کد خبر: ۱۶۸۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۱
بدنبال تغییر و تحولات اخیر در فدراسیون فوتبال و انتصاب «محمدرضا ساکت» به عنوان سرپرست دبیرکلی این فدراسیون، صحبت های مختلف و گمانه زنی هایی مطرح می شود که شاید این مدیر اصفهانی نامزد نهایی و اصلی این پست اجرایی مهم در فدراسیون نباشد.
 بدنبال تغییر و تحولات اخیر در فدراسیون فوتبال و انتصاب «محمدرضا ساکت» به عنوان سرپرست دبیرکلی این فدراسیون، صحبت های مختلف و گمانه زنی هایی مطرح می شود که شاید این مدیر اصفهانی نامزد نهایی و اصلی این پست اجرایی مهم در فدراسیون نباشد.

به گزارش ایرنا، بعد از آنکه در اواخر هفته گذشته بار دیگر اختلافات «کارلوس کی روش»سرمربی تیم ملی و «علیرضا اسدی» دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال رسانه ای شد، «مهدی تاج» رییس فدراسیون فوتبال در حکمی ساکت رئیس سازمان تیم های ملی را به عنوان سرپرست دبیرکلی این فدراسیون منصوب کرد.

براساس ماده 38 اساسنامه فدراسیون فوتبال یکی از مسئولیت های رئیس فدراسیون، «پیشنهاد عزل یا نصب دبیرکل به هیات رئیسه» است. وی روز شنبه و در حاشیه مراسم تجلیل از داوران برتر فوتبال در سخنانی تاکید کرد که حق عزل و نصب همکارانش را دارد و این برکناری ارتباطی با اختلافات جدید رسانه ای شده ندارد.

از زمان انتصاب ساکت به سرپرستی دبیرکلی فدراسیون فوتبال این سوال ذهن بسیاری را به خود معطوف کرده است که آیا تاج قصد داشته با این انتصاب به حاشیه های دامنه دار کی روش- اسدی پایان دهد یا اینکه همان طور که خود می گوید این تصمیم را از مدت ها قبل گرفته و حتی درباره آن با اسدی و ساکت گفت وگو کرده است؟

همزمان نگاهی به برخی از شرایط و ویژگی های دبیرکل فدراسیون نشان می دهد که شاید محمدرضا ساکت نامزد نهایی این سمت نباشد.

ماده 61 اساسنامه فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه دبیرکل مسئول ارشد امور اجرایی سازمان اداری فدراسیون فوتبال است که با «پیشنهاد رئیس و تصویب هیات رئیسه و با حکم رئیس فدراسیون» منصوب می شود، می گوید دبیرکل علاوه بر دارا بودن مدرک کارشناسی، سابقه 10 ساله مدیریت که دست کم پنج سال آن در ورزش باشد، باید با زبان انگلیسی نیز آشنا باشد.

از دیگر شروط دبیرکلی فعالیت تمام وقت در فدراسیون و مدیر نبودن در هیچ یک از باشگاه های مرتبط است. وی همچنین نباید در هیچ یک از مجامع حقوقی عضو مجمع فدراسیون مسئولیت داشته باشد.

گفته می شود که تسلط ساکت بر زبان انگلیسی به اندازه ای نیست که بتواند در جلساتی مانند دادگاه عالی ورزش CAS)) شرکت کرده یا با اعضا، کمیته ها، فیفا، کنفدراسیون و سایر سازمان های داخلی و خارجی ارتباط برقرار کند.

از طرف دیگر به نظر می رسد که دست کم «محمود اسلامیان» عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال که از وی به عنوان یکی از نامزدهای اصلی دبیرکلی نام برده می شود، نمی تواند دبیرکل شود زیرا مشغله های فراوانی به عنوان رئیس صندوق بازنشستگی کشوری دارد و حضوری تمام وقت در فدراسیون ندارد.

همزمان کی روش پس از برکناری اسدی، تصویری از خود و «محمدمهدی نبی» دبیرکل اسبق فدراسیون فوتبال در شبکه اجتماعی اینستاگرام به اشتراک گذاشت و تصریح کرد که رابطه اش با وی همواره دوستانه و توام با احترام متقابل بوده است. به نظر نمی رسد که نبی نیز در شرایط بحرانی و تنش آلود کنونی تمایلی برای پذیرفتن این سمت داشته باشد.

با این حال به نظر می رسد در هفته های آینده و بعد از فروکش کردن تنش های برکناری اسدی، رئیس فدراسیون فوتبال از زمان بیشتری برای رایزنی با افراد مختلف دارای شرایط دبیرکلی برخوردار خواهد بود و شاید عمر حضور ساکت به عنوان دبیرکل طولانی نباشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین