|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۹
کد خبر: ۱۶۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۰
نرسی قربان گفت: مسئله فروش اسلحه به عربستان از دیدگاه سیاسی و آنچه در منطقه رخ می دهد مهم است و اگر جنگی در منطقه رخ بدهد، بازار انرژی را کاملا تحت تاثیر قرار می‌دهد.
  نرسی قربان گفت: مسئله فروش اسلحه به عربستان از دیدگاه سیاسی و آنچه در منطقه رخ می دهد مهم است و اگر جنگی در منطقه رخ بدهد، بازار انرژی را کاملا تحت تاثیر قرار می‌دهد.

نرسی قربان، تحلیلگر ارشد اقتصاد انرژی در خصوص تاثیر سفر اخیر ترامپ به ریاض و انعقاد قرارداد‌های نظامی و اقتصادی منعقد شده بر بازار نفت و مشتقات آن اظهار داشت: توافقات دیروز سران دو کشور آمریکا و عربستان بر اجلاس آتی اوپک عمده‌ای  تاثیری ندارد زیرا عربستان روزهای قبل اعلام کرده بود که با همه کشورهای عضو اوپک همگام است و تلاش می‌کند که توافق کاهش سقف تولید تمدید شود و در این خصوص با روسیه نیز مذاکراتی داشته است.

وی افزود: آنچه در ریاض اتفاق افتاد بیش از این که تاثیری بر بازار نفت بگذارد مسئله‌ای سیاسی بود زیرا در حال حاضر و در شرایطی که قیمت نفت وابسته به تصمیم اوپک است و در حالی که عربستان به دنبال فروش شرکت آرامکو است، در صورتی که قیمت نفت متزلزل و روند نزولی داشته باشد پیدا کردن مشتری با مشکل رو به رو می شود. بنا بر این به طور کلی عربستان به دنبال قیمت بالای نفت است.

قربان تصریح کرد: آنچه در حال حاضر خطر محسوب می شود فروش اسلحه است چرا که با تعامل بزرگ و گسترده تجاری آمریکا و عربستان، اجماعی علیه ایران ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: موضوع فروش اسلحه در بازار انرژی تاثیر عمده ندارد اما ممکن است تعامل عربستان و امریکا قیمت فرآورده های نفتی را ثابت نگه داشته و یا حتی افزایش دهد.

این تحلیلگر بازار نفت خاطر نشان کرد: این موضوع نگران کننده است که آمریکا و عربستان اجماعی علیه ایران شکل داده‌اند و 50 نفر از سران کشورهای مسلمان را هم دعوت کرده‌اند. صحبت‌های دیروز پادشاه عربستان و ترامپ رسما علیه ایران بوده است.

وی یادآور شد: مسئله فروش اسلحه به عربستان از دیدگاه سیاسی و آنچه در منطقه رخ می دهد مهم است و اگر جنگی در منطقه رخ بدهد، بازار انرژی را کاملا تحت تاثیر قرار می‌دهد.
منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین