|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
کد خبر: ۱۶۶۷۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
امروزه در مقابل هزاران پایگاه اطلاع رسانی غذای جسمانی، هیچگونه پایگاه اطلاع رسانی غذای روحی در سطح جهان نداریم و این یک فقدان جدی است.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های طب اسلامی با بیان اینکه قضاوت نکردن به بهداشت روح کمک می کند، گفت: خوش بین بودن نیز بهداشت روح را تا 40 درصد تضمین می‌کند.

دکتر علیرضا ابوالفضلی در سومین همایش ملی خانواده و ارتقای سلامت روانی اجتماعی که امروز(هشتم تیر) در سالن آمفی تئاتر شهید علیمحمدی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، اظهارکرد: انسان دارای دو بعد جسمانی و روحی است، اما متاسفانه دنیای امروز صرفا به بعد جسمانی انسان پرداخته و کمتر توجهی به بعد روحی انسان دارد.

وی تاکید کرد: امروزه در مقابل هزاران پایگاه اطلاع رسانی غذای جسمانی، هیچگونه پایگاه اطلاع رسانی غذای روحی در سطح جهان نداریم و این یک فقدان جدی است.

ابوالفضلی با بیان اینکه انسان برای ارتقاء روح و روان خود به یک الگو نیاز دارد، گفت: الگوی مد نظر باید دارای برند عاری بودن از خطا باشد. اگرچه در سطح جهان برندهای الگویی بسیاری در زمینه های مختلف  ازجمله گوته، نیچه، لئوناردوداوینچی، شکسپیر، گاندی و ...داریم، اما باید توجه داشته باشیم که هیچکدام از این الگوها دارای برند عاری بودن از خطا نیستند.

وی خاطرنشان کرد: در نقطه مقابل، ما در دین خود الگوهای بسیاری همچون ائمه معصومین را داریم که دارای فاکتور عاری بودن از خطا هستند.

رییس مرکز مطالعات و پژوهشهای طب اسلامی گفت: در سطح دنیا 118 هزار و 500 اثر علمی در خصوص حضرت علی(ع) به چاپ رسیده که همگی آنها دارای بار علمی هستند، اما متاسفانه خود ما به این موارد بی توجه هستیم.

وی با بیان اینکه 70 درصد سلامت جسم از روح نشات می گیرد، اظهارکرد: اگر روح انسان تحت شعاع آسیبها قرار می گیرد می تواند جسم را نیز به انواع بیماری ها مبتلا کند و اگر بهداشت روح داشته باشیم می توانیم به بهداشت جسم نیز کمک کنیم.

ابوالفضلی با بیان اینکه قضاوت نکردن به بهداشت روح کمک می کند، گفت: خوش بین بودن  نیز می تواند بهداشت روح را تا 40 درصد تضمین کند.

وی در ادامه با انتقاد از بالا رفتن سن ازدواج در جامعه و همچنین عدم داشتن مهارتهای لازم زندگی در میان جوانان اظهارکرد: دختری را تصور کنید که 16 سال تحصیل می کند و به مدارج بالای تحصیلات تکمیلی رسیده، اما متاسفانه هیچگونه مهارتی ندارد. اگر به این دختر بگویند بیا با هم مکالمه انگلیسی، فرانسوی و یا عربی داشته باشیم، طبیعتا می گوید، نمی توانم. همین دختری که 16 سال تحصیل کرده بعید است بتواند یک خط قرآن بدون اشکال بخواند و جالب تر آنکه اگر از همین دختر حدود 26 تا 30 ساله بپرسی آیا می توانی یک قرمه سبزی ایرانی را خوب جا بیندازی، باز هم می گوید نه و اگر هم بگویی آیا اصول فرزند داری را بلدی و یا آیین همسرداری را آموخته ای؟ بازهم می گوید نه، نمی‌دانم.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: متاسفانه تب مدرک گرایی در جامعه به شدت بالا رفته، اما هیچگونه تلاشی برای مهارتگرایی در جامعه دیده نمی شود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین