|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۳
کد خبر: ۱۶۳۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۸
وزیر تجارت خارجی و صنایع مالزی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه هرچه بیشتر روابط تجاری با کشورمان به تلاش برای توسعه روابط بانکی بین ایران و مالزی اشاره کرد و گفت: به زودی مقام‌های بانکی دو کشور یادداشت تفاهم همکاری امضا خواهند کرد که گام مهم در توسعه روابط است.
 وزیر تجارت خارجی و صنایع مالزی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه هرچه بیشتر روابط تجاری با کشورمان به تلاش برای توسعه روابط بانکی بین ایران و مالزی اشاره کرد و گفت: به زودی مقام های بانکی دو کشور یادداشت تفاهم همکاری امضا خواهند کرد که گام مهم در توسعه روابط است.
 
«مصطفی محمد» صبح امروز در دیدار با محمود واعظی رییس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و مالزی در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و امضای سند کمیسیون مشترک اقتصادی بین دو کشور، امضای این سند را بسیار مهم ارزیابی کرد و از تشکیل کمیته های تخصصی شش گانه برای پیگیری اهداف سند مذکور خبر داد.
 
کمیته های تجارت و صنعت، بانکی و مالیه، محیط زیست و انرژی، حمل و نقل و آموزش و بهداشت اهداف کمیسیون مشترک را دنبال خواهند کرد و اکنون هر کدام از این کمیته ها اهدافی را در دستور کار قرار داده اند.
 
وزیر تجارت خارجی و صنایع مالزی به سفر پارسال رییس جمهوری ایران به کشورشان اشاره کرد که در آن مقرر شده بود در سه زمینه افزایش سطح تبادل هیات های عالی رتبه، افزایش سطح مذاکره های رییسان بانک های مرکزی دو کشور و افزایش اقدام ها برای افزایش حجم روابط دو کشور اقدام شود.
 
محمد به جلسه امروز خود با «محمود واعظی» رییس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور اشاره کرد و گفت: زمینه های بسیار زیادی برای توسعه روابط بین دو کشور وجود دارد و علاوه بر آن بازار ایران ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه همکاری است.
 
این مقام مالزیایی کشورش را مکانی آسان برای تجارت توصیف کرد که ظرفیت های بزرگی برای توسعه همکاری دارد.
 
محمد حجم روابط تجاری دو کشور را به میزان 700 میلیون دلار ناکافی دانست و ادامه داد: حجم روابط در سال 2011 میلادی یک میلیارد و 600 میلیون دلار بود و اکنون باید تلاش کنیم به آن میزان بازگردیم.
 
وزیرتجارت خارجی و صنایع مالزی به مذاکره با واعظی درباره تجارت ترجیحی بین دو کشور اشاره و ابراز امیدواری کرد: موافقتنامه تجارت ترجیحی بین دو کشور که به سود طرفین هم هست در آینده امضا شود. ضروری است سفری از مقام های ایرانی برای پیگیری روند مذاکره ها در این باره به مالزی صورت گیرد.
 
محمد از مساعدت ایران برای اینکه دو شرکت پتروناس و البخاری مالزی بتوانند در میدان های نفتی ایران فعالیت داشته باشند خبر داد و گفت: مقرر شد در باره یکی از مناقصه ها که در ماه سپتامبر برگزار خواهد شد مالزی جزئیات فنی را به ایران پیشنهاد بدهد.
 
وزیرتجارت خارجی و صنایع مالزی به وجود پنج هزار دانشجوی ایرانی در این کشور و بازدید سالانه بیش از 15 هزار توریست ایرانی از مالزی اشاره کرد و بیان داشت: سفارت مالزی در تهران مورد حمایت قرار گرفته است تا بتواند چالش های هواپیمایی ایرآسیا را برطرف سازد.
محمد همچنین به تلاش های ایران در زمینه صادرات روغن نخل مالزی اشاره کرد و گفت: امید است بزودی صادرات این محصول به ایران افزایش یابد.
 
وی از تشکیل دفتر روغن پالم مالزی در تهران خبر داد و گفت: این دفتر می تواند برای افزایش صادرات این محصول کمک کند.
 
وزیرتجارت خارجی و صنایع مالزی بر شناسایی بیشتر محصول های ایرانی برای صادرات به بازارهای مالزی تاکید کرد و گفت: سفارت ایران در مالزی باید در این زمینه بیشتر فعالیت کند.
محمد گفت: به وزیر مربوطه در مالزی هم توصیه شده است تلاش بیشتری برای شناسایی محصول های ایران در بازار مالزی داشته باشد.
 
وزیرتجارت خارجی و صنایع کشور مالزی ظهر امروز با محمود واعظی رییس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران ومالزی در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران دیدار کرد.
 
به گزارش ایرنا، حجم کل تجارت مالزی در ماه آوریل سال جاری با رشد 22.5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن به بیش از 139 میلیارد رینگیت (حدود 32 میلیارد دلار) رسید در حالی که این میزان در ماه مشابه سال پیش از آن با رشد 20.6 درصدی به 73 میلیارد رینگیت (حدود 17 میلیارد دلار) رسیده بود.
 
براساس این گزارش، حجم کل تجارت مالزی برای چهار ماه نخست سال جاری 23.8 درصد رشد داشت و به مبلغ 569 میلیارد رینگیت (حدود 132 میلیارد دلار) رسید، این رقم برای دوره مشابه سال پیش از آن 460 میلیارد رینگیت (حدود 106 میلیارد دلار) بوده است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین