نامزد انتخابات ریاستجمهوری گفت: نباید حق ریاستجمهوری را از زنان بگیریم، اگر زنده باشم از این حق حمایت می کنم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، اعظم طالقانی در دانشگاه امیرکبیر عنوان کرد: من به روحانی رای میدهم، چرا؟ من در مجلس اول با ایشان بودم، ایشان شناخته شده نبود، به عنوان جریان ملی مذهبی در مجلس بودیم و افرادی هم بودند که سنگ لای چرخها میگذاشتند اما ایشان اینطور نبود. وقتی ایشان در مرکز تحقیقات استراتژیک بودند نشریه خوبی منتشر میکردند که نشریه بسیار خوبی بود و من اینها را نگه میداشتم.
او گفت: بعد از تحلیلها و بررسی مواضع ایشان گفتیم ایشان از نظر برخورد با کرامت انسانی با دیگران متفاوت هستند لذا از ایشان حمایت کردیم
طالقانی با مقایسه روسان جمهور گذشته ایران گفت: هیچکدام از اینها عملکردشان در چهار سال اول اینقدر بروز نداشت، خدا رحمت کند آقای هاشمی را، خیلی زحمت میکشیدند. سختیهای دوره روحانی کمتر از جنگ با صدام نبود، حالا یا جنگ سرد یا جنگ و تهدیدها و اینها کم مسالهای نیست.
او ابراز امیدواری کرد که نسل جدید مدیریت را تجربه کند و سنگینی تجربه را درک کند و گفت: امیدواریم دیگر این تجربه تلخ گذشته را نبینیم، برخی نامزدها گویا در کشور نیستند و فقط، طبق گزارشها صحبت میکنند نه واقعیتها.
طالقانی گفت: پدر ما اهل گفتمان بود، یکبار علیه یزید صحبت کرده بود گفتند به شاه توهین کردی و ما امیدی به بازگشت ایشان نداشتیم. ایشان برای ذات انسانی اهمیت قائل بود و فکر میکنم اگر نسل ما هم با روش خشونتآمیز فاصله بگیرد، موفقتر خواهد بود از اینکه بخواهد برخوردهای کوبنده داشته باشد.
او گفت: نباید حق ریاستجمهوری را از زنان بگیریم، اگر زنده باشم از این حق حمایت می کنم. البته در این مورد بیانیههایی نوشتم که بیپاسخ ماند، رهبری در دی ماه سیاستهای انتخاباتی را ابلاغ کردند، شورای نگهبان فراخوان عمومی داد برای بررسی کلمه رجل سیاسی اما سوالم از اعضای شورای نگهبان این است که چرا توضیح ندادید.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: من به روحانی رای میدهم نمیخواهم بگویم شما هم به او رای بدهید من پس از مطالعه به این جا رسیدم، این قدر حفره در این مملکت وجود دارد که هر چقدر هم پول بیاید پر شدنی نیست. ۷۵ درصد پولها خرج یارانه و حقوقها میشود، یک پنجم ثروت کشور برای بودجهبندی میرود. یک پنجم بودجه به مجلس میرسد و چالهها و حفرهها نمی گذارد این پولها صرف مردم شود.