود کیفیت آن می‌تواند به میزان قابل ‌توجهی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. بنابراین کیفیت محصولات آرایشی بهداشتی یکی از اصلی‌ترین اهداف طرح بشمار می رود.

آشناگر اظهار داشت: ساختار نانویی این کرم به رهایش تدریجی ترکیب ضد سرطان کمک می‌کند و از سوی دیگر پس از استفاده از این کرم، اثرات سفیدی آن بر روی پوست باقی نخواهد ماند.

این طرح در قالب رساله‌ دکتری با راهنمایی محمدزمان کسایی انجام‌ شده و تحت عنوان رساله‌ موردنیاز صنعت به تایید داوران ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری نانو رسیده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین