|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
کد خبر: ۱۶۱۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۳
نخستین مزرعه بادی جهان که توسط چترهای نجات نیرودهی می‌شود، قرار است تا سال ۲۰۲۰ به بیش از پنج هزار خانه در انگلستان برق‌رسانی کند.
 نخستین مزرعه بادی جهان که توسط چترهای نجات نیرودهی می‌شود، قرار است تا سال ۲۰۲۰ به بیش از پنج هزار خانه در انگلستان برق‌رسانی کند.

به نقل از دیلی‌میل، در این مزرعه، ۲۰ چترنجات که به صورت جفت کار می‌کنند، با سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت به ارتفاع بیش از ۳۰۰ متر می‌رسند.

چرخه حرکت این چتر‌ها افساری را می‌کشد که این افسار خود متصل به ظرفی استوانه‌ای شکل است که روی زمین می‌چرخد. این ظرف استوانه‌ای به مولدی متصل است که می‌چرخد و برق تولید می‌کند.



فرآیند این مزرعه بادی به گونه‌ای طراحی شده که بادبادک‌ها برق‌رسانی مداوم را تضمین می‌کنند.

مکان این مزرعه بادی ماه سپتامیر اعلام می‌شود، اما احتمال می‌رود محل آن در اسکاتلند باشد.

شرکت برق "سیستم‌های برقی بادی" (KPS) به دنبال برق رسانی به پنج هزار و ۵۰۰ خانه با استفاده از این روش است.

این شرکت با موفقیت مزرعه‌ای با قابلیت تولید ۴۰ کیلووات برق را آزمایش کرده و به دنبال آزمایش یک نسخه ۵۰۰ کیلوواتی از آن است. این نهاد در نهایت مزرعه‌ای با قابلیت ارائه ۱۰ هزار و ۵۰۰ کیلووات برق خواهد ساخت.
 
شرکت KPS همچنین به دنبال هواکردن بادبادک‌های بسیار بزرگ‌تر در دریاست.

گفته می‌شود ساخت مزرعه‌های بادی از این دست ارزان‌تر از توربین‌های بادی است، زیرا فولاد کمتری برای ساخت آن‌ها نیاز است، قابل انتقال هستند و نگهداری از آن‌ها آسان‌تر است.
 
چترهای مزرعه مورد بحث در ارتفاعی دو برابر پره‌های توربین‌های بادی معمولی کار می‌کنند.

می‌توان این چتر‌ها را بر روی توربین‌های بادی دریایی از رده خارج شده نصب کرد، زیرا صد‌ها توربین طی یک دهه آینده به پایان عمر خود می‌رسد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین