|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷
کد خبر: ۱۶۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۴
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر سیاست مدنظر رئیس جمهور در چرخیدن همزمان چرخ های کارخانه ها و سانتریفیوژها گفت: رونق اقتصادی از سر دادن شعارهای جاه‌طلبانه، ولخرجی‌های بی‌حساب و کتاب و هزینه کردن‌های عجولانه برنمی‌آید.
علی ربیعی با تاکید بر اینکه جامعه کار و تولید امیدوارتر از گذشته به آینده و تدبیرهای دولت چشم دوخته است گفت: کارگران سربازان رزم تولید هستند و برای محقق ساختن اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم‌ انقلاب و اجرایی شدن سیاست‌ های رئیس‌ جمهور که می‌خواهند چرخ کارخانه‌ها و سانتریفیوژها با یکدیگر بچرخند با جدیت و از خودگذشتگی تلاش می‌کنند.

وزیر تعاون کار ور فاه اجتماعی تصریح کرد: کارگران همان کسانی هستند که 8 سال وفور منابع مالی، 800 میلیارد دلار درآمد نفت و پول پاشیدن در زمین سیاست‌های نامساعد را تجربه کرده‌اند و امروز بیش از هر زمان دیگری ایمان آورده‌اند که چرخیدن چرخ کارخانه‌ها، امنیت شغلی کارگر، رونق اقتصادی و امیدوارکننده بودن آینده از سر دادن شعارهای جاه‌طلبانه، ولخرجی‌های بی‌حساب و کتاب و هزینه کردن‌های عجولانه برنمی‌آید و باید تدبیر داشت.

ربیعی اظهارداشت: کارگران به تدبیرهای دولت دل و امید بسته‌اند و واگذار شدن بازار کشور به کالاهای خارجی و غیرتولیدی شدن اقتصاد کشور را همچون خاری در چشم تحمل کرده‌اند. امروز به دولت امید بسته‌اند تا مهر ساخت ایران اعتباری دوباره بیابد و کارگر ایرانی هر صبح با هزاران امید راهی دنیای تولید و کار شود.

وی ادامه داد: کارگر ایرانی به دکتر روحانی و دولت‌ امید بسته و یقین دارد که اگر این بار تحریم‌ها رفع شد و دسترسی به میلیاردها دلار میسر گشت، سهم تولید، سرمایه‌گذاری در ماشین‌آلات و سهمی که به سمت تولید محور شدن جامعه ایران جاری خواهد شد، ده‌ها برابر بیشتر از سهم واردات غیرضروری باشد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: 800 میلیارد دلار درآمد نفت وارد جامعه شد، اما حاصل آن رشد منفی اقتصادی بود اما در کنار رشد منفی اقتصادی و کارخانه‌هایی که مشکل پیدا کردند، جامعه کارگری شاهد توزیع ناعادلانه ثروت‌هایی بود که نظام آمال و آرزوهای جامعه و سبک زندگی آن‌ را تغییر دادند و در این میان، اخلاق و فرهنگ کار قربانی شد.

ربیعی خاطرنشان کرد: بارها گفته‌ام در جامعه‌ای که تولید منزلت نداشته باشد و تولید راه دست یافتن به آرزوهای مادی نباشد و کسانی یکشبه ره صد ساله بروند، اخلاق از میان خواهد رفت.

وی با بیان اینکه امروز متأسفانه اخلاق کار، قربانی سیاست‌های نادرست شده است خطاب به ریئس جمهور گفت: جامعه کارگری به جنابعالی امید بسته که تولید را صاحب منزلت سازید و احترام کارگر به او بازگردانده شود. من از ابتدای ورود به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با آگاهی از پیوندهای عمیق میان کارگران و آقای رئیس جمهور، کوشیده‌ام تا مجری سیاست‌های دولت تدبیر و امید باشم و هرچه بیشتر خواسته های کارگران و جامعه کار و کارآفرینی را دنبال کنم و آنها و دولت را به یکدیگر نزدیک نمایم.

وزیر تعاون، کار ور فاه اجتماعی تصریح کرد: تحقق عدالت اجتماعی از اهداف بنیادین انقلاب اسلامی ایران بود و آنچه هر سه مقوله تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به هم پیوند می‌دهد، عدالت اجتماعی است. تعاون راهبردی اقتصادی برای عدالت اجتماعی است.

ربیعی گفت: تضمین اشتغال پایدار نیز راهی برای توزیع عادلانه ثروت و عدالت اجتماعی است و رفاه اجتماعی نیز در پی کاستن از بی‌عدالتی‌ها حاصل خواهد شد. بنابراین، ادغام این سه وزارتخانه نه فقط مقوله‌ای سازمانی، بلکه راهی به سوی تحقق یکی از بنیادی ترین اهداف انقلاب اسلامی ایران است. با جدیت بر این باور اصرار داشته‌ام که اگر عدالت اجتماعی محقق شود، ثبات، امنیت و کرامت انسانی دست یافتنی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: عدالت اجتماعی و نشاط فردی و اجتماعی، در سایه رشد اقتصادی و در سایه قدرت گرفتن تولید امکانپذیر است. باید اقتصاد رانتی را پشت سر بگذاریم، برای یکی دو نسل به شدت کوشش کنیم، از سیاستگذاری عقلانی حمایت کنیم و سخت تن به کار بدهیم؛ فقط در این صورت است که آینده‌ای بهتر پیش رو خواهیم داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه افزود: وزارت کار در دولت تدبیر و امید، اقداماتی در راستای تولیدمحور شدن و احیای رشد اقتصادی انجام داده است. ما کوشش کردیم تا کارآمدی را به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و از جمله صندوق سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی بازگردانیم. در همین مدت کوتاه قریب به 10 هزارمیلیارد تومان به ارزش صندوق تأمین اجتماعی افزوده شده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین