کد خبر: ۱۶۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۱
تمام تلاش دولت در چهار سال اخیر این بود که شرایط بازنشستگان را بهبود بخشد اما متاسفانه نابرابری از گذشته بسیار بود و برای به حداقل رساندن آن به زمان طولانی‌تری نیاز داریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۵۵ درصدی تشکل‌ها در دولت یازدهم خبر داد و گفت: روزنامه‌نگاران تا آخر این هفته صاحب کانون می‌شوند.

علی ربیعی در در نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و سازمان‌های مردم نهاد که در مجموعه تلاش برگزار شد،‌ اظهار کرد: برنامه توسعه سهم تشکل‌ها در شورای عالی تامین اجتماعی را در دستور کار داریم که به شکل لایحه نیز به مجلس ارسال شده است. در این لایحه سهم تشکل های کارگری و کارفرمایی در شورای عالی تامین اجتماعی افزایش می‌یابد تا به غیر از سهم نمایندگان دولت، سه نماینده کارگری و سه نماینده کارفرمایی در این شورا تصمیم گیری کنند.

وی از ثبت کانون روزنامه‌نگاران تا آخر هفته خبرداد و گفت: امروز که گردهم آمدیم تلاش کردیم تا قانون مدار حرکت کنیم و خرسندیم که بگوییم روزنامه‌نگاران نیز صاحب کانون شدند و این اتفاق اواخر هفته به ثبت می‌رسد تا مشکلات آنها برطرف شود.

ربیعی تصریح کرد: اگر چه در این دوره نقص‌هایی وجود داشت اما سعی کردیم غیر سیاسی عمل شود و گردش گفتمان صورت گیرد و کارها در حد سلامت پیش برود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رمز موفقیت دولت روحانی را، مثلت جامعه، تشکل‌ها و دولت دانست و افزود: تشکل‌ها راه بی‌بدیل نجات کشور هستند و باید پایمردی و ایستادگی کنند و در سیاست‌گذاری تاثیر داشته باشند.

وی از تشکل‌ها خواست تا در جهت کاهش آلام و رنج مردم تلاش کنند و تاکید کرد: تشکل‌ها باید مظهر خیر و برکت باشند. همه باید تلاش کنیم به شکلی رفتار کنیم که جای خادم و مخدوم در دولت عوض نشود و با هم افزایی و همدلی کارها را پیش ببریم.

ربیعی در ادامه از فروش سهام بانک رفاه به بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: فروش سهام بیمه ملت نیز به بازنشستگان کشوری آغاز شده و قرار است بهترین هلدینگ ها  برای ارتقاء وضعیت زندگی به بازنشستگان واگذار شود.

وی افزود: تمام تلاش دولت در چهار سال اخیر این بود که شرایط بازنشستگان را بهبود بخشد اما متاسفانه نابرابری از گذشته بسیار بود و برای به حداقل رساندن آن به زمان طولانی‌تری نیاز داریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود اجماع عمومی و جاری بودن عقلانیت در کشور را مهمترین پیام انتخابات دانست و با اشاره به برخی بداخلاقی‌ها در دوران انتخابات ابراز امیدواری کرد: این بداخلاقی‌ها و اتهام زدن‌ها تنها در یک ماه انتخابات بوده باشد و طی چهار سال آینده ادامه پیدا نکند.

به گفته وی اشتغال و فقر مهمترین گفتمان دوران انتخابات بود که مورد توجه قرار گرفت و به افکار عمومی کشیده شد از این رو همه باید تلاش کنند تا نابرابری‌ها در کوتاه مدت کاهش یابد و بیکاری در چهار سال پیش رو به حداقل برسد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین