کد خبر: ۱۶۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۴
با حضور رئیس جمهور و در روز جهانی کارگر 8 کارگر نمونه کشوری و 2 کارگروه 4 نفره به عنوان کارگران و گروه های کار نمونه کشوری معرفی و تقدیر شدند.
با حضور رئیس جمهور و همزمان با گرامیداشت هفته کارگر کارگران و کارگروه های نمونه کشور معرفی شدند. امسال 8 کارگر و 2 کارگروه 4 نفره به عنوان کارگران نمونه معرفی و تقدیر شدند.

اسامی کارگران نمونه کشوری و کارگروه های نمونه  امسال به شرح زیر است:

اسحق شکرانه از شرکت کشت و صنعت کارون استان خوزستان با طرح "طراحی ساخت و مهندسی معکوس برخی قطعات دستگاه دروگر نیشکر" توانست به عنوان کارگر نمونه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت. این کارگر در این طرح به نوسازی و تعمیر اساسی استرینگ سنسور دروگرهای نیشکر با توجه به نبود نوع مشابه در بازار داخلی، طراحی و ساخت قیفی کروپ دیوایدر دروگر نیشکر، طراحی و ساخت رینگ چرخ دستگاه با توجه به عدم استحکام لازم و عدم تطابق با شرایط کاری در مزارع نیشکر استان خوزستان به منظور صرفه جویی در مصرف لاستیک های وارداتی و مهم تر از آن جلوگیری از اتلاف زمان و .... پرداخت.

ایوب هواسی تکنسین تولید از شرکت دانش بنیان اطلس ایلام با طرح "طراحی و ساخت سکوی ضد سرقت ترانس هوایی به روش مکانیکی" به عنوان کارگر نمونه معرفی شد. این طرح جهت پیشگیری از سرقت در ساختمان طراحی شده است و در موقع نصب و پیاده شدن باید وزن ترانس روی سکو نباشد و مسیری را به صورت رفت و برگشتی طی نماید و بعد از اینکه در جای خود قرار گرفت دریچه های تعبیه شده با وزن ترانس بسته می شوند و اجازه حرکت به آن نمی دهند مگر با حمل مجدد توسط جرثقیل که وزن ترانس کم و دریچه ها باز شوند. پیش بینی می شود با اصلاح سکوهای ترانس به این روش سرقت ها نیز کاهش یابد.

رضا بزرگ زاد سرپرست IT  از شرکت قند نقش جهان اصفهان با ساخت، نصب و راه اندازی سیستم چغندر رسانی توانست عنوان کارگر نمونه را کسب نماید. وی توانست در این سیستم بر پایه مکانیزه کردن فرآیند های دخیل در پروسه تحویل چغندر از بدو ورود به کارخانه از طریق استفاده از کارت های هوشمند card  ID استوار نماید.

در این پروژه از تکنیک stop watch  استفاده   و کلیه مراحل ایجاد روش استاندارد فرآیند، تجزیه فرآیند به اجزا آن تا حد لزوم، مطالعه فرآیند و انجام زمان سنجی، رتبه بندی عملکرد کارگر و تعیین ضریب عملکرد، محاسبه زمان متوسط و محاسبه زمان نرمال از طریق ضرب کردن ضریب عملکرد در زمان متوسط  انجام شد.

حامد زمانی محقق و کارشناس ارشد کشاورزی از مرکز تحقیقات و آموزش توتون تیرتاش استان مازندران با طرح تولید بذر پوشش دارشده توتون ( pellet پلت) عنوان کارگر نمونه را از آن خود کرد. در این رابطه مطالعه تهیه و تعیین تأثیر انواع و ترکیب مواد مورد استفاده برای پلت بذر توتون روی قدرت جوانه زنی بذر توتون که از اهمیت بسیار زیادی برخودار است، انجام خواهد شد.

پس از شناخت تأثیر انواع ترکیب مواد روی جوانه زنی بذر توتون، تهیه و ترکیب مواد، تنظیم دستگاه و نحوه چگونگی پلت اقدام به پلت کردن بذر توتون خواهد شد. یکنواختی جوانه زنی، کیفیت فیزیکی، تعداد بذر در هر بذر پلت شده، سرعت جوانه زنی، کیفیت جوانه زنی، استحکام بذر در هنگام کار با دستگاه بذر گذار، قدرت قوه نامیه بعد پلت 6 ماه تا یک سال،  نمونه های پلت شده بذر توتون و بذرخام در آزمایشگاه و در گلخانه مورد مقایسه قرار می گیرند.

حمیدرضا ربیعی راد فوق دیپلم نقشه کشی و تکنسین نقشه کشی صنعتی نیروگاه حرارتی شازند در استان مرکزی با طرح "گیربکس هیپوسیکلوئیدی کاهنده سرعت" به عنوان کارگر نمونه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

در این طرح رینگ ساده ای به عنوان دایره کوچکتر در داخل محفظه حلقه دنده درحال چرخش می باشد و منحنی هیپوسیکلوئیدی تشکیل می دهد. باچرخش بلبرینگ خارج از مرکز یک انقلاب صنعتی اتفاق می افتد.
محمد امینی دارای  لیسانس مکانیک ساخت و تولید، کارشناس تأمین قطعات از شرکت نیرو محرکه  قزوین با طرح تولید پین های سنکرونایزر پژو به روش تراشکاری توانست عنوان کارگر نمونه را کسب کند.

در این طرح قطعات به جای اینکه توسط ماشین فرز و ابزار فرم ماشین کاری شوند، به روشی کاملا جدید و نوآورانه توسط دستگاه تراش و بدون ابزار فرم ماشین کاری می گردد. این روش فرایند تولید پین های سنکرونایزر را بسیار ساده و ارزانتر از نمونه خارجی نموده است.

مسعود جولانی رئیس هیئت مدیره کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات از شرکت خدمات کشاورزی باران البرز با طرح گلدان مخصوص کشت توت فرنگی ( گلدان فارو ) عنوان کارگر نمونه را از آن خود کرد. این طرح با توجه به اینکه اولین بار در ایران و جهان برای خصوصیات فیزیولوژیکی و آناتومیکی اندامهای هوایی و ریشه ای توت فرنگی برای کل کشور طراحی و بومی سازی شده است و هزینه های گلخانه را در مجموع 30 درصد کاهش داده و تراکم در واحد سطح را افزایش می دهد.

مهدی قبادی کارشناس مهندسی کامپیوتر – نرم افزار و مدیر IT  شرکت  نوین سبک ساز سبلان در استان اردبیل با طرح "استفاده از نرم افزارهایexcel- access و برقراری شبکه های کامپیوتری هم به صورت کابلی و هم به صورت وایرلس" توانست کارگر نمونه سال 92 شود.

در شبکه وایرلس تمام کامپیوتر ها با استفاده از سیگنال های رادیویی اقدام به انتشار اطلاعات مورد نظر برای یکدیگر می نمایند. این نوع شبکه ها دارای ساختاری پیچیده می باشد که بدین طریق می توان یک کامپیوتر متصل به این نوع شبکه ها را در مکان هایی که قادر به کابل کشی سیمی نیست، استقرار داده و کماکان از امکانات شبکه بهره مند گردید.

لذا  شبکه های کامپیوتری هم به صورت با سیم و هم به صورت بی سیم  اجرا گردید و با توجه به هزینه های بالای اجرا و پشتیبانی اینگونه شبکه ها مخصوصا شبکه های وایرلس با توجه به تخصصی بودن طرح  پشتیبانی های بعدی برای شرکت صرفه جویی اقتصادی همراه داشته است.

کارگروهی متشکل از منصور رضاییان، محمد رضاییان، رضا رضاییان و علیرضا رضاییان از شرکت تراشکده البرز با طرح ساخت ردیفکار پنوماتیک دو ردیفه روی یک پشته و ساخت ردیفکار پنوماتیک کشت مستقیم (نوتیلیج) توانستند عنوان کارگران نمونه امسال را از آن خود کنند.

این طرح باعث افزایش تولید محصول نسبت به ردیفکار معمولی مشابه به میزان 30 درصد به بالا (دو ردیف یک پشته )، صرفه جوئی در مصرف آب ، عدم استفاده از ادوات خاک ورزی که نتیجه آن کاهش مصرف انرژی و هزینه می باشد (نوتیلج)، افزایش سرعت کاشت محصول دوم در مزرعه با حذف عملیات خاک ورزی(نوتیلج)، کاهش همزمان دقیق بذر و کود در عمق و فاصله تنظیم شده (نوتیلج)، منطبق با تراکتورها و شرایط مزارع ایران (نوتیلج) و تأمین قطعات و خدمات پس از فروش به مدت 10 سال (نوتیلج) می شود.

کارگروه دیگر متشکل از جلیل مدیر، رسول چوپانی ، کوروش دهقان نژاد و عبدا... پور طیبی از شرکت جامعه استان خراسان رضوی  با طرح ابتکاری تولید پارچه پشم / کشمیر توانستند عنوان کارگر نمونه را اخذ کنند.

در این طرح طراحی و ساخت تیغه برش مناسب طول الیاف مورد نظر،  تنظیمات دستگاه بر اساس ساختار الیاف برای  مخلوط کردن الیاف پشم و کشمیر به نسبت 90 به 10، تنظیمات دستگاه  اتوکونرجهت یکنواختی نخ، تغییرات سخت افزاری و افزودن مدار الکترونیک با توجه به ساختار خاص الیاف در دستگاه اشلافهورس، استفاده از بوبین نخ با حداکثر وزن 500 گرم و یک لا جهت جلوگیری از آسیب به نخ و یکنواختی و نفوذپذیری بیشتر( رنگرزی)، انتخاب مواد ضد نمدی کردن الیاف و ..... انجام شده است.
منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین