کد خبر: ۱۶۱۷۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۳
محرومیت پرسپولیس از حضور تماشاگرانش در جدال با لخویا در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان باعث شد تا آنها یکی از بدترین شرایط حضور خود در این رقابت‌ها را پشت سر بگذارند و با کسب تساوی خانگی، شانس صعودشان کم شود.
محرومیت پرسپولیس از حضور تماشاگرانش در جدال با لخویا در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان باعث شد تا آنها یکی از بدترین شرایط حضور خود در این رقابت‌ها را پشت سر بگذارند و با کسب تساوی خانگی، شانس صعودشان کم شود.

اتفاقات رخ داده در جدال برابر الوحده که با روشن کردن آتش زا همراه بود از سوی کنفدراسیون آسیا حکم تعلیقی محرومیت تماشاگران این تیم را به جریان انداخت تا آنها مجبور شوند در اولین جدال خود در مرحله یک هشتم بدون حامیان خود روی سکوها برابر لخویا قرار گیرند.

سال 2013 منچستر سیتی در روسیه به مصاف زسکا مسکو رفت، بازی‌ای که به دلیل شعارهای نژادپرستانه‌ی هواداران زسکا علیه یحیی توره خبرساز شد. آنها بارها توره را «میمون» خطاب کرده و الفاظ نژادپرستانه‌ای علیه وی به کار بردند. توره از داور خواست که بازی را متوقف کند ولی این اتفاق نیفتاد.

کار به آنجا کشید که لورد هرمن، فعال ضدنژادپرستی سرشناس اروپا، از یوفا خواست که برای حل مساله‌ی نژادپرستی در روسیه ورود کند. مساله‌ای که در آنجا مشخص کرد یوفا به سادگی تیمی را از حضور تماشاگر محروم نمی‌کند، با این که نژادپرستی یکی از تابوها و خط قرمزهای این سازمان است.

پس از این دیدار مسئولان زسکا که تیم‌شان بارها با تذکر یوفا مواجه شده بود اعلام کردند که عوامل منچسترسیتی جوسازی و بزرگنمایی کرده‌اند و و آنها خودشان بازیکن سیاه‌پوست دارند و با مشکل نژادپرستی دست و پنجه نرم نمی‌کنند.

هرمن در این مورد گفت: طبق پروتکل شفاف یوفا در مواقع اینچنینی از تماشاگر می‌خواهد که دست از این رفتار خود بردارد.

رئیس اتحادیه‌ی بازیکنان اروپا، گوردن تیلور، نیز در مورد این حادثه گفت: در مواقع اینچنینی باید کاپیتان تیم داور را از شعارهای نژادپرستانه آگاه کند و داور نیز باید به ناظر یوفا اطلاع بدهد و آنها از تماشاگران بخواهند که این کار را متوقف کنند. داور باید بازیکنان را از زمین مسابقه خارج کرده و بازی را متوقف یا لغو کند.

یوفا بعد از حکم سنگینی که علیه لیورپول داد و این تیم را بعد از فاجعه‌ی ورزشگاه هیسل 5 سال از حضور در میادین اروپایی محروم کرد جانب مدارا را گرفته و حتی در برخورد با موضوعات حساسی چون نژادپرستی به جریمه‌ی نقدی بسنده می‌کند. جریمه‌های سنگین نقدی تیم میزبان را وامی‌دارد که خود کنترل و امنیت ورزشگاه را تامین کند و آن را ارتقا دهد.

به گزارش ورزش 3، با این حال، AFC همچنان به برخوردهای خشن و محروم کردن تیم‌ها از حضور تماشاگر اصرار دارد و این به ضرر باشگاه‌هایی چون استقلال و پرسپولیس تمام می‌شود که از معدود تیم‌های پرهوادار غرب آسیا هستند. لیورپول بعد از فاجعه‌ی هیسل دیگر لیورپول نشد و اکنون باید دید پرسپولیس می‌شود و قادر خواهد بود از این اتفاق و تساوی خانگی بدون حضور تماشاگرانش در دوحه جان سالم به در ببرد یا خیر.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین