کد خبر: ۱۶۲۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱
اما در روش غیرمستقیم‌ کنه‌ای که روی بدن حیوانات اهلی وجود دارد، از خون دام آلوده تغذیه می‌کند و آلوده می‌شود و چنانچه این کنه، روی بدن انسان قرار گیرد، می‌تواند آلودگی را منتقل کند.
‌سرپرست شبکه دامپزشکی سربیشه از دامداران خواست تب کریمه کنگو را جدی گرفته و نسبت به سم پاشی جایگاه‌های پرورش دام‌ها اقدام کنند.

 به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی سربیشه، سید حمید محمدی اظهارکرد: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که در حیوانات اهلی هیچ گونه علائم مشخصی ندارد و خطر انتقال بیماری در انسان طی ذبح حیوان آلوده ‌یا یک دوره کوتاه پس از ذبح حیوان آلوده وجود دارد.

محمدی ادامه داد: زمانی‌که انسان با ترشحات و خون بدن حیوان آلوده تماس پیدا می‌کند، بیماری به صورت مستقیم منتقل می‌شود.

وی اظهارکرد: اما در روش غیرمستقیم‌ کنه‌ای که روی بدن حیوانات اهلی وجود دارد، از خون دام آلوده تغذیه می‌کند و آلوده می‌شود و چنانچه این کنه، روی بدن انسان قرار گیرد، می‌تواند آلودگی را منتقل کند.

محمدی به اهمیت سم پاشی در پیشگیری از این بیماری اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه کنه‌ها در فصل گرم سال بیشترین فعالیت دارند از دامداران خواهشمندیم نسبت به سم پاشی جایگاه‌های پرورش دام و سم پاشی دام خود اقدام کنند.

سرپرست شبکه دامپزشکی سربیشه نکاتی در مورد پیشگیری از تب‌کریمه کنگو نیز بیان کرد: خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام، خودداری از کشتار دام در معابر عمومی، تهیه گوشت از مراکز معتبر و خرید گوشت دارای مهر و لیبل دامپزشکی، خودداری از مصرف گوشت و جگر بصورت خام و یا نیم پز  نگهداری گوشت قبل از فریز کردن در دمای صفر تا چهار درجه به مدت  24 ساعت و جگر به مدت 48 ساعت از جمله نکات قابل توجه در پیشگیری از این بیماری است.

محمدی یادآور شد: افرادی که در کشتارگاه‌ها کار می‌کنند نیز باید از دستکش و چکمه و روپوش استفاده کنند، در واقع رعایت بهداشت فردی تنها راه پیشگیری از ابتلا به بیماری است.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین