|
|
امروز: شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۵:۱۹
کد خبر: ۱۶۰۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۳
از روز گذشته جشنواره معتبر و مهم کن آغاز شد و به این ترتیب بخش مهمی از آثار غیر استودیویی سال، نخستین نمایش را تجربه خواهند کرد.
 از روز گذشته جشنواره معتبر و مهم کن آغاز شد و به این ترتیب بخش مهمی از آثار غیر استودیویی سال، نخستین نمایش را تجربه خواهند کرد.

در پست‌های مختلف کافه سینما در ساعات گذشته، این رویداد را دنبال کرده‌اید. و در روزهای آینده با گزارش‌ها و نقدهای این فیلم‌ها آشنا خواهید شد. اما خوب است که پیش از این، با مهم‌ترین این فیلم‌ها آشنا شوید. در این دوره پدرو آلمودووار رئیس هیئت داوران بخش اصلی و کریستین مونجیو رئیس هیئت داوران بخش سینه فونداسیون هستند. حضور پارک چان ووک، پائولو سورنتینو، مارن آده، جسیکا چستین و البته ویل اسمیت نیز در هیئت داوران بخش مسابقه، قابل توجه است. امسال هفتادمین دوره کن است. نیکول کیدمن با چهار فیلم در سه بخش جشنواره حضور دارد و نتفلیکس نیز با دو محصول در رقابت نخل طلا، قدرت‌نمایی می‌کند. در ادامه نگاهی کوتاه می‌اندازیم در کافه سینما، به مهم‌ترین فیلم‌های حاضر در بخش مسابقه. باشد که آشناتر شوید!

پایانِ خوش (میشاییل هانکه / اتریش):

برنده دو نخل طلا و یکی از مهم‌ترین کارگردان‌های حال حاضر اروپا، این بار سراغ بحران پناهجویان رفته است. داستان یک خانواده بورژوآی فرانسوی که درگیر ماجرایی مربوط به سکونت مهاجران در منطقه کاله می‌شوند. ژان لوئی ترینتیان و ایزابل هوپر که پیش از این در عشق (2012) نیز همبازی بودند، در این فیلم حضور دارند. موفقیت‌های همه جانبه فیلم‌های اخیر هانکه و سطح بالای کیفیت آثارش این انتظار را در ما به وجود می‌آورند که این بار نیز با اثری قابل بحث و موثر طرف باشیم.

عاشق دو برابر (فرانسوآ اوزون / فرانسه):

به گزارش سرویس سینمای جهان کافه سینما، باز هم فیلم دیگری از کارگردان محبوب کن در بخش مسابقه. اوزون یکی از فیلمسازهای کنجکاوی‌برانگیز سینمای این‌ سال‌های فرانسه است و با اثر قبلی‌اش یعنی فرانتز (2016) توانست بعد از چند فیلم کم تاثیر، تحسین منتقدان را بدست آورد. فرانتز فضای متفاوتی نسبت به دیگر ساخته‌های اوزون داشت، اما انگار عاشق دو برابر یادآور فضای آشنای آثار او است. داستان رابطه مرموز یک دختر جوان با روانکاوش.

فریب خورده (سوفیا کاپولا / آمریکا):

بازسازی فیلمی با همین نام در سال 1971 به کارگردانی دان سیگل و با بازی کلینت ایستوود. درباره یک سرباز زخمی در دوران جنگ‌های داخلی آمریکا که به مدرسه‌ای دخترانه پناه می‌آورد و آن‌جا با ماجراهای متفاوتی رو‌به‌رو می‌شود. در این فیلم کالین فارل نقش سرباز آمریکایی را دارد و نیکول کیدمن، ال فانینگ و کریستین دانست نیز از دیگر بازیگران‌اند. تنها فیلم قابل توجه کارنامه کاپولا همچنان گمشده در ترجمه (2003) است. حالا باید دید فیلم جدید او که در فضای متفاوتی نیز می‌گذرد، تا چه اندازه می‌تواند موفق باشد.

در حال محو شدن (فاتح آکین / آلمان):

فیلم تازه کارگردان آلمانی و ترک تبار که در بین جامعه ترک‌های ساکن هامبورگ می‌گذرد و تریلری است درباره انفجار یک بمب و حوادث پس از آن. آکین که با شاخ به شاخ (2004) توانست خودش را به عنوان فیلمسازی مستعد معرفی کند و با لبه بهشت (2007) نیز جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره کن را بدست آورد، با چند فیلم آخر خود نتوانست موفقیت چندانی کسب کند. حالا او بار دیگر در بخش مسابقه کن حضور دارد. با فیلمی که انگار درامش حول یک تصمیم انتقام‌جویانه شکل می‌گیرد و دایان کروگر در نقش اصلی آن حضور دارد.

کشتن گوزن مقدس (یورگوس لانتیموس / یونان):

یک تریلر روان‌شناسانه که از یکی از تراژدهی‌های نویسنده یونانی اوریپید الهام گرفته شده است. همین نشان می‌دهد که این فیلم لانتیموس نیز در مسیر اثر قبلی‌اش یعنی خرچنگ (2015) قرار دارد. کارگردان مطرح این سال‌های سینما یونان، در سال 2009 با دندان نیش در جشنواره کن مورد توجه قرار گرفت. در فیلم تازه او نیز کالین فارل و نیکول کیدمن بازی می‌کنند.

موحش (میشل هازاناویشس / فرانسه):

به گزارش سرویس سینمای جهان کافه سینما، یکی از کنجکاوی برانگیزترین فیلم‌های امسال کن. کارگردان آرتیست (2011) به سراغ زندگی یکی از سرشناس‌ترین کارگردانان زنده اروپا یعنی ژان لوک گدار و رابطه‌اش با آنا کارینا در پشت صحنه فیلم زن چینی (1967) رفته است. لوئی گارل نقش اصلی را ایفا می‌کند و واکنش احتمالی خود گدار نیز به حاصل کار جالب خواهد بود.

بی‌عشق (آندری زویاگینتسف / روسیه):

اثر تازه یکی از استعدادهای مهم سینمای روسیه. زویاگینتسف این بار نیز به سراغ جامعه سرد و خشن کشورش رفته و یکی از امیدهای نخل طلا به حساب می‌آید. او پیش از این، فیلم‌های شاخصی چون لویاتان (2014) و بازگشت (2003) را کارگردانی کرده که برای اولی جایزه بهترین فیلمنامه کن و برای دوم شیر طلائی ونیز را بدست آورده است.

داستان‌های میروویتز (نوآ بامباک / آمریکا):

کارگردان فیلمِ ماهی مرکب و وال (2005) حالا دیگر یکی از فیلمسازان سرشناس سینمای مستقل آمریکا به حساب می‌آید. فیلمِ تازه بومباک محصول نتفلیکس است و در آن بن استیلر و آدم سندلر نقش پسران داستین هافمن را بازی می‌کنند. احتمالا شاهد یک فیلم دلنشین دیگر از این کارگردان هستیم که حول رابطه پدری با پسرانش می‌گذرد. حضور داستین هافمن در سال‌هایی که استاد کم‌کارتر از گذشته شده است، می‌تواند از مهم‌ترین نکات جذاب فیلم باشد.

اوکجا (بونگ جون هو / کره جنوبی):

یکی از دو محصول نتفلیکس در بخش مسابقه جشنواره کن امسال. حاصل کار کارگردان با استعداد و خوش فکر کره‌ای و سازنده فیلم‌هایی چون میزبان (2066) و اسنوپیرسر (2013). در خلاصه داستان فیلم این چنین آمده است که یک دختر جوان به نام میجا هر نوع خطری را به جان می‌پذیرد، تا جلوی ربوده شدن یکی از دوستانش توسط یک شرکت چند ملیتی را بگیرد. دوست میجا حیوان عظیمی است به نام اوکجا که بسیار خجالتی و درون‌گرا است. حیوان درون فیلم منحصر به فرد است و به ادعای کارگردان، تا امروز چنین جانوری دیده نشده. حالا باید دید نتیجه ایده‌های خلاقانه بونگ جون هو در این فیلم به کجا خواهد رسید.

شگفت‌زده (تاد هینز / آمریکا):

اقتباسی از یک رمان پرفروش که داستان دو نوجوان ناشنوا را تعریف می‌کند که از شهرهای محل سکونت شان به نیویورک فرار می‌کنند و سرنوشت‌شان به شکل غیرمنتظره‌ای به هم گره می‌خورد. جولین مور و میشل ویلیامز از بازیگران اصلی فیلم‌اند. هینز دو سال گذشته با کارول در بخش مسابقه کن حضور داشت.

تو هرگز واقعا این‌جا نبودی (لین رمزی / بریتانیا):

به گزارش کافه سینما، اگر فیلم موثر و غریب باید درباره کوین حرف بزنیم (2011) را دیده‌ باشید، می‌توانید تصور کنید که حاصل همکاری کارگردان مستعد آن فیلم خشن و بیمارگونه با خواکین فونیکس، تا چه اندازه جذاب خواهد بود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین